Η πρωτη μου συνθεση :)

jimskeet2002

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Επισυναπτω την πρωτη μου συνθεση που ειχα κανει κανενα 5μηνο πριν κ την ειχα καταγραψει σε guitar pro κ σημερα (φιλοτιμηθικα) να κατσω κ να την ηχογραφησω...  ;D

Τα drums τα περασα με midi κατευθειαν απο guitar pro στο cubase κ εβαλα ezdrummer. Επισης να πω οτι απο drums δεν εχω απλα ιδεα κ εγραψα στο guitar pro οτι μου φαινοταν οτι ταιριαζε στην τυχη..... αρα παιζει να ειναι κ χαλια  ;D

Πως σας φαινεται?

My_first_composition.mp3

Attachments

ας ξεκινησω με τα καλα :D

ωραιος ηχος στο σολο

ωραιος αυτοσχεδιασμος

τα κακα ;)

αδειο χωρις μπασο

η ντραμς που επελεξες δεν ακουγεται ωραια

επισης μπορεις να το βελτιωσεις κατα πολυ αν ασχοληθεις λιιγο παραπανω στο να κανεις καποια γεμισματα με την ντραμς γιατι τωρα απλα παιζει 1 patern.....

σε γενικες γραμμες ειναι συμπαθητικο

Μπραβο σου

messalion είπε:
ας ξεκινησω με τα καλα :D

ωραιος ηχος στο σολο

ωραιος αυτοσχεδιασμος

τα κακα ;)

αδειο χωρις μπασο

η ντραμς που επελεξες δεν ακουγεται ωραια

επισης μπορεις να το βελτιωσεις κατα πολυ αν ασχοληθεις λιιγο παραπανω στο να κανεις καποια γεμισματα με την ντραμς γιατι τωρα απλα παιζει 1 patern.....

σε γενικες γραμμες ειναι συμπαθητικο

Μπραβο σου
Ευχαριστω πολυ καταρχην για το θετικο feedback.

Η ντραμς ειναι η μονη που εχω σαν plug in κ δεν εχω ψαξει κ πολυ να βρω αλλα γιατι δεν εχω ασχοληθει ακομα ιδιαιτερα με αυτα.

Επισης απο μπασο δεν ξερω κ δεν εχω κιολας  ;D αν κ θα μπορουσα κατα καποιο τροπο να "εξομοιωσω" ηχο μπασου με την κιθαρα κ το pod hd χρησιμοποιωντας pitch shifter κ ρυθμιζοντας το σε οκταβες μπασου αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ακουγεται καλα κ επισης κ δεν το εχω ψαξει πολυ. Μπορει κ να μην γινεται κιολας... δεν το ξερω κ δεν το εχω ψαξει (ακομα) ;D

Κ για τα ντραμς οντως ειναι ενα παττερν μονο σε loop αλλα επισης δεν ξερω τπτ απο ντραμς κ απλα εγραψα με δοκιμες στο guitar pro για να εχει εναν καλο (κατα τη γνωμη) μου ρυθμο.

Α by the way αν σκεφτειτε κανενα καλο ονομα για το τραγουδακι ριχτε το γιατι δν μ εχει ερθει τπτ το ιδιαιτερο κ εχει μεινει unnamed το αμοιρο  ;D

jimskeet2002 είπε:
Α by the way αν σκεφτειτε κανενα καλο ονομα για το τραγουδακι ριχτε το γιατι δν μ εχει ερθει τπτ το ιδιαιτερο κ εχει μεινει unnamed το αμοιρο  ;D
ονομα δεν μου ερχεται κατι αλλα αμα μου στειλεις ΜΟΝΟ την κιθαρα σε project στο cubase μπορω να σου κανω παπαδες  ;D ;D

messalion είπε:
ονομα δεν μου ερχεται κατι αλλα αμα μου στειλεις ΜΟΝΟ την κιθαρα σε project στο cubase μπορω να σου κανω παπαδες  ;D ;D
nobass track  :P

