- Πόντοι
- 198
Ας αποφύγουμε τα πολιτικά σχόλια. Thanks.
Kάνεις ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.Superfunk είπε:κανει τον διΔακτωρα CosDr πρωθυπουργο εχεις να φας Steak Frite στο Le Relais de L'Entrecôte που θα παει συΝΝεφο φιλωουΣ ;D
Σου πουλάω το δικό μου....1000 € ;Dodis13 είπε:Αυτο το καταραμενο το λευκωμα του Tarko εχει βγει out of print εδω και κατι χρονια παναθεμα το και εχουν παει οι τιμες στο διαολο :'(
Ευχαριστώ πολύ παιδί μου, να' σαι καλά. Σου συγχωρώ αυτό το off topic.Tamtam είπε:Τα συγχαρητήριά μας στη διαχείριση!
Κατανοητο και ειμαι πληρως συμφωνος...η ερωτηση μου ειχε να κανει περισσοτερο με το αν και ποσο ενα "συστημα" αξιολογησης τελικα επηρεαζεται και αναθεωρει/αναπροσαρμοζει καταταξεις, μπορει αραγε να λειτουργησει σαν κατι "αυτονομο"; Θα πει καποιος βεβαια πως ανθρωποι κρυβονται πισω απο οργανισμους/συστηματα κλπ. αλλα λεω τωρα...trolley είπε:Ναι, με επηρρεάζει, αλλά δεν θα τοποθετηθώ δημόσια πάνω σε αυτό, διότι έχω συναίσθηση ότι είναι μία βαθύτατα υποκειμενική αντίδραση που θα "τυφλώσει" άλλους χωρίς κανένα λόγο. Σε περιπτώσεις βέβαια που ο άλλος δηλώνει παιδόφιλος ή οπαδός της 21ης Απριλίου, εκεί θα τοποθετηθώ όμως, και θα τον κατακρίνω όσο γίνεται περισσότερο.
το πέτυχα στα σοσιαλμίδια κι έτρεξα να το ανακοινώσω. Το είχες κάνει ήδη. ;D ;Dmustafank είπε:
Πάντως, για να είμαι κομπλέ (sic) πρέπει να γράψω ότι κατανοώ και την εικονοκλαστική τάση πολλών ανθρώπων, οι οποίοι απαιτούν να προσδιορισθεί μία εντελώς προσωπική σχέση με το έργο τέχνης, πριν εκφράσουν τη γνώμη τους γι' αυτό. Έλεγε ο πολύς Brian Eno, ότι οι κριτικοί τέχνης έρχονται και σου λένε "Να, δες αυτό, άκου εκείνο... μα πόσο μαλάκας είσαι αν δεν καταλαβαίνεις την αξία του" κλπ. "Αυτό δεν μπορεί να είναι βάση για να δεθείς με κάτι, είναι ακριβώς το αντίθετο". Και φυσικά, έχει απόλυτο δίκηο, αν μπορώ να κρίνω από την εμπειρία μου.Πνοή και Νύξη είπε:Αν υπάρχει αυθεντική, βαθιά και πολυεπίπεδη γνώση, εμπειρία, αλλά και αρκετή ψυχραιμία +αυτογνωσία, νομίζω όλοι μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά, αρχικά τον εαυτό τους και έπειτα ό,τι συμβαίνει γύρω τους. Και μπορούν ταυτόχρονα να απενοχοποιούν τη δική τους επιλογή/άποψη/γνώμη/προτίμηση πάνω στο ίδιο ζήτημα με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.
Ναι ωρέ Jimmypap, μην ασχολείσαι.Tamtam είπε:Jimmy Pap μ΄αρέσει που ασχολείσαι ακόμη. ¨Οπου τους παίρνει απαντάνε 0 κανείς δεν μυο έδωσε μισή απάντηση. Φάσκουν και αντιφάσκουν και διαφωνούν ακόμη και μεταξύ τους. Και όλο αυτό πρέπει να πείσει όποοιον διαβάζει ότι αιτιολογεί την "αντικειμενικότητα".
Ο Πολιτης Κέην ταινιάρα, αλλά δεν πήρε τα βραβεία που άξιζε.
Οι πανκηδες όσο ήταν στην ενεργό δράση, δεν θεωρούνταν καν ότι έπαιζαν μουσική, σήμερα μιλάμε για μουσική επανάσταση.
Η blues τα ίδια - λες και θα έπρεπε να περιμένει κανείς τα Grammy του καλύτερου blues αλμπουμ για να αναγνωρίσει ότι ήταν τέχνη.
Δεν χρειάζονται προσωπικες ανριπαραθέσεις, όπως προσπαθεί ο ανάξιος φλώρος του φόρουμ να προκαλέσει διαρκώς. Αντικειμενικά (χααα) facts χρειάζονται:
Όποιος θεωρεί ότι η "αντικειμενικότητα" νομολογεί την τέχνη, θα πρέπει να το εξηγήσει κιόλας. Με βάση τι; Τις πωλήσεις; Τους επαϊοντες; Τα βραβεία;
Την αναγνώριση (έστω έτσι γενικόλογα) που να είναι σύγχρονη με την εποχή του έργου; Ότν απρωτοπαίχτηκε η Ιεροτελεστία της ΆΝοιξης του Στραβίνσκυ, οι μισοί γιουχάρισα ή έφυγαν αηδιασμένοι και ποι άλλοι μισοί απότο κοινό χειροκροτούσαν.
Ο Σούμπερτ πέθανε με τη στεναχώρια ότι η κρατικη΄ορχήστρα δεν ερμήνευε έργα του (επειδή ήταν ομοφυλόφιλος). Ο Ρεμπώ, άλλαξε την ιστορία της ποίησης χωρίς να (θελήσει να ) εκδόσει ποτέ ο ίδιος βιβλίο του. Για ποια αντικειμενικότητα μιλάμε;
Δεν περιμένω απαντήσεις φυσικά. Το τι είναι τέχνη, το απαντάει το κοινό και οι ατζέντηδες, έστω κι αν χρειαστεί να περάσουν 40 χρόνια από τή στιγμή πυο δημιουργείται ένα έργο. Κατά τα άλλα, κάποιοι εδώ με΄σα, θεωρούν πιθανόν πως είναι ο υποκειμενισμός που έχει τη ρίζα του στην ένδεια και η χύδην αντικειμενικότητα τους, που ταμπουρώνεται πίσω από "αντικειμενικά" δήθεν κριτήρια που άλλοι επέλεξαν , και που η mainstream κουλτούρα τους πούλησε μέσω της tv και της showbiz της.
Το τι είναι κόκκινο είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο που άπτεται των οπτικών ιδιοτήτων του υλικού και δεν εξαρτάται από την ικανότητα των εχόντων έγχρωμη όραση να το αντιληφθούν.JIMMYPAP είπε:...
Σχετικά με τον ορισμό του κόκκινου, δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα μπορούσες να εξηγήσεις σε έναν τυφλό τι είναι και να το καταλάβει
....