Καλημέρα σε όλους. Είναι εδώ κι ένα μήνα περίπου που έχω αγοράσει το Big Muff (για την ακρίβεια το little Big Muff, αλλά πάνω κάτω ίδια είναι απ'οσο ξέρω). Το χρησιμοποιώ με Strat (humbucker Seymour Duncan στη bridge) και το θέμα μου είναι ότι ενώ στα ρυθμικά μπορώ να πετύχω μερικούς πολύ ωραίους ήχους, έχω ένα θεματάκι στα solos. Όταν δηλαδή πάω να παίξω με neck μαγνήτη κι ειδικά σε χαμηλές συχνότητες (σε Μι-Λα-Ρε και στα 1-5 τάστα πχ) μπουκώνει απίστευτα με αποτέλεσμα να μη διακρίνεις καν τι νότες παίζεις. Επίσης πολλές φορές και στα ρυθμικά ακόμα μουτζουρώνει ο ήχος του πολύ και γεμίζει μπασαδούρα. Ενισχυτή δικό μου καλό δεν έχω για να το ψάξω το όλο θέμα σε βάθος, αλλα στα studio που παίζουμε, χρησιμοποιούμε κυρίως Marshall, τους Valvestate αν δεν κάνω λάθος.
Και μετά την εισαγωγή, προχωράω στο ψητό, ποντάροντας στις γνώσεις των παλιότερων εδω μέσα, αλλά και γενικότερα εκείνων που την ψάχνουν τη δουλειά
- Πως λύνεται το θέμα με τα solo? πχ, ενα EQ (το GE-7 της Boss πρέπει να είναι μια χαρά) ρυθμισμένο για πρίμα θα βοηθούσε στο να "ξεμπουκώσει" το όλο "σύστημα"? τα πετάλια treble booster βοηθάνε?
- Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτό το πετάλι (λογικά δεν πρέπει να ναι λίγοι αυτοί) έχει να προτείνει κάποια "ενδεδειγμένη" ρύθμιση του πεταλιού για ήχο στο ευρύτερο φάσμα του hard rockin' blues?
Δε θέλω να πω ποιανού τον ήχο θέλω να πετύχω γιατί μάλλον είμαι πολύ μακρυά και φοβάμαι τη δημόσια κατακραυγή :-[
Και μετά την εισαγωγή, προχωράω στο ψητό, ποντάροντας στις γνώσεις των παλιότερων εδω μέσα, αλλά και γενικότερα εκείνων που την ψάχνουν τη δουλειά
- Πως λύνεται το θέμα με τα solo? πχ, ενα EQ (το GE-7 της Boss πρέπει να είναι μια χαρά) ρυθμισμένο για πρίμα θα βοηθούσε στο να "ξεμπουκώσει" το όλο "σύστημα"? τα πετάλια treble booster βοηθάνε?
- Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτό το πετάλι (λογικά δεν πρέπει να ναι λίγοι αυτοί) έχει να προτείνει κάποια "ενδεδειγμένη" ρύθμιση του πεταλιού για ήχο στο ευρύτερο φάσμα του hard rockin' blues?
Δε θέλω να πω ποιανού τον ήχο θέλω να πετύχω γιατί μάλλον είμαι πολύ μακρυά και φοβάμαι τη δημόσια κατακραυγή :-[