Ηχεία για PC με 30 ευρώ.

Giwrgos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
θέλω να πάρω ηχεία για το pc, 2.1(γιατι οχι 2.0?)στο υπνοδομάτιο μου για να ακούω μουσική και να τσαμάρω με backing tracks.ψάχνω οσο το δυνατον τελειο ήχο με 45 +-.μήπος δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο?μήπος δίνω πολλά?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι δεν δίνεις καθόλου πολλά. Δίνεις αρκετά ώστε να έχεις καλό αποτέλεσμα. ;)

Βεβαια θα μας βοηθαγε να μας έλεγες και τι μαρκα σε ενδιαφέρει. :)

Πχ εγώ έχω τα Creative I-Trigue 3220 τα οποία πλήρωσα 40 ευρώ, τα έχω 3 χρόνια και είναι τέλεια σε πληρότητα ήχου, σε διαύγεια ήχου και γενικότερα σαν σύνολο 2 ηχείων με woofer.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και τα Logitech που έχω ακούσει από φίλους είναι και αυτά αξιέπαινα.

Είμαι της γνώμης να έπαιρνες καλύτερα 2.1 (δηλ 2 ηχεία + woofer) και όχι 2.0 (δηλ μόνο 2 ηχεία).

Σε καλύπτουν σε πολλά πράγματα. Από απλό άκουσμα μουσικής μέχρι και τζαμάρισμα από πάνω με ό,τι θέλεις. Να ξέρεις ότι δεν θα χάσεις. ;) 8)

Όχι δεν δίνεις καθόλου πολλά. Δίνεις αρκετά ώστε να έχεις καλό αποτέλεσμα. ;)

Βεβαια θα μας βοηθαγε να μας έλεγες και τι μαρκα σε ενδιαφέρει. :)

δεν ξέρω από μάρκες.τα watt τι ρόλο παίζουν στον ήχο τους;ποιες είναι ποιοτικές μάρκες.ακόμα καλύτερα θα ειναι να μου προτείνετε δύο μοντέλα :)

ευχαριστώ!

Kοίταξε, ποιοτικές και γρήγορες λύσεις αποτελούν πιστεύω εταιρείες σαν την Creative, την Logitech, την Τrust και την Philips. Βέβαια το σημαντικό είναι να ξέρεις πως σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες που έχουν 2.1 για PC, οι μεταξύ τους διαφορές είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Μικρές διαφοροποιήσεις ίσως βρεις σε test drive ανάμεσα σε μοντέλα διαφορετικών εταιρειών αλλά είναι σχεδόν αμελητέες. ;)

Όσον αφορά τα Watt, τα 2.1 για PC, βγάζουν συνήθως (σαν σύνολο) μία ισχύ της τάξεως των 20-25 Watt. Αυτό σημαίνει ότι το κάθε ηχείο βγάζει γύρω στα 3-5 Watt και το Woofer γύρω στα 10-15 Watt. Βέβαια διαφοροποιήσεις στα μοντέλα θα βρεις αρκετές. Αλλά οι τιμές των Watt εκεί κυμαίνωνται. Πχ τα δικά μου είναι: 6 Watt το κάθε ηχείο και 17 Watt το woofer. Σύνολο περίπου 25 Watt. :)

Κατι άλλο που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι έχοντας ένα σύστημα 2.1 ηχείων για το PC σου, σου ΥΠΕΡΑΡΚΕΙ μια συνολική ισχύ της τάξεως των 20 Watt. Μην νομίσεις ποτέ ότι δεν είναι αρκετά τα 20 Watt. Eίναι υπεραρκετα. Θα σε βολέψουν άνετα. ;)

Bασικά, ο τίτλος είναι εκ των ουκ άνευ: το να ψάχνεις "θεϊκά" ηχεία για PC είναι σαν να ψάχνεις "reference" ραδιοφωνάκι για την οικοδομή.

Εντάξει ρε παιδί μου κι εσύ τωρα.. :)

Το παιδί ενθουσιάστηκε λίγο και για αυτό και ο τίτλος. Θέλει να πει Καθωσπρέπει ηχεία για PC! :)

(σ.σ. αυτό το τελευταίο που είπες δεν γίνεται; :) ;D)

Θα σου προτεινα τα  Creative Gigaworks T20. Κοστιζουν λιγο παραπανω αλλα ειναι κλασεις ανωτερα απο αλλα με  τριπλασια τιμη.  

