- Πόντοι
- 28
Καλησπερα σε ολους! Παραθετω το νεο σολακι μου σε μελωδικο στυλακι φαση Timmons (θα θελα). Ο ηχος ειναι αποτελεσμα της Music Man JP6 και του Axe Fx 2. Ελπιζω να σας αρεσει!
Καλά είναι σίγουρο πως ούτε εκεί θα μας απογοητεύσει,αλλά όπως έχει πει και ο ίδιος ο Stel "less is more".Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να πεις πολλά.BlackCrow81 είπε:Εγώ πάλι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω ένα σόλο που να μην έχει τις λέξεις emotional και melodic στον τίτλο είτε μόνες τους είτε σε συνδυασμό :-*
?mikeguitar είπε:Καλά είναι σίγουρο πως ούτε εκεί θα μας απογοητεύσει,αλλά όπως έχει πει και ο ίδιος ο Stel "less is more".
Έλα ρε, τι ευφυολόγημα είναι αυτό? Μόνος σου το σκέφτηκες? :-*Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να πεις πολλά.
Εχω διαφορα τετοια αδερφε. Πχ..BlackCrow81 είπε:Εγώ πάλι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω ένα σόλο που να μην έχει τις λέξεις emotional και melodic στον τίτλο είτε μόνες τους είτε σε συνδυασμό :-*
Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! Να σαι καλα για τα υπεροχα σου λογια!mpamps είπε:Ωραίες φράσεις. Ωραίος ήχος.
Σε κάθε video σου κάτι θα ζηλέψω.
Αυτή τη φορά ήταν το control που έχεις στο αριστερό χέρι. Αυτα τα slides τα "καρφώνεις" χρονικά (και τονικά) πολύ ωραία!