Ηχογραφηση Σε Studio (Πιάνο)

dbfromhell

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα,

Μηπως γνωριζει καποιος κανα Studio που να μπορεις να ηχογραφησεις πιάνο?Θελω να ηχογραφησω κανονικο πιάνο.Ουτε πληκτρα ουτε synth.

Ευχαριστώ.

dbfromhell είπε:
Καλησπέρα,

Μηπως γνωριζει καποιος κανα Studio που να μπορεις να ηχογραφησεις πιάνο?Θελω να ηχογραφησω κανονικο πιάνο.Ουτε πληκτρα ουτε synth.

Ευχαριστώ.
Γεια χαρά, εάν είσαι Αθήνα, μπορείς να κάνεις πολύ καλή ηχογράφηση πιάνου (ουρά) στο Studio Praxis, O Κώστας που βρίσκεται εκεί είναι από τους καλύτερους τεχνικούς ήχου κυρίως για φυσικά όργανα, και τα τελευταία χρόνια ηχογραφεί συνεχώς πιάνα κλπ.

Studio Praxis - Νέα Σμύρνη

2109338961

Πολη, Αθήνα.

Δεν ειναι αναγκη να εχει τα Neumann :-) :-)

Πιανο με ουρά για ενα απλο κωμματι, δεν αντεχω αλλο τον ψηφιακο ηχο του clavinova!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Sierra και Studio N.

Δοκιμασμένες λύσεις (ειδικά στο sierra με τον Πετρονικολό).

Alex, Δώσε καμμιά παραπάνω πληροφορία... Από το Unreal studios? Τι πιάνο είναι? Σε τι τιμή (αν επιτρέπετε), κλπ... Το κομμάτι ωραίο (όλος ο δίσκος ωραίος), και καθαρότατο... Τόσο που μου ακούγεαι σαν samples.  :-[

Μερα Νικολα!

Ναι στο Unreal  ειναι. Ειναι ενα  Renisch  του 14, μηκος περιπου 2.80. Δεν εχω ξανακουσει πιανο σαν και αυτο, δεν νομιζω να ξανακουσω, και νταξει εχω ακουσει πολλα πιανα.Αν ρωτας για την τιμη του πιανου, εγω θα ελεγα ανεκτιμητο. Κανει κοντα στα 60.000, και πηρε 3 χρονια η αναπαλαιωση του νομιζω.Για το καθαροτατο, ετσι ειναι παιγμενο. Δεν ειναι οτι αυτο το πιανο μπορει να ακουστει μονο ετσι. Το εχουμε γραψει και με πολυ διαφορετικο υφος. Για το samples. Ε, το stream  ειναι 128kbps. διανοεισαι τι κανει αυτο σε ενα πιανο με τετοιο αρμονικο περιεχομενο? Αν ακουσεις το cd, η ακομα καλυτερα το αρχικο dsd γεμιζουν ολα τα κενα αναμεσα στις νοτες και κουνιεται η ψυχη σου κανονικα.

Πρωινος χιππισμος συγγνωμη.

alex

Κι εγω δυο studio θα σου προτεινα, το Studio N και αλλο ενα το οποιο δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη το ονομα του(αλλα θα μου ερθει)...

Στο Studio N ηταν σουπερ, πως να το πω... πολυ ζωντανος ο ηχος και full αναλογικα ολα.

Και στο αλλο ηταν super, αλλα ειχε λιγο παραπανω "ψηφιακιλα" με μια Yamaha DM 2000...

Γενικα θα παθεις πλακα με καλα ηχογραφημενο πιανο... ;D

Αν ενδιαφερεσαι και για θεσσαλονικη...παντως:

the Sonic Ark..στον nikodemos..

Yamaha G5

και πολλη καλη δουλεια γενικοτερα...

και θα μεινεις σιγουρα ευχαριστημενος

Καλησπέρα, ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας.

Επειδη παει για Power Ballad πολυ θα ηθελα να πλησιασει κατι τετοιο....

Αθηνα ειμαι και δυστηχως δεν εχω καθολου στα μελλοντικα σχεδια να ανεβω πανω.

Power Ballad?! εισαι μεγαλος θεος! 8)

αν χολοσκας για το οτι θα το σπιλωσεις, εχω αλλα 3 με ουρα και και 3 ορθια. διαλεξε οοοοποιο θες. και ναι, κανω φιγουρα. ;D

alex

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back