• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ibanez Guitar Solo Competition - Stel Andre

προς just_me:αν δηλώσεις συμμετοχή καλή επιτυχία...αν το'χεις το blues μη φοβάσαι.

προς όλους:στον περσινό διαγωνισμό της ibanez μάλλον ψήφιζαν γιατί είδα ένα entry που έλεγε vote for me here και έδινε link... :o αλλά αυτός είναι με επιτροπή

theStratWithin είπε:
Πολυ ωραιο μελωδικο σολο.

Ανιχνευω εντονες επιρροες απο Petrucci?

Καλη επιτυχια στο διαγωνισμο! Πως γινεται ψηφιζει καπως το "κοινο";
Ευχαριστω φιλτατε! Ναι ο Petrucci υπηρξε μεγαλη επιρροη για μενα. Ομως τα τελευταια χρονια η μεγαλυτερη μου επιρροη ειναι ο Marco Sfogli.

να σαι καλα βρε μαικ! για τον 8th live4guitar τον δοκιμασα..αλλα δε φανηκα να διακατεχω το τρακ (αν με πιανεις ;D ;D)

ο ελληνικος διαγωνισμος φαινεται κι εκεινος ωραιος και ισως τον δοκιμασω υπο την προ'υ'ποθεση οτι οι Papaducci και Steltrucci δε θα συμμετασχουν!!!

ααχααχααααχαααχ  ;D ;D ;D ;D
;D Οχι δεν θα παρω μερος στον διαγωνισμο αυτο.  8)

mikeguitar είπε:
O Papaducci θα συμμετάσχει; περιμένουμε απάντηση 8)
Δε γνωριζω αν ο φιλος Γιαννης θα παρει μερος. Παντος αν παρεις μερος σου ευχομαι καλη επιτυχια!  :)

Steltrucci είπε:
Δε γνωριζω αν ο φιλος Γιαννης θα παρει μερος. Παντος αν παρεις μερος σου ευχομαι καλη επιτυχια!  :)
ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω μέρος ούτε εγώ ;)πάντως ο Μάιος που βγαίνουν τα αποτελέσματα δεν είναι μακριά

kbasilis είπε:
Εγώ τώρα το είδα και μου άρεσε πολύ  8) μπράβο
ευχαριστω φιλε μου!

ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω μέρος ούτε εγώ ;)πάντως ο Μάιος που βγαίνουν τα αποτελέσματα δεν είναι μακριά
Ε ενταξει.. ναι εχω περιμενει και περισσοτερο σε παλαιοτερους διαγωνισμους. Για να δουμε! Το πιο εντυπωσιακο κατα την αποψη μου με τους διαγωνισμους αυτους δεν ειναι τοσο η πρωτια και τα βραβεια κι ολα αυτα. Οκ καλα ολα τουτα, ομως ειναι ωραιο να βλεπεις πως προσεγγιζουν το ιδιο κομματι, δεκαδες αλλοι συναδελφοι απ'ολο τον κοσμο. Και σε καθε τετοιο διαγωνισμο αντιλαμβανομαι ποσο μεγαλος ειναι ο ανταγωνισμος και τι απιστευτα ταλεντα εχει ο κοσμος. Ωραια εμπειρια!  :)

Πράγματι είναι φοβερό να βλέπεις οι συνάδελφοι πως προσεγγίζουν το ίδιο κομμάτι.Πάντως αυτός ο διαγωνισμός δεν βλέπω να έχει αρκετές συμμετοχές λόγω του περιορισμού ibanez κιθάρας.Βέβαια μέχρι της 20 Απριλίου είναι νωρίς ακόμα. ;)

άσχετο:και ο Sfogli με ibanez παίζει μα σε όλα του μοιάζεις;

