ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΩΟΥΖ... 14 εμΒδομαδαΙ αναμοΝι εχει ο Θωμας....
Με την επιστροφή στα σχολεία δηλαδή.
Μια χαρά θα σου 'ρθει.
Φαντασου την τωρα με ενα Filtertron στη γεφυρα και δυο Dynasonic μεση και πανω, που γινεται πανευκολα
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΩΟΥΖ... 14 εμΒδομαδαΙ αναμοΝι εχει ο Θωμας...
Α οκ, ειχα παντα την (λανθασμενη) εντυπωση οτι οι μαγνητες της Surfliner ηταν τυπικοι HSS μεταμφιεσμενοι με Gretsch-ιζουσα καπακια και το θεωρουσα πολυ κριμα, δεν ηξερα οτι ειναι ηχητικα κοντα!ο Bridge μαγνητης ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ και πολυ κοντα σε Filtertron (ισως ειναι και πιο low output) οι δε Aerosonic που εχει στη μεση και στο neck ειναι ουσιαστικα mini Dynasonics...
Ασε αρρωστια....και το ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ? ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ?!!
ΘΕΛΩ λΑιμε.
αν δεν ειναι ΡΟΖ δεν θελω.Σε μαυρο και πρασινο έχει πολύ λιγοτερο. Κάπου μήνα.
Χμμμ... άλλη μια "φσιτ-μποινγκ" κιθάρα από αυτές που αρέσουν στο φίλο μου τον Νίκο ?
Αγορίνα μου έπρεπε να έχει ζήσει τα primes σου στα '60s ?
Αυτό θα ήθελα να το δω σε ένα Indiana Jones 6- κάτι σαν "Indiana Jones and the adventure of the holly guitar". Aλλά βγαίνει στη σύνταξη ο Ford και θα μείνω με την όρεξη.Καθε τελεκαστερ ειναι φτιαγμενη απο ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ, ενω ολα τα μεταλλικα της μερη απο το ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ.
Οι ριζες της χανονται στο χρονο, ενω ο Leo Fender στο μυστικο του ημερολογιο αποκαλυπτει οτι στην πραγματικοτητα δεν την εφευρε αυτος, αλλα απλα την ανακαλυψε σε ενα ταξιδι που ειχε παει στην Ιερουσαλημ.
Ότι θα αναρτούσε θέμα ο Σούπερ Φάνκης για ροζ Γκουίλντ και θα το γυρνούσατε οι υπόλοιποι σε αποκλειστικότητα για Τελεκάστορα , ξεπερνάει κάθε λογική.
Δε με νοιάζει τίποτε άλλο σε αυτό εδώ το θρεντ.άλλη μια "φσιτ-μπόινγκ" κιθάρα
Είδες φίλος τι έχει κάνει το ασύστολο ινφλουένσινγκ... Guild βάζει, tele βλέπουμε.θα το γυρνούσατε οι υπόλοιποι σε αποκλειστικότητα για Τελεκάστορα , ξεπερνάει κάθε λογική.
Πάντως ως όρο τον έχω αναφέρει αρκετές πολλές φορές στο παρελθόν- σε ανάλογες κιθαροπεριπτώσεις.απλώς δε τον ξέραμε μέχρι να τον μοιραστεί μαζί μας ο Τερρυ