gdevelek είπε:Σύμφωνοι αλλα τότε το "μάθε να παίζεις, να παίζεις καλά, μπες σε μπάντα, και ΤΟΤΕ κυνήγα τον ήχο", δεν κολλάει, γιατί με έναν Μ-ΙΙ παίζεις άνετα λάιβ σε αρκετά υψηλό μάλιστα επίπεδο ήχου...
Εάν δεν παίζει σωστά ή δεν μπορεί να βαρέσει τη ΛΑ...το... υλικό των τάστων 8)manosx είπε:Πες μου λοιπόν τι έχει σημασία, το... υλικό των τάστων, ή να παίζει σωστά;
Miltos23 είπε:Ε,ρε μανια με το υλικο των ταστων...ο μαγνητης δεν παιζει ρολο??? οι χορδες?? (καινουργιες/παλιες, φτηνιαρικες/νορμαλ)
μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
...αυτό και για τα υπόλοιπα...Εάν δεν παίζει σωστά ή δεν μπορεί να βαρέσει τη ΛΑ...το... 8)
Το υλικό των τάστων το ανέδειξες εσύ ως σημείο εστίασης, το θέμα μας είναι γενικώτερα τι επηρεάζει τον ήχο.manosx είπε:Με ένα M-II πιστεύεις ότι κάνει κάποιος Live. ΟΚ, εγώ σου λέω ηχογραφεί κιόλας. Πες μου λοιπόν τι έχει σημασία, το... υλικό των τάστων, ή να παίζει σωστά;
Συμφωνω απολυτα!manosx είπε:Αν τώρα φας το κόλλημα ότι πρέπει να δοκιμάσεις όλους τους μαγνήτες τις αγοράς, και ότι πρέπει να βρεις τις... καλύτερες χορδές του κόσμου ;D ε εκεί για μένα, sorry αλλά ΔΕΝ αξίζει να ασχολείσαι. Γνώμη μου απλά, ΥΜΜV.
Επισης συμφωνω!Το να παίζει κανείς σωστά έχει μεγαλύτερη σημασία όχι μόνο από το υλικό των τάστων αλλά από όλους τους παράγοντες μαζί.
Ακριβώς και κάπως έτσι φτάσαμε στην κατάσταση που λέγεται ''Pro Tools Paralysis"... ;Dsamy paraga είπε:Κάτι τελευταίο από παρατηρήσεις που έχω κάνει΄αυτό το λίγο διάστημα που ασχολούμαι με τα DAW, τα ριμάδια ,εξαφανίζουν κάθε έννοια ποιότητας ξύλου,μαγνητών,ενισχυτών ,εκτός αν μιλάμε για φτασμένους παίχτες στο τομέα της ηχοληψίας που μπορούν να βγάλουν τις διαφορές ευδιάκριτα .
Έχεις τα δίκια σου κι εσύ ,αλλά βλέπςι οι περισσότεροι από μας ασχολήθηκαν με το γκάζι της ηλεκτρικής και μετά με τις ακουστικές,κλασσικές κλπgskar είπε:Άλλο ένα θέμα με λάθος τίτλο.
Πότε θα καταλάβετε ρε παιδιά ότι κιθάρα δεν είναι μόνο η ηλεκτρική; Πείτε με κολλημένο, ότι θέλετε τελος πάντων δεν με πειράζει. Απλά δεν μπορεί να είναι ένα τέτοιο θέμα σοβαρό. Ποια είναι η καλύτερη κιθάρα, από τι εξαρτάται ο ήχος της κιθάρας, πω-πω τι ωραία κιθάρα και μιλάτε πάντα για ηλεκτρική. Αφού μου έρχεται να ανοίξω ένα θέμα που να παρουσιάζω τα είδη της κιθάρας που υπάρχουν γενικά (βαριέμαι αφάνταστα βέβαια ;D ;D ;D).
Αυτά
Νομίζω πως έχει λεχθεί το θέμα με τις πιΕνες ,παίζουν ρόλο ,αλλά έχουν σχέση με το παίχτη και όχι ακριβώς με το υλικό ,ο καθένας εκφράζεται με ότι τον καλύπτει ηχητικά και φυσικά είναι πολύ σημαντικό ,αλλά είναι θέμα του παίχτη και όχι κανόνας υλικών κλπyannis37 είπε:τις πεννες τις βάλατε στο παιχνίδι?