I think I am in love...

Status
Not open for further replies.
Evilnye είπε:
Να πω κάτι τις ακόμα, αν και ξέρω πως δε θα με πάρετε στα σοβαρά.

Εμένα μου φαίνεται απαράδεκτο, το μόνο που έχει να σχολιαστεί σε μια επαγγελματία σαν αυτή είναι ότι είναι κοπέλα.

Δηλαδή έλεος.

Αν ήταν ένας 24 χρονος επίσης γαμάτος μπασίστας γιατί η κοπέλα παίζει κ με το παραπάνω, θα σχολιαζόταν

α) μπράβο του

β) μαλακίες παίζει ο κουλός

γ) αδιαφορία.

Και για να αντιληφθείτε γιατί είναι προσβλητικό, είναι πολύ απλά όχι για το αν είναι όμορφη/ άσχημη ή κάτι τέτοιο, είναι διότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία για το αν παίζει ή όχι και το μόνο που μας νοιάζει είναι αν είναι κοπέλα.

Κάτα τ' άλλα θα σας ενημερώσω για την πορεία του βιογραφικού μου στους RHCP λίαν συντόμως.
+1

What the girl said.

PS: Εύη, άσε τις μλκ με τους ναρκωτικάκηδες, υπάρχει ήδη πρόταση έτοιμη.  8) 8) 8) ;D ;D ;D

Το θεωρω πολυ λογικο να γινεται αναφορα στο οτι ειναι κοπελα, και καααααπως συμπαθητικη γιατι απο παιχτικης αποψης δεν θα μπορουσε να παιζει καποιος με τον J.B και να μην μπορει να συρει τα χερια του.

Οποτε ο χαβαλες ηταν δεδομενος.

Evilnye είπε:
Και για να αντιληφθείτε γιατί είναι προσβλητικό, είναι πολύ απλά όχι για το αν είναι όμορφη/ άσχημη ή κάτι τέτοιο, είναι διότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία για το αν παίζει ή όχι και το μόνο που μας νοιάζει είναι αν είναι κοπέλα.
Νομίζω ότι μας παρεξήγησες λίγο.. Από την αρχή  που τέθηκε το θέμα κανένας δεν αμφισβήτησε τις μουσικές της ικανότητες, τώρα το αν κάποιοι αδιαφόρησαν ή καλύτερα δεν έγραψαν τίποτα για το μουσικό κομμάτι του θέματος(συμπεριλαμβανομένου και εμού) ήταν μάλλον γιατί θεωρήθηκε αυτονόητο το ότι η κοπέλα παίζει παπάδες.

Αντιθέτως πολλοί αναφέρθηκαν με γλαφυρά σχόλια στο παίξιμο της.

Έτσι το βλέπω εγώ.. Όυτως ή άλλως αυτος που άνοιξε το θέμα δεν αναφέρθηκε στο αν είναι ερωτευμένος με την κοπέλα ή με το παιξιμό της, αναψε την φωτιά και την έκανε ;D

Κάτα τ' άλλα θα σας ενημερώσω για την πορεία του βιογραφικού μου στους RHCP λίαν συντόμως.
Να σου δώσω μια κιθάρα να την υπογράψει ο frusciante? (μόλις γυρήσει, γιατί θα γυρήσει) ;D

Μα σχολίασα ακριβώς για το καμμένο του θέματος.

Ανοίγεται θέμα για την Tal Wilkenfeld και το μόνο που μας νοιάζει είναι αν είναι ωραία γκόμενα.

Τέλος πάντων αλλαγή πλάνου με τον Frusciante θα πάω να παίξω που είναι κ ωραίο γκομενάκι γιατί παικτικά κουλός είναι ο άνθρωπος.

Προσπαθώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν άνοιγε κάποιος θέμα στο νοιζ με αντρικό πλυθησμό 97% επι των συνολικών μελών με τον ίδιο τιτλο, και είχε βιντεάκια του frusciante...

Κάτι μου λέει ότι όλοι θα έκαναν αναφορά στο μόνο παιξιμό του...

