Ignition - δικη μου συνθεση

kotsadoros

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Νοιζαδες καλησπερα, χτες ανεβασα ενα κομματι μου για το διαγωνισμο του guitar idol!

Ελπιζω να σας αρεσει!

μου αρεσει, πολυ ωραιο. Πολυ ωραια θεματα.

Καλη επιτυχια!!!

Yeaaaahhh...

Ωραιότατογκαζότατο  8)

Άξιος.

ΥΓ: Σας έχει καταστρέψει το καραφλό αγόρι, αλλά χαλάλι του.  ;) ;D

Kαιρο ειχαμε ν'ακουσουμε τετοιο ωραιο παιξιμο χωρις μπαλαφαριες με σωστα πατηματα και ποιοσωστα κρατηματα(sustain) Mπραβο φιλε μου αν τα επαιζες αυτα την δεκαετια του 80 θα ησουνα πρωτη φιρμα!!Πραγματι εκεινη την εποχη με καπποιον σαν και εσενα θα ηθελα να συνεργασθω!!Καλη επιτυχια!!

Το πέτυχα χθές κατά τύχη στο youtube. Απίθανο κομμάτι! Καλή επιτυχία!

Πάρα πολύ ωραίο, καλή επιτυχία  :)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Σας έχει καταστρέψει το καραφλό αγόρι, αλλά χαλάλι του.  ;) ;D
Ναι,  αλλά μας αρέσει  ;) ;D ;D ;D

Πολύ δύναμη ο kotsadoros.

Σε παρακολουθώ καιρό και το παίξιμό σου ωριμάζει και γίνεται μεστότερο με τον καιρό.

Όταν με το καλό αποφασίσεις να γράψεις cd με original συνθέσεις, σφύρα το και θα είμαι απο τους πρώτους που θα το τσακώσω.

Καλή επιτυχία!

chris gti είπε:
Πολύ δύναμη ο kotsadoros.

Σε παρακολουθώ καιρό και το παίξιμό σου ωριμάζει και γίνεται μεστότερο με τον καιρό.

Όταν με το καλό αποφασίσεις να γράψεις cd με original συνθέσεις, σφύρα το και θα είμαι απο τους πρώτους που θα το τσακώσω.

Καλή επιτυχία!
Σε ευχαριστω για τα καλα λογια! Εχω χρονια που το παλευω με το δισκακι αλλα  φετος ειμαι και νιωθω ετοιμος απο ολες τις αποψεις και ετσι το εχω βαλει προτεραιοτητα!

Θα συμφωνησω για τον Joe αλλα και με τους υπολοιπους, οντως χαλαλι!

Ησουν απολαυστικος!

kotsadoros είπε:
Σε ευχαριστω για τα καλα λογια! Εχω χρονια που το παλευω με το δισκακι αλλα  φετος ειμαι και νιωθω ετοιμος απο ολες τις αποψεις και ετσι το εχω βαλει προτεραιοτητα!
Όρμα και κάντο, η ζωή είναι 1 και πολύ μικρή, μη σε σταματήσει τίποτα, δώστα όλα μιάς και αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο ότι το αξίζεις και το cd και το dvd με τις συναυλίες σου.

Ρε ΜΑΝ συγχαρητήρια...τώρα είδα το entry σου και έπαθα πλάκα!!!!Θα βοουτάρω οπωσδήποτε!!!!

ΑΑΑαααα και κάτι άλλο...τι τρελό πέρασμα στο 2'.08''(frygian?) και στα καπάκια στο 2'.20''(lydian?) ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ, όλα τα modes on the row!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back