- Πόντοι
- 38
για πειτε
με τον evh... εγω μονο τις επαιξα τις κιθαρες... ο γερασιμος τους εkανε το post eqgeodimitri είπε:Μπράβο Άρη! Πολύ ωραίο cover και πέτυχες και ωραίο ήχο στις κιθάρες.
Με ποιο απ' όλα τα θηρία ηχογράφησες;
Απο τη στιγμη που ο 'αστυνομικος' ηταν δεδομενο οτι θα φυγει,ο Stu ηταν απο τις καλυτερες επιλογες...και το dystopia ειχε κομματαρες μεσα!krknow είπε:Καλη προσπαθεια αλλα λειπουνε πολλα μερη απο το κανονικο κομματι και καποια δεν πεχτηκαν οπως επρεπε. Θελει δουλεια και πολυ σταθερο δεξι για να παιξεις Iced Earth.
Τοτε βγαζανε κομματαρες οι Iced Earth, οχι σαν τωρα.
Οταν λες ότι λείπουν πολλά κομμάτια από το αρχικό τι εννοείς ; Ποια είναι τα πολλά που λειπουνε ; Γνωρίζω για το πόσο καλό δεξί χρειάζεται αλλά νιώθεις κάπου στο κομμάτι να χανω κάποια νότα από ταχύτητα ;krknow είπε:Καλη προσπαθεια αλλα λειπουνε πολλα μερη απο το κανονικο κομματι και καποια δεν πεχτηκαν οπως επρεπε. Θελει δουλεια και πολυ σταθερο δεξι για να παιξεις Iced Earth.
Τοτε βγαζανε κομματαρες οι Iced Earth, οχι σαν τωρα.
Ναι αλλα και το Burnt Offerings διαφορετικο ηταν απο τα δυο προηγουμενα αλλα ηταν δισκαρα. Απο εκει και μετα ολα μου μοιαζουν σαν συνεχεια του Dark Saga, ειδικα ηχητικα.aris 17561 είπε:Οσο για τις συνθέσεις του σήμερα θεωρώ το δυστοπια το πιο ώριμο άλμπουμ . Επίσης γουστάρω αυτά που παίζανε τότε αλλά δεν θα ήθελα να τους βλέπω να παίζουν μέχρι σήμερα τα ίδια .
Οπως τα ξέρεις είναι . Ο μπαρλο έχει παντρευτεί την αδερφή του σαφερ . Οπότε ειναι κολλητοί . Από εκεί και πέρα όμως ο μπαρλο δεν την παλεύει με το προγράμματα του συγκροτήματος οπότε φτιάχνει δικό του με πιο κυριλε προγράμμα. Οσο για την μελέτη ξεκινά με τα πιο απλά τους κομμάτια και ανέβαινε .alexandro είπε:Δεν τα πήγαινε καλά με τον Schaffer και έφυγε?Κάπου είχα διαβάσει ότι ήθελε χρόνο με την οικογένεια του παρά να ζει την ζωή ενός ροκ σταρ! Το παράξενο είναι ότι το 12 δημιουργά τους Ashes of Ares με μπασίστα τον Vidales που αποχώρησε και αυτός από τους Iced earth...Παίζω κιθάρα εδώ και 1.5 χρόνο και οι Ιced earth ήταν και ο βασικός λόγος που ξεκίνησα...Κάποια συμβούλη ως προς τη μελέτη ρε παιδια?
Γεια σου ρε παιχτη... Να εισαι καλα για τα καλα λογια... Παρεπιπτοντως την ηχογραφηξση εγω την εκανα... Ο γερασιμος εφτιαξε το voicing των κιθαρωνε με το cubase...rage είπε:Καλημερα. Ωραιος Αρη. Μπραβο και στο φιλο που εκανε την ηχογραφιση.
Ο φιλος σου απο λαρισα ειμαι με την ιδια διασκευη.![]()
Μαθαινω το burning times και σιγα σιγα αυξανω ταχύτητα..Ποια άλλα προτείνεις που να μην είναι δυσκολα?aris 17561 είπε:Οπως τα ξέρεις είναι . Ο μπαρλο έχει παντρευτεί την αδερφή του σαφερ . Οπότε ειναι κολλητοί . Από εκεί και πέρα όμως ο μπαρλο δεν την παλεύει με το προγράμματα του συγκροτήματος οπότε φτιάχνει δικό του με πιο κυριλε προγράμμα. Οσο για την μελέτη ξεκινά με τα πιο απλά τους κομμάτια και ανέβαινε .
Τα πιο ευκολα αλμπουμ ειναι το dark saga και το burning times... Οποτε σιγα σιγαalexandro είπε:Μαθαινω το burning times και σιγα σιγα αυξανω ταχύτητα..Ποια άλλα προτείνεις που να μην είναι δυσκολα?
Σ'ωραιος.aris 17561 είπε:Γεια σου ρε παιχτη... Να εισαι καλα για τα καλα λογια... Παρεπιπτοντως την ηχογραφηξση εγω την εκανα... Ο γερασιμος εφτιαξε το voicing των κιθαρωνε με το cubase...