- Πόντοι
- 36
EXO ENA XRONIO PROBLIMA OSON AFORA TON HXO STHN KITHARA MOY.DEN BORO NA BRO MIA PARAMORFOSI POU NA MOU ARESEI.EINAI IDIOTROPIA I SYMBAINEI KAI ME ALLOUS?(TI EKSOPLISMOS BOREI NA DOSEI "GEMATH" KAI "STACKATI" PARAMORFOSI?)
Δηλαδή εμενα που μου αρέσει ο Gilmour ??? :lol: :lol: :lol: :lol:ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΕΤ ΑΠ ΤΟΥ ΔΗΛ ΚΙΘΑΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΕΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ Η ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΣΑΙ!!!
ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ.ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΓΝΗΤΑΡΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ 80 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΕΝΑΝ.ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ(ΛΙΟΛΙΟΣ,ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΗΣ,ΤΣΕΛΙΟΣ)interpaul: janick:
Πολύ φλερτάρω τους μαγνήτες που έχεις στην κιθάρα σου. Εχω μια Jem που δεν μου πολυαρέσουν οι μαγνήτες που έχει και σκεφτόμουνα να τους αλλάξω.
Η κιθάρα σου τους είχε τους μαγνήτες απο την μάνα της (αν ναι πες μου μοντέλο και σε ποιό μαγαζί μπορώ να την δοκιμάσω) ή τους έβαλες μετά ?
Φιλικά
Αγγελος
Πάντως' date=' δεν θεωρώ ότι εχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα.
Ισως αν έχεις ακούσει το κομμάτι Song 1 (μιξη Gerasimos ή Yameth) στα demos να μου πεις αν σου αρέσει τέτοιος ήχος στην κιθάρα για να καταλάβω που κινείσαι.[/quote']
ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ DEMO.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΑΔΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΥΤΙΑ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ COMPRESSOR ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ;ΕΧΩ ΤΟ EQUALIZER ΤΗΣ BOSS ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ COMPRESSOR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ;
o compressor συπιέζει την δυναμικη περιοχη του σηματος (δυν περιοχη=η διαφορα αναμεσα στην χαμηλοτερη και υψηλότερη σταθμη του ηχου) και αναδεικύει της χαμηλότερες στάθμες(αλλα καί τον θόρυβο) ενω σε βοήθάει να έχεις έλεγχο των δυναμικων σε μια περιπου επιθυμητη στάθμη.Η εφαρμογή του αλλαζει επίσης τον ήχο σου λιγο σαν να εκανες καποια επέμβαση με eq.Ψαξε στο ιντερνετ εχει ενδιαφέρον.ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ COMPRESSOR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ;