Το αν αξίζει δεν μπορώ να στο πω, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό γνώμονα περί αυτού. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι έχω περάσει αρκετό χρόνο μαζί του, και το έχω συγκρίνει με όλα τα άλλα tubescreamers που έχουν περάσει από τα χέρια μου, όπως επίσης και δίπλα-δίπλα με το απλό 808 που βγάζει σήμερα η Ibanez. Η διαφορά αυτών των δυο είναι πολύ μεγάλη: το handwired είναι πιο ουδέτερο ως προς τον αρχικό σου ήχο, πολύ λιγότερο "θολό", πιο συχνοτικά πλήρες, και αποκρίνεται αρκετά περισσότερο στις δυναμικές του παιξίματός σου και στη θέση του vol. knob της κιθάρας σου.
Όσον αφορά γενικά την τονική του απόδοση, είναι αρκετά "χαλαρό" και με πολύ γλυκό ήχο, και με πολύ amp-like feel που παραπέμπει σε vintage σχολή πολύ ήπιου gain. Ο ήχος του είναι πολύ πιο φυσικός από τα πιο πολλά TS που έχω δοκιμάσει, και δεν θυμίζει πεταλάκι αλλά έναν τόνο που ενσωματώνεται αβίαστα στον ήχο της κιθάρας. Δουλεύει εξαιρετικά και πάνω στα κάπως στείρα και ψυχρά καθαρά ενός solid state ενισχυτή. Eίναι επίσης κάπως πιο "σκοτεινό" από το μέσο όρο των tubescreamers.
Τώρα για το αν αξίζει τα λεφτά του... μεγάλη κουβέντα. Είναι σίγουρα μια σπέσιαλ έκδοση-φετίχ (ειδικά στα εσωτερικά του που είναι έργο τέχνης) για όποιον ενδιαφέρεται για ένα αντικείμενο που έχει και συλλεκτική αξία, μιας και βγαίνει σε σχετικά περιορισμένους αριθμούς. Την ηχητική του ποιότητα είναι αφελές να την αναζητήσουμε στο γεγονός πως είναι handwired, αλλά κατά τη γνώμη μου βρίσκεται εκεί, οτιδήποτε κι αν ευθύνεται για αυτήν.
Τρεις φορές βρέθηκα στο παρατσάκ να το αγοράσω, αλλά θεώρησα τα λεφτά πολλά, και τον ήχο ως κάτι που θα μπορούσε να παραχθεί και από άλλα TS. Ίσως να έπρεπε τελικά να το είχα πάρει, γιατί από τη στιγμή που βρίσκεις επιτέλους κάτι που σου αρέσει ηχητικά (πλην όμως ακριβό), είναι πιθανόν προτιμότερο να το αποκτάς παρά να συνεχίζεις ένα ατελείωτο - και μερικές φορές μάταιο - ψάξιμο για κάτι παραπλήσιο και φτηνότερο. H αλήθεια είναι πάντως πως έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που στέκεται στο ύψος ενός εξαιρετικού TS, και μάλιστα πολύ κοντά στον ήχο των τριακονταετών (και βάλε) ακριβών και συλλεκτικών πια αδελφών του.