Πάντως αυτός ο διαγωνισμός δεν βλέπω να έχει αρκετές συμμετοχές λόγω του περιορισμού ibanez κιθάρας
συμφωνω αλλα εχουν πλουσια δωρα! μαλιστα παλιοτερα νομιζω εδιναν και ιμπανεζ κιθαρες!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mikeguitar είπε:
Πράγματι είναι φοβερό να βλέπεις οι συνάδελφοι πως προσεγγίζουν το ίδιο κομμάτι.Πάντως αυτός ο διαγωνισμός δεν βλέπω να έχει αρκετές συμμετοχές λόγω του περιορισμού ibanez κιθάρας.Βέβαια μέχρι της 20 Απριλίου είναι νωρίς ακόμα. ;)

άσχετο:και ο Sfogli με ibanez παίζει μα σε όλα του μοιάζεις;
Συμφωνω πως ο περιορισμος δεν θα αφησει πολυ κοσμο να παρει μερος. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Μακαρι πραγματικα καποτε να παιζω σαν τον Sfogli!  ;D 

συμφωνω αλλα εχουν πλουσια δωρα! μαλιστα παλιοτερα νομιζω εδιναν και ιμπανεζ κιθαρες!
Και τωρα το 1ο βραβειο ειναι μια Ibanez το 2ο μια ακουστικη και το 3ο ενα practise amp.

sandiago είπε:
παιδια που ειναι το site του διαγωνισμου?

αυτο ειναι το βιντεο του διαγωνισμου.  Και υπαρχει κι αυτο το σαιτ το οποιο ειναι χαλια. Τα μισα ειναι στα Αγγλικα και τα υπολοιπα ειναι Thai. http://www.guitarsiam.com/contest.php

Λόγω του πληθυσμού της Ασίας φυσικά που είναι τεράστιος η περισσότερες συμμετοχές είναι απ'την Ασία.Η Διοργάνωση απ'την Ταυλάνδη βέβαια.Το guitar siam thailand γιατί δεν σχολιάζει σε όλα τα entries άραγε?Κανονικά δεν θα'πρεπε ή σε όλα ή σε κανένα αλλού λέει thanks και αλλού τίποτα ::) ::)Εντύπωση μου κάνει.Με την κιθάρα του Pop Woravit έχει παίξει κανένας ?

mikeguitar είπε:
Λόγω του πληθυσμού της Ασίας φυσικά που είναι τεράστιος η περισσότερες συμμετοχές είναι απ'την Ασία.Η Διοργάνωση απ'την Ταυλάνδη βέβαια.Το guitar siam thailand γιατί δεν σχολιάζει σε όλα τα entries άραγε?Κανονικά δεν θα'πρεπε ή σε όλα ή σε κανένα αλλού λέει thanks και αλλού τίποτα ::) ::)Εντύπωση μου κάνει.Με την κιθάρα του Pop Woravit έχει παίξει κανένας ?
Κοιτα γενικα μου φανηκε λιγο προχειρα στημενος διαγωνισμος. Αυτο το ταυλανδεζικο σαιτ εχει διαδικασια ψηφοφοριας κι ο πρωτος κερδιζει κατι. (δε θυμαμαι τι). Και για την διαδικασια αυτη δεν εχει ενημερωθει κανεις διαγωνιζομενος. Μονο οι Ταυλανδοι το γνωριζουν υποθετω. Δεν το χουν πει πουθενα. Το σαιτ το εμαθα απο σποντα απο το guitar siam που μου πιασανε την κουβεντα στο facebook. Εκει να δεις συνενοηση.. Στην αρχη τους μιλουσα με google translate γιατι τα Αγγλικα τους ειναι ανυπαρκτα. Οσο για την κιθαρα δεν την εχω ακουσει ουτε παιξει. Αλλα οπως ειπα κ πριν, παντα καλοδεχουμενα τα δωρακια αλλα η εμπειρια της συμμετοχης και της προσεγγισης πολλων μουσικων στο ιδιο θεμα ειναι οτι καλυτερο! (εκτος αν τα δωρα ειναι Mesa Boogie ή καμια Musicman!  ;D ;D 8) 8) :o )  

