καμια αλλη αλλαγη... οι μαγνητες ειναι αρκετοι. Αν και αυτοι παλι με βρισκουν ασυμφωνο. Αυτο το οργανο ειναι κατασκευασμενο ετσι. Εννοειται οτι δεν πειραζεις τρεμολα κτλ. χασιμο χρηματων ειναι. με 500 ευρω πλεον μπορεις να αγορασεις πρστιζ μοντελο με καλο τρεμολο. το προ ειναι κλασης ανωτερο απο το 3...santorope είπε:Γνωρίζει κάποιος σε μια Ibanez 370dxl, τι αναβάθμιση μπορώ να κάνω
(περα απο τους μαγνήτες) και που μπορώ να απευθυνθω (καποιο μαγαζι-καταστημα)?
Με προσιτες τιμές. Προς τα βόρεια ή και κέντρο?
Exeis na proteineis kapoia?aris 17561 είπε:καμια αλλη αλλαγη... οι μαγνητες ειναι αρκετοι. Αν και αυτοι παλι με βρισκουν ασυμφωνο. Αυτο το οργανο ειναι κατασκευασμενο ετσι. Εννοειται οτι δεν πειραζεις τρεμολα κτλ. χασιμο χρηματων ειναι. με 500 ευρω πλεον μπορεις να αγορασεις πρστιζ μοντελο με καλο τρεμολο. το προ ειναι κλασης ανωτερο απο το 3...
τσεκαρε τις αγγελειες και οποα ibanez prestige βρεις χτυπα τηνsantorope είπε:Exeis na proteineis kapoia?
IBRG550 είπε:ή ακόμα καλύτερα...
http://smart.noiz.gr/details.php?id=29305
ααα, άκυρο τώρα είδα οτι έχεις την 370dxl, οπότε το κόβω κομματάκι δυσκολο να σου κάνουν οι παραπάνω...
λοιπόν, δεν χρειάζεται να πειράξεις tremolo, αν εχει ρυθμιστεί σωστά δεν θα έχεις ποτέ κανένα πρόβλημα. Προσωπική μου άποψη αν θες να την αναβαθμίσεις λίγο, είναι να αλλάξεις μαγνήτες (ποτε δε μου άρεσαν οι INF..). Μαγνήτες υπάρχουν ενα σωρό ανάλογα με τα γούστα σου..
just kst είπε:Καλησπερα
Ειχα αυτην την κιθαρα 4 χρονια πολυ καλη για τα λεφτα της το μονο κακο πανω της ηταν το τρεμολο το οποιο δεν αξιζει να το αλλαξεις με ενα καλο σεταπ την παλευει αλλα οχι extreme χρηση δηλαδη τραμπαλα ολη την ωρα φαντασου οτι οι πιο πολλες 370 πωλουνται πια απο 200ε και κατω, το αλλο τρεμολο μαζι με εγκατασταση θα σου κοστισει πιο πολυ απ την ιδια την κιθαρα τωρα αν εισαι συναισθηματικα δεμενος με την κιθαρα και θες να την βελτιωσεις τα λεφτα δεν παιζουν ρολο καποιοι το εχουν αυτο και καποιοι αλλοι οχι
Την κιθαρα αυτην την πουλησα πριν αρκετο καιρο και εμεινα με το παραπονο οτι κανενας τεχνικος δεν μπορει να ρυθμισει απολυτως τελεια το floyd na μην ξεκουρδιζεται μονο οταν την ειχα φρεσκια δεν ειχα προβλημα.
και κατι ασχετο αν ειχα λεφτα θα ειχα αγορασει αυτην την κιθαρα με κλειστα ματια
http://smart.noiz.gr/details.php?id=29305
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, γενικότερα η φθηνότερη σειρά των edge έχει ενα πιο "ευαισθητο" και λιγότερο σταθερό feel σε σχεση με τα ακριβότερα.. αλλα αυτό δεν σημαίνει πως είναι για πέταμα, χρειάζεται καλή ρυθμιση (επαναλαμβάνομαι το ξέρω), και θα παίζει αξιοπρεπώς..santorope είπε:Συγκεκριμένα το edge 3 θεωρώ (αν δεν είναι μονο το δικό μου έτσι) οτι είναι πολύ low profile απο την άποψη οτι είναι πολύ μικρό το εύρος κίνησης του (ούτε ολοκληρομένα dives kanei και ούτε το εμπιστέυομαι να του ασκήσω παραπάνω δύναμη)
πανω κάτω τα ίδια με το 3 είναι, σου παραθέτω απο το jemsite:ibanez 470 with LO-TRS TREM ii
Γιαυτήν τη αποψη έχετε αξίζει το τρέμολο?
ποτέ μην περιμένετε από κανένα τεχνικό να ρυθμίσει ακριβώς όπως το θέλετε εσείς το floyd. Η δουλεία πρέπει να γίνεται από εσάς, το ξέρω ότι είναι σπασαρχ*** , αλλά μόνο εσείς ως παίκτες ξέρετε ακριβώς τι σας βολεύει.. σημείωση οτι η πρώτη και τελευταία φορά που πήγα σε τεχνικό για floyd ήταν το '99. Απο εκεί και μετά τα ρυθμίζω μόνος μου και σε κανένα δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γρήγορο ξεκούρδισμα (συμπεριλαμβανομένου και του 3)Την κιθαρα αυτην την πουλησα πριν αρκετο καιρο και εμεινα με το παραπονο οτι κανενας τεχνικος δεν μπορει να ρυθμισει απολυτως τελεια το floyd na μην ξεκουρδιζεται μονο οταν την ειχα φρεσκια δεν ειχα προβλημα.
id=29305[/url]