yameth είπε:
Αγαπητέ STEFANOS604. Είναι λίγο απλοϊκή και ημιτελής η αντιμετώπιση σου στο θέμα. Το αν υπάρχει αισθητή βελτίωση θα το κρίνει αυτός που διαθέτει και τον ανάλογο σοβαρό εξοπλισμό (πηγές, ενισχυτές και ηχεία) και όχι μόνο τα καλώδια. Εχει χυθεί πολύ μελάνι στο συγκεκριμένο θέμα απο τη δεκαετία του 70 που ξεκίνησε το High end audio. Ισως θα ήταν καλό να ανατρέξεις σε αυτό.
Η βασική ιδέα είναι να οδηγείται σωστά και χωρίς παραμορφώσεις το μεγάφωνο.
Εξ ου και η ανάπτυξη των ενεργών ηχείων (που όλοι πλέον χρησιμοποιούμε στη διαδικασία της ηχογράφησης που απαιτείται πιστότητα) όπου το κάθε μεγάφωνο διαθέτει τον δικό του ενισχυτή κατασκευασμένο ειδικά για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της μονάδας.
Οι υπόλοιπες τακτικές που αναφέρεις χρησιμοποιούνται στο Hi Fi ενώ το active crossover στον επαγγελματικό ήχο Public address όπου συνδέονται πολλές μονάδες.
Επίσης να σου υπενθυμίσω πως είναι πάγια τακτική μας να γίνονται οι συζητήσεις στο forum. Η παραπομπή σε blog με κείμενα γραμμένα σε μορφή jpg δεν αναπτύσσει τον διάλογο καθώς ούτε καν παράθεση μπορεί να γίνει.
Στο εξης αν θέλεις συζήτηση και όχι απλά προβολή, σε παρακαλώ να παραθέτεις τα κείμενα εδώ και επίσης το λινκ απ΄όπου προέρχονται.
Το έχω ξαναπεί ότι ο λόγος που τα δημοσιεύω σε εικόνα
.jpg αντί σε κείμενο
.doc είναι ότι στο μέλλον αφού κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις και παραπομπές μπορεί κάποια ιστοσελίδα να ενδιαφερθεί να τα δημοσιεύσει σαν .
doc ,
οπότε θα υπάρχει η δυνατότητα παράθεσης – όμως διαλόγου υπάρχει και γίνεται , φαίνεται και στο τρέχον θέμα- αλλά επειδή έχουν ήδη δημοσιευτεί θα βρει το ‘’μπελά της’’ από την Google που τιμωρεί την διπλοδημοσίευση και δεν θα ήθελα να γίνω η αιτία ( με .
jpg όμως αυτό δεν φαίνεται).
Απλά τώρα
καμιά απ’ τις 5 ιστοσελίδες που έχω κάνει bumping ορισμένα από τα
46 μέχρι τώρα άρθρα μου { το σύνολο είναι
55 που θα ολοκληρωθούν περίπου σ’ ένα 4μηνο (
στο noiz.gr εθεσα 9 θέματα )} για ‘’διαφημιστικούς’’ σκοπούς –
αλλιώς ποιος θα με διάβαζε!! -
δεν επιτρέπει το editing για διόρθωση αλλά κυρίως για εμπλουτισμό.
Το ήξερα ότι δεν ήταν σωστό , όμως σε σχέση με άλλα
διαφημιστικά bumping το δικό μου ‘’
διαφημιστικό’’ είναι επίπονης πολύμηνης εργασίας γιατί προσπάθησα να φέρω τα θέματα έτσι ώστε να αφήνουν στον κάθε μουσικό
τουλάχιστον βασικές γνώσεις για τα audio , όπως τις βλέπει ένας ερασιτέχνης μουσικός αλλά και επαγγελματίας ηλεκτρονικός και
από 6-4-2013 που έγραψα το 1ο άρθρο
μέχρι σήμερα τα έχουν επισκεφτεί
18.500 επισκέπτες όπως φαίνεται εδώ:
http://i1290.photobucket.com/albums/b539/stefanos604/MISCELLANEOUS/Sigmachi3AD0deltaiotaomicron1_zps8b09eecb.jpg
και έχω απαντήσει σε 10δες ΠΜ , αλλά και δεν αρνήθηκα να σχολιάσω το κάθε θέμα στην κάθε ιστοσελίδα.
Είχα σκοπό να θέσω στους επόμενους μήνες
άλλα 4 θέματα στο noiz.gr αλλά αφού πιστεύετε ότι είναι θέμα προβολής μου θα σταματήσω εδώ.
Όταν τα ολοκληρώσω και κάποια απ’ αυτά
πιστεύετε ότι αξίζουν να τεθούν σαν
.doc πλέον, στην ιστοσελίδα σας πολύ ευχαρίστως.
Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα φιλοξενία και συγνώμη
Στέφανος