Δυστυχώς ο Μίλτος απέκλεισε εξ αρχής τον παράγοντα άνθρωπο ,οπότε η γνώμη μου είναι άκυρη για το θέμα του .
Παραταύτα θα την εκφράσω ;D
Δεν υπάρχουν ,ούτε ξύλα ,ούτε ενισχυτές ,υπάρχει ο άνθρωπος που κατέχει τις δυνατότητες των ξύλων,των ενισχυτών του ,των μαγνητών του κλπ κλπ και το βασικώτερο του τι θέλει να παίξει και πως θέλει να ακουστεί πειστικά και έτσι όπως το φαντάζεται.
Επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα απέχουμε της επαγγελματικής ιδιότητας του μουσικού και δεν δυνάμεθα να διαθέσουμε πολύ χρόνο να ψάξουμε και επειδή και αρκετοί επαγγελματίες μουσικοί ,εγχώριοι και αλλοδαποί επίσης δεν ασχολούνται με το να ψάξουν ,αλλά παίρνουν ''έτοιματζίδικες'' λύσεις δεν σημαίνει πως ξέρουν .
Κάτι τελευταίο από παρατηρήσεις που έχω κάνει΄αυτό το λίγο διάστημα που ασχολούμαι με τα DAW, τα ριμάδια ,εξαφανίζουν κάθε έννοια ποιότητας ξύλου,μαγνητών,ενισχυτών ,εκτός αν μιλάμε για φτασμένους παίχτες στο τομέα της ηχοληψίας που μπορούν να βγάλουν τις διαφορές ευδιάκριτα .
Προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω ήχο στο κομπίουτερ ,αναλώνομαι σε ακροβασίες ηχητικές σα 12χρονος που του έδωσαν απίστευτη πεταλιέρα ,όμως εγώ δεν χρησιμοποιούσα ποτέ και δεν την ήθελα κιόλας ;D