Οπότε τι ωραία ας αποδεχθούμε λοιπόν ότι είναι φυσιολογικό αυτό να παρατήσω κ εγώ το μπάσο μιας κ το μόνο που θα χει να ασχοληθεί κανείς μαζί μου είναι η φάτσα μου. :)

Δεν είπα πως ειναι φυσιολογικό, αλλα είναι σίγουρα αναμενόμενο,

ίσως η απελευθερωμένη σκηνή του ευρύτερου ροκ, να μην είναι τόσο απελευθερωμένη τελικά...  ::)

Επίσης το ότι αναφερθήκαμε στην εμφάνιση οφείλεται στο ότι το θέμα μάλλον σε αυτο αναφερόταν, στην εμφανισή της, αν είχε σχέση με το παίξιμο δεν θα έγραφα τίποτα μιας και ούτε για τον κύριο jeff beck τρελένομαι (μουσικά πάντα αναφερόμενος) ούτε για αυτά που παίζει η κοπέλα

Προς αποφυγή πάσης φύσεως: δεν λέω ότι δεν παίζουν καλά, λέω ότι δεν μου αρέσουν

Michelle είπε:
ίσως η απελευθερωμένη σκηνή του ευρύτερου ροκ, να μην είναι τόσο απελευθερωμένη τελικά...  ::)
Απελευθερωμένη?? ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!

Προς αποφυγή πάσης φύσεως: δεν λέω ότι δεν παίζουν καλά, λέω ότι δεν μου αρέσουν
Άσε με να μαντέψω: είσαι κάτω των 18, έτσι?

Έλα μου που όμως τα σχόλια ήταν αυτά που ορίσανε την τροπή του θέματος και όχι ο αρχικός αποστολέας. Έβαλε όμορφα κ ωραία το επίσημο λινκ της και δυο ωραιότατα βίντεο και από εκεί και κάτω άρχισε το ρεσιτάλ :)

Και για να λέμε και τα αυτονόητα δε βρίσκω τίποτα το κακό ή προσβλητικό να είναι ερωτευμένος κάποιος με ένα μουσικό που του αρέσει. Κ εμένα μικρή μ άρεσε ο Eddie Vedder :P

Και μεγαλώνοντας μου άρεσαν πολλοί και διάφοροι άλλοι :D

The Genius Loci είπε:
Άσε με να μαντέψω: είσαι κάτω των 18, έτσι?
Ναι  :)

Παλιότερα μου άρεσε, αλλα τώρα όχι, δεν τρελένομαι βασικά οχι ότι είναι άσχημος

Evilnye είπε:
Οπότε τι ωραία ας αποδεχθούμε λοιπόν ότι είναι φυσιολογικό αυτό να παρατήσω κ εγώ το μπάσο μιας κ το μόνο που θα χει να ασχοληθεί κανείς μαζί μου είναι η φάτσα μου. :)
μια τυπική γυναίκα, στα 4/5 τουλάχιστον του βίου της, καταβάλλει μια τιτάνια προσπάθεια να τραβάει την προσοχή των ανδρών και σε κάθε περίπτωση να μεγιστοποιήσει την ομορφιά της

με το ντύσιμο

το χτένισμα

το μακιγιάζ

το περπάτημα

Ο,ΤΙ άλλο μέσο διαθέτει

(αν δεν με γελούν τα μάτια μου, η κοπελιά - που όντως το κατέχει το μπάσο - το φοράει κατάσαρκα το κολλητό μπλουζάκι)

...και όταν ο άνδρας την προσέξει, είναι σεξιστής

:-X

Ένας τυπικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ προσπαθεί καθημερινά να τραβήξει το αντίθετο (ή και το ίδιο) φύλο.

Πόσο νιο νιο θέλει να καταλάβετε ποιο είναι το πρόβλημα :)

gdevelek είπε:
(αν δεν με γελούν τα μάτια μου, η κοπελιά - που όντως το κατέχει το μπάσο - το φοράει κατάσαρκα το κολλητό μπλουζάκι)

...και όταν ο άνδρας την προσέξει, είναι σεξιστής

:-X
Ναι ρε συ, στείλτης ένα mail την επόμενη φορά που θα βγει στη σκηνή να φοράει μπούρκα.

Υπάρχουν άντρες που "προσέχουν" μια γυναίκα και απλά κάνουν ηλίθια σχόλια με τους φίλους τους.

