- Πόντοι
- 6
Παιδιά αξίζει να δώσω την RG 550 ΓΙΑ την PS4 συν 100 ευ? (η PS4 έχει αλλαγμένο το μαγνήτη της γεφυρας και έχει βάλει dimebucker) Τι λέτε?
Αυτό ακριβώς!SPYROID είπε:Δες ποια σου κανει ποιο πολυ και παρε ΕΣΥ την αποφαση. Δεν θα παιζουμε εμεις με την κιθαρα σου.
Οχι αδερφε μην κανεις το λαθος.Pavlos.Sage είπε:Παιδιά αξίζει να δώσω την RG 550 ΓΙΑ την PS4 συν 100 ευ? (η PS4 έχει αλλαγμένο το μαγνήτη της γεφυρας και έχει βάλει dimebucker) Τι λέτε?
δεν εχω παιξει με την jackson αλλα ειχα παλιοτερα την ibanez 2550 prestige...ακομα και αυτο ομως που λες,οτι η τζακσον εχει license tremolo σε αντιθεση με το πολυ καλο τρεμολο της ιμπανεζ,ειναι ενας σημαντικος λογος να επιλεξει καποιος τη δευτερη!SPYROID είπε:Δεν εχω αποψη για την Ibanez αλλα την PS4 την εχω απο το 2006
Το τρεμολο εχει αλλαχτει με γνησιο Floyd μιας και στα φτηνα μοντελα ειναι χαλια.
Η δικη μου αν και κινεζικη (νομιζω), ειχε ερθει απο Αμερικη και οταν την συγκρινα με το μοντελο εδω στην Ελλαδα σε καποιο μαγαζι το μπρατσο (το οποιο για εμενα ειναι το μεγαλο ατου της) ηταν τελειως διαφορετικο.
Βασικα προσωπικα δεν κρινω ενα οργανο βαση της τιμης του.
Αραγε οι δυο φιλοι που απαντησαν να μην την κανεις την τραμπα εχουν αποψη ΚΑΙ για τα δυο οργανα; :
Και τα δυο οργανα ειναι της ιδιας φιλοσοφιας και εχω την εντυπωση πως ειναι της ιδιας εποχης πανω - κατω και με οχι μεγαλη διαφορα τιμης (μετα απο 15 χρονια).
Δες ποια σου κανει ποιο πολυ και παρε ΕΣΥ την αποφαση. Δεν θα παιζουμε εμεις με την κιθαρα σου.
+1000nexarulhu είπε:ουτε καν...