• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ibanez S 25TH LIMITED EDITION: Απόψεις

Μαμάει...όλα αυτά τα ποζεροέιτιζ χρώματα τα σπάνε...ειδικά αν έχεις και άλλες "βαρετές" κιθάρες (από θέμα χρώματος)!

Ωραίο χρώμα είναι και ας είναι και κιτς , αυτός ειναι και ο σκοπός του άλλωστε να κάνει εντύπωση. Αυτό το 80ς look στις κιθάρες εγώ το γουστάρω πολύ, ποζεριά σκέτη!  ;D ;D

Θα την προτιμούσα όμως με πορτοκαλί μαγνήτες και ποτς.

Loki είπε:
Ωραίο χρώμα είναι και ας είναι και κιτς , αυτός ειναι και ο σκοπός του άλλωστε να κάνει εντύπωση. Αυτό το 80ς look στις κιθάρες εγώ το γουστάρω πολύ, ποζεριά σκέτη!  ;D ;D
+1000

Loki είπε:

Θα την προτιμούσα όμως με πορτοκαλί μαγνήτες και ποτς.
Βρε ειναι δηλωση οι κιθαριτσες αυτες... βγαινεις και ο αλλος ξερει οτι δεν θα ακουσει πχ...jazz.Εμενα παντως θα μου αρεσε πολυ μια τετοια (ειδικα με maple ταστιερα)αν και το χρωμα που σκεφτομουνα ειναι seafoam green με διαφανο ακρυλικο pickguard και λευκους μαγνητες :P 8) ::).

aris 17561 είπε:
Μια που ποιασαμε το θεμα με τα περιεργα χρωματα της ιμπι... αυτο το χρωμα πως σας φενεται ? καλο η κιτς ? γιατι εχω αμφιταλαντευομαι

http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page12.php?area_id=3&data_id=182&color=CL02&year=2012&cat_id=1&series_id=72
Αν πάρω τέτοιου είδους κιθάρα μία από τις προτεραιότητες μου θα είναι να έχει ποζεράδικο χρώμα. Βέβαια το πορτοκαλί δε μου λέει τίποτα αλλά αυτά τα ροζ-κίτρινα-πράσινα φωσφοριζέ είναι must. Η gibson μου είναι άσπρη με χρυσά hardware, η fender κλασσικούρα 3color burst, η μεταλλιάρικη θα είναι τρελό χρώμα.

Πραγματικά από όλα αυτά τα κουλά χρώματα το περτικαλί σου έκανε στο μάτι;  ???

Πάνω από ήχο... πάνω απ 'όλα... μετράει να γουστάρεις το όργανο !!!

Αυτό σε κάνει και γίνεσαι καλύτερος !!! Αν την γουστάρεις τρελά θα σε γουστάρει και εκείνη !!!

aris 17561 είπε:
Μια που ποιασαμε το θεμα με τα περιεργα χρωματα της ιμπι... αυτο το χρωμα πως σας φενεται ? καλο η κιτς ? γιατι εχω αμφιταλαντευομαι

http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page12.php?area_id=3&data_id=182&color=CL02&year=2012&cat_id=1&series_id=72

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο

Εγω θελω σε καποια φαση να βαψω μια στρατ μου σε αυτη τη χρωματαρα

Δηλαδη το πορτοκαλι χρωμα ειναι καλο για μεταλ... ?

Αγριο , αντρικιο ?

η θα με πουνε ντι ντι ?

το καλύτερο πορτοκαλί είναι αυτό του Focus ST....ΤΕΛΟΣ! ;D

έχω δει όργανα βαμμένα σ'αυτό το χρώμα και (αν θες να τα κάνεις έτσι φαντεζύ) τα σπάγανε!

Δηλαδης , αν βλεπατε ενα τυπο με μια τετοια πορτοκαλι ιμπανεζ κουρδισμενη σε ντο με 13αρες χορδες πως θα σας φαινοτουνε ?

aris 17561 είπε:
Δηλαδης , αν βλεπατε ενα τυπο με μια τετοια πορτοκαλι ιμπανεζ κουρδισμενη σε ντο με 13αρες χορδες πως θα σας φαινοτουνε ?

Ακομπλεξαριστος

aris 17561 είπε:
ξεκουρδιστος!!! ;D ;D ;D

Παλαιοτερα ειχα αυτην

Δυστηχως νομιζω οτι μετα απο αυτη η ιμπι δεν εβγαλε ισαξιας ομορφιας κιθαρες , αν και μου λειπει μια ιμπανεζ γενικα οι καινουριες με εχουν μπερδεψει πολυ... Βεβαια χαρην σε αυτην εχω τωρα ενα dual rectifier ομως... :-\ :-\ :-\

Απο τα ακριβα μοντελα εχω παιξει με ΟΛΕΣ.

Εχω και 2 συμμετοχες στο ΝΑΜΜ σερι. Συγνωμη αλλα δεν μπορει καποιος να εχει μια διαφορετικη αποψη απο σενα?

Επισης εσυ με τι παιζεις?

master9 είπε:
Απο τα ακριβα μοντελα εχω παιξει με ΟΛΕΣ.

Εχω και 2 συμμετοχες στο ΝΑΜΜ σερι. Συγνωμη αλλα δεν μπορει καποιος να εχει μια διαφορετικη αποψη απο σενα?

Επισης εσυ με τι παιζεις?
Ποιον ρωτάς από όλους  ::);

Για το μέταλ που παίζεις εσύ Αρη δεν κάνει. Τουλάχιστον εγώ αν έβλεπα εναν τυπο με τέτοια κιθάρα σε λαιβ θα περίμενα να παίξει dokken def leppard poison κτλ με τρελά σόλο , όχι να παίζει drop tunning chugga chugga τις τριπλέτες σε iced earth ktl. Δεν θα μου καθόταν καλά στο ματι, χαραμίζεται η ιδιέταιρη αξία της κιθάρας (ο προορισμός της αν θες).

Loki είπε:
Για το μέταλ που παίζεις εσύ Αρη δεν κάνει. Τουλάχιστον εγώ αν έβλεπα εναν τυπο με τέτοια κιθάρα σε λαιβ θα περίμενα να παίξει dokken def leppard poison κτλ με τρελά σόλο , όχι να παίζει drop tunning chugga chugga τις τριπλέτες σε iced earth ktl. Δεν θα μου καθόταν καλά στο ματι, χαραμίζεται η ιδιέταιρη αξία της κιθάρας (ο προορισμός της αν θες).
ε ναι ετσι νιωθω κι εγω... θα παρω μια αιματοβαμμενη mick tompson αν ειναι... ;D ;D

aris 17561 είπε:
Ειναι γνωστο τοις πασι οτι το πορτοκαλί χρωμα αφαιρει....μπασα απο τον ηχο,ο τυπας θα την ειχε σιγουρα μαυρη για ποιο..σκοτεινο ηχο 8).

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back