Δηλαδή γι'αυτό στον περσινό διαγωνισμό της ibanez με το voting κέρδησανε πρώτη και δεύτερη θέση  2 Ασιάτες ? Όμως μπερδεύτηκα σε κάτι στον διαγωνισμό που συμμετέχεις υπάρχει επιτροπή ή πάει με voting? Τώρα που είπες πρόχειρα στημένος σου έχω και χειρότερα Jakarta Guitar Festival Video Contest 2013.; Ένας έπαιζε στο πάτωμα και πέρασε ένας δίπλα του και άνοιξε την πόρτα.Σχετικά με τα δώρα μια musicman axis 2 ότι πρέπει είναι στην jakarta δίνουν μια peavy.

mikeguitar είπε:
Δηλαδή γι'αυτό στον περσινό διαγωνισμό της ibanez με το voting κέρδησανε πρώτη και δεύτερη θέση  2 Ασιάτες ? Όμως μπερδεύτηκα σε κάτι στον διαγωνισμό που συμμετέχεις υπάρχει επιτροπή ή πάει με voting? Τώρα που είπες πρόχειρα στημένος σου έχω και χειρότερα Jakarta Guitar Festival Video Contest 2013.; Ένας έπαιζε στο πάτωμα και πέρασε ένας δίπλα του και άνοιξε την πόρτα.Σχετικά με τα δώρα μια musicman axis 2 ότι πρέπει είναι στην jakarta δίνουν μια peavy.
Δε ξερω τι εγινε περυσι, δεν ειχα δει. Γενικα προωθουν πολυ οτιδηποτε "ανατολιτικο". Πριν κατι μηνες εκανε διαγωνισμο ο Jack Thammarat και ειχε θεσει σαν ορο να χρησιμοποιηθουν μονο yamaha κιθαρες και laney ενισχυτες. Πως ξεκινας διαγωνισμο με τετοιους ορους? Το τι dislikes εφαγε δε το χωραει ο νους.

Οσο για το διαγωνισμο τωρα, οχι δεν εχει διαδικασια ψηφοφοριας για το youtube. Ο νικητης θα εκλεγει επειτα απο προσωπικη κριση των δυο κριτων. Στο σαιτ ομως, το Guitarsiam Thailand, οπου επισης γινεται αναρτηση των συμμετοχων, εκει υπαρχει ψηφοφορια κι ο πρωτος κερδιζει ενα πεταλακι η κατι τετοιο. Αλλα αυτο ειναι κατι που δεν εχει ειπωθει ξεκαθαρα.

Φαντάσου τι γνωστό κανάλι πρέπει να χει κάποιος για να κάνει διαγωνισμό.Ο διαγωνισμός του Thammarat δεν ήταν παγκόσμιος εν τω μεταξύ.Υamaha & laney και ο νικητής έπαιζε με musicman axis.

mikeguitar είπε:
Φαντάσου τι γνωστό κανάλι πρέπει να χει κάποιος για να κάνει διαγωνισμό.Ο διαγωνισμός του Thammarat δεν ήταν παγκόσμιος εν τω μεταξύ.Υamaha & laney και ο νικητής έπαιζε με musicman axis.
Οι περισσοτεροι πλεον κανουν διαγωνισμους για να διαφημισουν το καναλι τους και να ανεβασουν views/subscribers. Προσωπικα μ'αρεσει η ιδεα αυτη, εχει και τα δωρακια του το ολο θεμα, αρκει εν τελει να ειναι καλα οργανωμενοι διαγωνισμοι!

Steltrucci είπε:
Οι περισσοτεροι πλεον κανουν διαγωνισμους για να διαφημισουν το καναλι τους και να ανεβασουν views/subscribers. Προσωπικα μ'αρεσει η ιδεα αυτη, εχει και τα δωρακια του το ολο θεμα, αρκει εν τελει να ειναι καλα οργανωμενοι διαγωνισμοι!
σύμφωνοι αλλά πρέπει να είναι και το κανάλι λίγο γνωστό.Τον Jack Thammarat τον έμαθαν επειδή κέρδισε στο guitar idol 2009 και έγινε γνωστό το κανάλι του και μετά ήρθε και ο διαγωνισμός του.Tα δώρα ποιος τα πληρώνει ?

Trending...

Νέα θέματα

Back