Και υπάρχουν και άντρες που "προσέχουν" μια γυναίκα και πράττουν τα δέοντα.  ;)

Έκαστος εφ'ω ετάχθη.  

Michelle είπε:
Ναι  :)

Παλιότερα μου άρεσε, αλλα τώρα όχι, δεν τρελένομαι βασικά οχι ότι είναι άσχημος
άσχημος είναι (στη φάτσα), από την άλλη είναι όμως ο μεγαλύτερος (εν ζωή) rock κιθαριστας

The Genius Loci είπε:
Έκαστος εφ'ω ετάχθη.  
εσύ είπαμε, είσαι Ανώτερος Ανθρωπος

αφού το 'παμε!  ???

gdevelek είπε:
εσύ είπαμε, είσαι Ανώτερος Ανθρωπος

αφού το 'παμε!   ???
Κι εσύ, από τα γραφόμενά σου:

μια τυπική γυναίκα, στα 4/5 τουλάχιστον του βίου της, καταβάλλει μια τιτάνια προσπάθεια να τραβάει την προσοχή των ανδρών και σε κάθε περίπτωση να μεγιστοποιήσει την ομορφιά της

με το ντύσιμο

το χτένισμα

το μακιγιάζ

το περπάτημα

Ο,ΤΙ άλλο μέσο διαθέτει
...είσαι σεξιστής. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.

Evilnye είπε:
Ένας τυπικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ προσπαθεί καθημερινά να τραβήξει το αντίθετο (ή και το ίδιο) φύλο.
δεν έχεις παρά να συγκρίνεις πόση "σάρκα" αποκαλύπτει μια γυναίκα σε μια βραδυνή έξοδο και πόση ένας άνδρας, ακόμη κι όταν η θερμοκρασία ΔΕΝ το επιτρέπει, και θα σου λυθούν οι περισσότερες σχετικές με το θέμα απορίες

gdevelek είπε:
δεν έχεις παρά να συγκρίνεις πόση "σάρκα" αποκαλύπτει μια γυναίκα σε μια βραδυνή έξοδο και πόση ένας άνδρας
O άνδρας επιδεικνύει το πορτοφόλι του και προσπαθεί να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο

Όταν κάποια στιγμή αναρωτήθηκα γιατί να ασχολούμαστε με την μουσική και την τέχνη γενικότερα, διάβασα ένα άρθρο ενός ανθρωπολόγου ο οποίος έλεγε εν ολίγοις πως ότι κάνουμε σαν άνθρωποι και ξεφεύγει από τα πλαίσια ικανοποίησης των βασικών αναγκών το κάνουμε για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλλο με απότερο σκοπό την αναπαραγωγή το εντονότερο ενστικτο του ανθρώπου που δεν αποβάλεται εύκολα απο την φύση του..

Θέλω να καταλήξω στο ότι ίσως και ο JB και η κοπελιά και ο κάθε ένας μουσικός/καλλιτέχνης/αθλητής/chef κτλ, ενστικτωδώς προσπαθεί να προσελκύσει...

[μην ξεχνάμε πως η ομορφιά του παγωνιού για παράδειγμα ειναι για αυτον τον λόγο, δεν σημένει όμως οτι επειδή αποβλέπει στην αναπαραγωγή δεν πρεπει να το θαυμαζουμε.. το ίδιο μπορει να ισχύει και για την τέχνη]

Δεν λεω οτι έτσι είναι, αλλα ότι έτσι μπορεί να είναι... τροφή για σκέψη μιας και το σημερινό βραδινό διαβασμα πήγε περίπατο ακούγωντας Jeff Beck...

gdevelek είπε:
δεν έχεις παρά να συγκρίνεις πόση "σάρκα" αποκαλύπτει μια γυναίκα σε μια βραδυνή έξοδο και πόση ένας άνδρας, ακόμη κι όταν η θερμοκρασία ΔΕΝ το επιτρέπει, και θα σου λυθούν οι περισσότερες σχετικές με το θέμα απορίες
Δηλ δεν κατάλαβα... Οι γυναίκες κρυωνουν λιγότερο, αυτό θέλεις να πεις? Τζάμπα τους αγοράζουμε τις γούνες?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back