- Πόντοι
- 16
Αυτο λεω και γω!Sozos είπε:Η Ιμπανεζ ΕΧΕΙ custom shop το οποίο όμως βγάζει κιθάρες ΜΟΝΟ για τους ENDORSERS.
Αυτο λεω και γω!Sozos είπε:Η Ιμπανεζ ΕΧΕΙ custom shop το οποίο όμως βγάζει κιθάρες ΜΟΝΟ για τους ENDORSERS.
Ρε Παύλο αυτό το φοράω στη Hamer μου (το original schaller το έβγαλα ΠΕ ;D). Είναι όντως πολύ καλό, αλλα το floyd μου κάθετε καλύτερα.Αυτά που έχω όμως έρωτα είναια τα kalher. Καν'τα ΟΤΙ θέλεις ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΔΙΖΟΥΝ με τίποτα, φορουσα το Spyder σε μια παλιά bc rich. Kαι το σημαντικότερο είναι οτι "τρώνε" ελάχιστη ποσότητα ξύλου στο routing του σώματος της κιθάρας.mscmkr είπε:Hmmm... Sorry man αλλά καλύτερο από το original edge δεν είναι κανέναΑκόμα και τα καινούργια που έχουν οι Prestige είναι πολύ πιο ευέλικτα από οποιοδήποτε FR και Schaller. Και σου μιλάει κάποιος που τα έχει σκίσει όλα...
και κανα 10μηνο/12μηνο παράδοση. Οπότε GOOD WINES ;DSozos είπε:Αν θες οπωσδήποτε neck-through μπορείς να φτιάξεις μια κάστομ Jackson ή ESP που όμως θα σου στοιχίσει γύρω στα 3,500-4,000 ευρώ, οι bolt-on κατασκευες απο Jackson custom shop είναι γύρω στα 1,000 ευρώ φθηνότερες.
Ok δεν εγινε τιποταSozos είπε:Metal tiger, δεν ειδα οτι το ειχες ηδη πει.
+1Metal tiger, δεν ειδα οτι το ειχες ηδη πει.
Και 10 μήνες δεν είναι πολύ αν είσαι κατασταλαγμένος και ξέρεις οτι η κιθάρα που πήρες έχει την παραμικρή λεπτομέρεια ακριβώς όπως την θες και με τα καλύτερα δυνατά υλικά
Regent είπε:Φίλε μου δεν αντιλέω, αλλά ποιός απο όλους εμάς θα κρατούσε μια κιθάρα στη κατοχή του για τόσα χρόνια? Ισως να κάνω και λάθος.
Διάλεξε και πάρε ...satanikoskioftes είπε:J custom???
Θα ήθελα μια S ή Rg(prestige neck thru και οι 2).Mε 2 διπλούς κ' 1 μονό.Το γνωστό ZR2/ZPS3 και μαγνήτες δεν έχω σκεφτεί κάτι αλλά θα ήθελα να splitάρουν.Πολλά ζητάω ε? :8)
Εγω πάντως πιστεύω ότι το edge pro είναι το καλλίτερο floyd τρέμολο ... χαμηλό προφίλ και ωραία κατασκευή ;D ;D ;Dsatanikoskioftes είπε:Δηλαδή αυτά τα tremolos που αναφέρατε είναι καλήτερα από το να έχω πάνω στην κιθάρα μου ZR2/ZPS3?
P.S:Πού θα πάει ρε γ__΄__ο κάποια μέρα θα γίνω και εγώ endorser![]()
Ξέχασα ότι ήθελες απαραίτητα neck thru. Πιθανότατα θα σε βολέψει η RTG. Πάνε δοκίμασε κιόλας ότι μπορείς, και πάρε ότι σου κάθεται καλύτερα.satanikoskioftes είπε:'Εχεις δει πολλές S neck through?
Βασικά σκέφτομαι για μια RGT220Z