Ηχογράφηση πρόβας

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,208
Τελευταία έχω βγάλει από το ντουλάπι το Tascam DR-22WL μου και ηχογραφώ τις πρόβες της μπάντας μου. Είχα πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω και είχα ξεχάσει ότι αν βρει κανείς το σωστό σημείο τοποθέτησης, η ποιότητα της ηχογράφησης είναι ανέλπιστα καλή για ένα φορητό ψηφιακό recorder. Ακολουθούν δύο κλιπάκια από την τελευταία μας πρόβα για του λόγου το αληθές.

Δεν έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία. Το μόνο εφέ που είναι σε λειτουργία είναι το ενσωματωμένο compressor/limiter του recorder. Αν θέλετε, πείτε πώς σας ακούγεται.

Είμαι εκτος, αλλά θα το ακούσω με την πρώτη ευκαιρία.

Προσπαθώ να καταλάβω με το κιθάρα παίζεις και δεν τα καταφέρνω. Δε μου ακούγεται για την Revstar

Προσπαθώ να καταλάβω με το κιθάρα παίζεις και δεν τα καταφέρνω. Δε μου ακούγεται για την Revstar
Αν δεν είναι strat αποποιούμαι το τίτλο του sir.

Προφανώς και είναι στρατ.

ανέλπιστα καλή
Και λίγα είπες!

Ένα τέτοιο μαραφέτι είναι μπαλαντέρ. Από σημειωματάριο ιδεών στο σπίτι, μέχρι αρχείο προόδου της μπάντας και γιατρικό της αδύναμης μνήμης για κάτι καινούριο που δοκιμάστηκε on the fly ή παλιό που παίχτηκε αλλιώς στο studio. Μου σου πω, και επαρκέσταση carte - visite για τον μαγαζάτορα που θέλει να ξέρει τί ψάρια το group.

Premium λύση πιθανώς το συγκεκριμένο στον καιρό του αλλά πολύ θετικό πως πήρες ό,τι πλήρωσες.
(and then some)

Premium λύση πιθανώς το συγκεκριμένο στον καιρό του αλλά πολύ θετικό πως πήρες ό,τι πλήρωσες

Έτσι είναι. Το μόνο του αρνητικό είναι ότι τρώει τις αλκαλικές μπαταρίες για πρωινό.

Τελευταία έχω βγάλει από το ντουλάπι το Tascam DR-22WL μου και ηχογραφώ τις πρόβες της μπάντας μου. Είχα πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω και είχα ξεχάσει ότι αν βρει κανείς το σωστό σημείο τοποθέτησης, η ποιότητα της ηχογράφησης είναι ανέλπιστα καλή για ένα φορητό ψηφιακό recorder. Ακολουθούν δύο κλιπάκια από την τελευταία μας πρόβα για του λόγου το αληθές.

Προβολή συνημμένου 53190

Προβολή συνημμένου 53191

Δεν έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία. Το μόνο εφέ που είναι σε λειτουργία είναι το ενσωματωμένο compressor/limiter του recorder. Αν θέλετε, πείτε πώς σας ακούγεται.
Πολύ ωραία ηχογράφηση

Φοβερές μπλουζιές, πολύ ωραίοι!!!! 🤘🤘🤘
Το recorder όντως έπιασε εξαιρετικά και πολύ ισορροπημένα όλη την μπάντα!
Λύθηκα στα γέλια με το "Γ@μω την άρση μου...!"😝
Φαντάσου να ήταν θέση. "Γ@μω την θέση μου. Παραιτούμαι."

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back