Ι want!

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΩΟΥΖ... 14 εμΒδομαδαΙ αναμοΝι εχει ο Θωμας....

Με την επιστροφή στα σχολεία δηλαδή.

Μια χαρά θα σου 'ρθει.

Φαντασου την τωρα με ενα Filtertron στη γεφυρα και δυο Dynasonic μεση και πανω, που γινεται πανευκολα με μια αλλαγη pickguard. 

Νιωθω εναν πονο στο στηθος λεμε.

Και μετά φαντάσου να πατάς ένα κουμπί, να φωνάζεις "go go twang power!" και να μεταφορφώνεται σε telecaster ?

Φαντασου την τωρα με ενα Filtertron στη γεφυρα και δυο Dynasonic μεση και πανω, που γινεται πανευκολα

ο Bridge μαγνητης ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ και πολυ κοντα σε Filtertron (ισως ειναι και πιο low output) οι δε Aerosonic που εχει στη μεση και στο neck ειναι ουσιαστικα mini Dynasonics...

Ασε αρρωστια....και το ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ? ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ?!!

ΘΕΛΩ λΑιμε.

ο Bridge μαγνητης ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ και πολυ κοντα σε Filtertron (ισως ειναι και πιο low output) οι δε Aerosonic που εχει στη μεση και στο neck ειναι ουσιαστικα mini Dynasonics...

Ασε αρρωστια....και το ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ? ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ?!!

ΘΕΛΩ λΑιμε.
Α οκ, ειχα παντα την (λανθασμενη) εντυπωση οτι οι μαγνητες της Surfliner ηταν τυπικοι HSS μεταμφιεσμενοι με Gretsch-ιζουσα καπακια και το θεωρουσα πολυ κριμα, δεν ηξερα οτι ειναι ηχητικα κοντα!

Επισης ξεκαθαρα ροζ, εννοειται, πολυ ωραιο και το βαθυ πρασινο σπαρκλ αλλα ηθελε και χρυσα hardware.

Χμμμ... άλλη μια "φσιτ-μπόινγκ" κιθάρα από αυτές που αρέσουν στο φίλο μου τον Νίκο ?

Αγορίνα μου έπρεπε να έχει ζήσει τα primes σου στα '60s ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χμμμ... άλλη μια "φσιτ-μποινγκ" κιθάρα από αυτές που αρέσουν στο φίλο μου τον Νίκο ?

Αγορίνα μου έπρεπε να έχει ζήσει τα primes σου στα '60s ?

Μα τα ΕΖΗΣΑ.

Δεν μου φαινεται αλλα ειμαι 85 ετων.

Ειδες η δΙαλιΜΑΤΙκη διατροφη, η ΑΣΚΗΣΗΣ , η μη κατΟχη αΦτοκινητου και πανω απο ολα η κατοχη και συνεχης ΧΡΟΙΣΗ ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΡ τι κανουνΕ?

Καθε τελεκαστερ ειναι φτιαγμενη απο ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ, ενω ολα τα μεταλλικα της μερη απο το ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ.

Οι ριζες της χανονται στο χρονο, ενω ο Leo Fender στο μυστικο του ημερολογιο αποκαλυπτει οτι στην πραγματικοτητα δεν την εφευρε αυτος, αλλα απλα την ανακαλυψε σε ενα ταξιδι που ειχε παει στην Ιερουσαλημ.

Οι κατοχοι της δε, εχουν δωσει ατελειωτες μαρτυριες για τα θαυματα που κανει κατα καιρους, θεραπευει τις αρρωστιες, γιατρευει τη φαλακρα, κανει καλα την ποδαγρα, και χαριζει τουλαχιστον 800 επιπλεον χρονια ζωης.

Η χαρη της εορταζεται απο την εκκλησια μας στις 30 φλεβαρη.

Καθε τελεκαστερ ειναι φτιαγμενη απο ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ, ενω ολα τα μεταλλικα της μερη απο το ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ.

Οι ριζες της χανονται στο χρονο, ενω ο Leo Fender στο μυστικο του ημερολογιο αποκαλυπτει οτι στην πραγματικοτητα δεν την εφευρε αυτος, αλλα απλα την ανακαλυψε σε ενα ταξιδι που ειχε παει στην Ιερουσαλημ.
Αυτό θα ήθελα να το δω σε ένα Indiana Jones 6- κάτι σαν "Indiana Jones and the adventure of the holly guitar". Aλλά βγαίνει στη σύνταξη ο Ford και θα μείνω με την όρεξη. 

Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα μιας in house, νοϊζικής παραγωγής... Αμέσως- αμέσως σκέφτομαι ότι έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο για το σενάριο- Στράτος, ποιος καλύτερος; Σε ρόλο Spielberg, ο "κινηματογραφιστής" του Noiz, κ. LK. Και όσο για τον πρωταγωνιστή, φυσικά αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον άνθρωπο των tele και της δράσης, ο αξιότιμος κ. SF.

Όσο για εμάς τους υπόλοιπους, θα περιοριστούμε σε ρόλους κομπαρσαρίας και αντεφέρ* ?  

*Γενικών καθηκόντων- άντε φερε αυτό και άντε φέρε εκείνο.  

7n8hyy.jpg

Ότι θα αναρτούσε θέμα ο Σούπερ Φάνκης για ροζ Γκουίλντ και θα το γυρνούσατε οι υπόλοιποι σε αποκλειστικότητα για Τελεκάστορα , ξεπερνάει κάθε λογική.

Ρεδεμπανακοιταχτείτε ;

?

Ότι θα αναρτούσε θέμα ο Σούπερ Φάνκης για ροζ Γκουίλντ και θα το γυρνούσατε οι υπόλοιποι σε αποκλειστικότητα για Τελεκάστορα , ξεπερνάει κάθε λογική.

Όταν τα λέω εγώ, εσείς με κοροδέβετε ....

Ποιοι υπόλοιποι βρε?

Ο ίδιος το γύρισε πρώτος.

άλλη μια "φσιτ-μπόινγκ" κιθάρα 
Δε με νοιάζει τίποτε άλλο σε αυτό εδώ το θρεντ. 

Τέρρυ σε ευχαριστώ.

Από εδώ κ μπρος όλες αυτές οι κιθάρες έχουν όνομα. Που τώρα δηλαδή που το σκέφτομαι πάντα είχαν (τόσο εύστοχος είναι ο προσδιορισμός) , απλώς δε τον ξέραμε μέχρι να τον μοιραστεί μαζί μας ο Τερρυ

θα το γυρνούσατε οι υπόλοιποι σε αποκλειστικότητα για Τελεκάστορα , ξεπερνάει κάθε λογική.
Είδες φίλος τι έχει κάνει το ασύστολο ινφλουένσινγκ... Guild βάζει, tele βλέπουμε. 

απλώς δε τον ξέραμε μέχρι να τον μοιραστεί μαζί μας ο Τερρυ
Πάντως ως όρο τον έχω αναφέρει αρκετές πολλές φορές στο παρελθόν- σε ανάλογες κιθαροπεριπτώσεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back