Η σημασία του φωτισμού στην απόχρωση του nitro finish

harilatron

Ενεργό μέλος
Staff member
Πόντοι
198
Πολύ συχνά συναντάμε την έκφραση "οι φωτογραφίες την αδικούν" ή το χρώμα αυτό είναι δύσκολο να φωτογραφηθεί. Το γεγονός αυτό είναι μια πραγματικότητα που δυσκολεύει όλους μας όταν κρίνουμε την εμφάνιση ενός οργάνου από φωτογραφίες.  

Σε πολλές περιπτώσει μάλιστα, οι διαφημιστές (ακούς martathon?) κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη επεμβαίνοντας στις φωτογραφίες και αλλάζοντας το contrast ή το χρώμα.

Εδώ βλέπετε ένα παράδειγμα.

Στη δεξιά photo ό διαφημιστής, όχι μόνο έχει αλλάξει λίγο την απόχρωση του tint στο μανίκι αλλά έχω την υποψία ότι έχει "επιδιορθώσει" και το λίγο φαγωμένο 7ο ταστο. Επίσης το neck pocket φαίνεται υπερβολικά tight και οι ανακλάσεις στον neck μαγνήτη λίγο "ύποπτες".

Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις φωτογραφίες που βλέπουμε στο internet όταν αγοράζουμε κιθάρες και ιδιαίτερα μεταχειρισμένες.

glennbloodyferon.jpg

Επίσης έχει πειράξει την απόχρωση των χορδων ώστε να φαίνονται σαν stainless steel ενώ είναι nickel. :P

Αλλη μια βαρετη συζητηση σχετικα με το γεγονος οτι το μπατερσκατς οπως και το καρ δεν μπορουν να φωτογραφηθουν σωστα.

με το που διαβασα τον τίτλο ετοιμαστηκα για κανονική απάντηση, οπότε

τι να κάνω, θα το κάνω politically correct το θρεδ ;D

η δικιά μου φωτογραφία έχει και μια πρόχειρη εξισορρόπηση χρωμάτων

4118230510_0cb6a57048.jpg

δείτε και του dv (ή της fender)

40952_l.jpg

evris είπε:
Αλλη μια βαρετη συζητηση σχετικα με το γεγονος οτι το μπατερσκατς οπως και το καρ δεν μπορουν να φωτογραφηθουν σωστα.
το καρ άργησα να το καταλάβω

Και η Εύη ασχολείται με διαφήμιση/γραφικές τέχνες κλπ?

Evilnye είπε:
Γιατί;
Μόνο εγώ βλέπω σεξιστικό, ανάρμοστο περιεχόμενο? ;)

Σε πολλές περιπτώσει μάλιστα, οι διαφημιστές (ακούς martathon?) κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη επεμβαίνοντας στις φωτογραφίες και αλλάζοντας το contrast ή το χρώμα.
Αυτά, Κε καθηγητά, τα κάνουν οι ΚΑΚΟΙ και ΑΤΙΜΟΙ διαφημιστές...όχι οι καλοί και έντιμοι.

marathon είπε:
Μόνο εγώ βλέπω σεξιστικό, ανάρμοστο περιεχόμενο? ;)
Μάραθον το ντεκολτέ είναι ανάρμοστο ή σεξιστικό;

Δεν κατάλαβες ούτε στο άλλο θέμα τι σχολίασα και δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι τώρα.

Evilnye είπε:
Μάραθον το ντεκολτέ είναι ανάρμοστο ή σεξιστικό;
H κεκαλυμένη πρόθεση του Χαρίλατρου...κρίμα που δεν καταλαβαινόμαστε, και ήμουν πανέτοιμος να σε υποστηρίξω...

Trending...

Νέα θέματα

Back