με πόροσες πολύ αλλά είναι πολλά τα λεφτά και δεν ξέρω που θα βρω τα ηχεια. ,(γινετε με αντικαταβολή?ποσο θα είναι τα εξοδα απο αθήνα-νεα μακρι?)και στο κάτω κάτω δεν ξέρω αν θα δω διαφορά από τα άλλα αλλά είναι προτιμότερο να έχω κατι καλο γιατί θα τα χρησιμοποιώ καθημερινά

σρυ για την ορθ...

bloody_sunday είπε:
Bασικά, ο τίτλος είναι εκ των ουκ άνευ: το να ψάχνεις "θεϊκά" ηχεία για PC είναι σαν να ψάχνεις "reference" ραδιοφωνάκι για την οικοδομή.
δεν συμφωνώ μαζί σου, απλά πρέπει να τα χώσεις...εγώ τα έχω και δεν παίζονται...με αυτά ηχογραφώ, Harman Kardon Soundsticks2

http://www.harmankardon.com/category.aspx?Language=ENG&Region=EUROPE&Country=GR&cat=MME

Akiss είπε:
Θα σου προτεινα τα  Creative Gigaworks T20. Κοστιζουν λιγο παραπανω αλλα ειναι κλασεις ανωτερα απο αλλα με  τριπλασια τιμη. 
Τα Creative Gigaworks T20 τα έχω και εγώ

Gigaworks_T20.jpg

και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα για ακρόαση τουλάχιστον. Η τιμή τους έχει πέσει πολύ τελευταία.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500713

Πριν απο 2-3 μήνες από το Πλάισιο τα είχα αγοράσει 20-25 ευρώ ακριβότερα.

γιατί προτημάτε αυτά και όχι κάτι με γούφερ?δεν θα νε καλύτερη η ποιότητα του ήχου?αν τα πάρω με διανομή θα τα φέρουν σπίτι μου?πόσο είναι περιπου τα μεταφορικά εντό§ αττική§?

Giwrgos είπε:
γιατί προτημάτε αυτά και όχι κάτι με γούφερ?δεν θα νε καλύτερη η ποιότητα του ήχου?αν τα πάρω με διανομή θα τα φέρουν σπίτι μου?πόσο είναι περιπου τα μεταφορικά εντό§ αττική§?
1. κάτι ξέρουμε...

2. όχι

3. ναι

4. δεν ξέρουμε, θα σου πουν από το κατάστημα

Τα Τ20 τα έχω και εγώ - αύριο θα πάρω τα Τ40.

Φανταστικά ηχειάκια.

bloody_sunday είπε:
Μα... υπάρχει... είναι οποιοδήποτε ραδιοφωνάκι παίζει καζαντζίδη... :) :)

Ο ήχος σου, ειδικά όταν θα ακούς απλά μουσική, θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερος με woofer παρά με απλά ηχεία που έχουν ενσωματωμενα μπάσα. Διάλεξε και πάρε. Αποκλείεται, στα λεφτά που λες, να βρεις 2.0 καλύτερο από 2.1.

Tα Τ20 είναι πολύ καλά (τα ξερω καθώς δοκιμασμένα) αλλά δεν βγάζουν καλύτερο σύνολο ήχου από ένα 2.1.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα τα creative Inspire 2.1 και είναι μια χαρά.

Eye νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός με το θέμα subwoofer. Αν δεν το θες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, μπορείς να το κλείνεις. Αλλα σε ταινίες παιχνίδια κλπ έχει φάση...

Επίσης σου δίνει την (αν)ήθική ικανοποίηση να μπορείς να ενοχλείς τους γείτονες με τα βουητά του τις ώρες κοινής ανησυχίας εαν σου κάνουν παρατήρηση τις ώρες κοινής ησυχίας.  ;D

Δεν είναι αγγελία.  ::)

@Giwrgos: Αφού είναι για pc τα ηχεία και δεν είναι για studio/monitor χρήση, μήπως να σκεφτόσουν 5.1; Σε τέτοια λεφτά, μάλλον 6 χειρότερα από 2/3 ηχεία αλλά ψευτοsurround και έτσι;

lambrosgg είπε:
Eye νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός με το θέμα subwoofer. Αν δεν το θες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, μπορείς να το κλείνεις. Αλλα σε ταινίες παιχνίδια κλπ έχει φάση...
Πως μπορώ να είμαι υπερβολικός αφού δεν είπα τίποτε επί του θέματος; Μια και το έθιξες όμως, να πω τι ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται : ανάμεσα σε δύο συστήματα (το ένα να είναι 2 και το άλλο να είναι 2.1), έστω ότι και τα δύο έχουν την ίδια τιμή, τότε το 2 θα είναι πάντοτε καλύτερο από το 2.1 - για τον απλούστατο λόγο ότι για την κατασκευή του 2.1 χρειάζεται μεγαλύτερη τεχνογνωσία, περισσότερα υλικά κλπ. Οπότε, εφ' όσον μιλάμε για μία δεδομένη τιμή, το 2 είναι πάντοτε καλύτερο από το 2.1. Απλά μαθηματικά.

:)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back