Ibanez RG370DX

Εγώ είχα βάλει περισσότερα χαμόγελα...Κάποιος μου τα έκοψε...

Εγώ τα έκοψα γιατί παραμόρφωναν τη σελίδα.

'Ομως όσο κι αν ψάξετε στη σελίδα της Ibanez θα δείτε ότι δικαίως ο φίλος μας ρωτά. Δεν αναφέρεται πουθενά η απάντηση.

Αν και δεν έχω επαφή με το συγκεκριμμένο μοντέλο πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι bolt-on.

Υ.Γ. Cyberjohnny δεν γράφουμε κεφαλαία!

Bolt on είναι.

Παιδιά επιτέλους, δεν είναι μ@λ@κία ότι ρωτάει το παληκάρι, cool. 8)

Σαιμπερτζόνυ, ελπίζω να ακους τις συμβουλές όσων στις δίνουν εδώ μέσα, έχεις να μάθεις πολλά, ακόμα και η πλάκα καλοπροαίρετα γίνεται.

Νομίζω... 8)

Bolt on είναι.
Σαιμπερτζόνυ' date=' ελπίζω να ακους τις συμβουλές όσων στις δίνουν εδώ μέσα, έχεις να μάθεις πολλά, ακόμα και η πλάκα καλοπροαίρετα γίνεται.

Νομίζω... 8)[/quote']

Πάντα καλοπροαίρετα!! :D :D

Θα σταματήσω να απαντάω με αυτόν τον πράγματι γελοίο και ανούσιο τρόπο όταν τον δω μια φορά να συμμετέχει σε ένα thread που ξεκίνησε ο ίδιος,να μιλάει σαν άνθρωπος βρε παιδί μου...(τώρα που το σκέφτομαι ένα απλό post που να μην τελειώνει με ερωτηματικό αρκεί..)

Μια χαρά είναι οι bolt-on.

Και ο David Gilmour, και ο Hendrix με bolt-on έχουν γράψει τους δίσκους τους.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα σε καλύψουν! Προχώρα, πάρε μια κιθάρα και παίξε. Και όταν βρείς τις αδυναμίες της τα ξαναλέμε.

Η RG370DX ειναι σιγουρα bolt-on...την εχω εγω. Αλλα ειναι παρα πολυ καλο οργανο... 8)

Υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο το neckjoint που πρεπει να σε απασχολουν...αλλωστε οι περισοτερες κιθαρες ειναι bolt on,ακομα και πολυ ακριβα οργανα. ;)

χαχαχαχαχαχα πραγματικα τωρα ειδα την ημερομηνια..!  ποοο οτι να ναι  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back