noe13 είπε:
nobass track  :P
;D

Ααααχ κ δεν τα κρατησα σε project.... Μολις το εκανα export τα εσβησα.... Θα κατσω μεσα στη βδομαδα να το ξανα ηχογραφησω κ θα σ στειλω ολο το project να κανεις οτι θες  ;) και thanx εκ των προτερων  ;D

jimskeet2002 είπε:
;D

Ααααχ κ δεν τα κρατησα σε project.... Μολις το εκανα export τα εσβησα.... Θα κατσω μεσα στη βδομαδα να το ξανα ηχογραφησω κ θα σ στειλω ολο το project να κανεις οτι θες  ;) και thanx εκ των προτερων  ;D
βασικα αμα μπορεις καντο σημερα γιατι λογω ποδοσφαιρου εχω και ρεπο απο την γυναικα οπότε θα πρεπει να περιμενεις μεχρι το αλλο ΣΚ ;D ;D

στην εισαγωγη παιζεις Em,C,D,

1ον εισαι ξεκουρδιστος ;D

2ον εισαι εκτως tempo

3ον εισαι εκτως μετρου ;D

διορθωσε τα ή αν θελεις να κανω τα δικα μου και να στο στειλω σαν backing track να βαλεις το σολο

Καλά αυτός ο messalion ποιός είναι ?ο άσπρος σίφουνας Άζαξ?Πότε πρόλαβατε ρε παιδιά? ;D

Λίγη ακόμα προσοχή στις κιθάρες σε κανά δυο σημεία .

Αν και ψιλοχαρντρομεταλίζει ,που εμένα δεν με αρεσουν αυτά, για κάποιο λόγο η μελωδία με πάει εκτός του είδους και με αρέσει .Το μπάσσο ποιός το έβαλε?

Τα τύμπανα μου άερεσαν ,βοήθησαν να φύγει-κατά τη γνώμη μου-μεταλλιά  :)

Άντε Τζιμ καλά το πας συνέχισε

Ναι ο ατιμος εγω του εστειλα τις κιθαρες μονο κ σε καμια ωριτσα περιπου μ ειχε στειλει πισω ετοιμο αυτο :P

Εντωμεταξυ οταν το ειχα γραψει δν ειχα ιδεα απο κλιμακες κλπ κ το εγραφα δοκιμαζοντας νοτες κ μελωδιες πανω απο τα ρυθμικα... κ μετα αφου εγραψα τα ρυθμικα κ το σολο λεω θα κολουσε κ ενα καθαρο στην αρχη... Κ πηρα τα ιδια ακορντα κ εβγαλα ενα ρυθμο με καθαρο κ το κοτσαρα μπροστα... Κ σημερα π ειπα να το ηχογραφησω λεω πως να ακουγεται αραγε με delay το καθαρο? Και voilla!!!!

Απο τοτε δν μ εχει ερθει κατι ιδιαιτερο να γραψω  :(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
samy paraga είπε:
Καλά αυτός ο messalion ποιός είναι ?ο άσπρος σίφουνας Άζαξ?Πότε πρόλαβατε ρε παιδιά? ;D

Λίγη ακόμα προσοχή στις κιθάρες σε κανά δυο σημεία .

Αν και ψιλοχαρντρομεταλίζει ,που εμένα δεν με αρεσουν αυτά, για κάποιο λόγο η μελωδία με πάει εκτός του είδους και με αρέσει .Το μπάσσο ποιός το έβαλε?

Τα τύμπανα μου άερεσαν ,βοήθησαν να φύγει-κατά τη γνώμη μου-μεταλλιά  :)

Άντε Τζιμ καλά το πας συνέχισε
ελα ρε.....στο στουντιο ημουν και το εγραψα - με το που καθησα στα τυμπανα αυτο μου ηρθε στο μυαλο και αυτο εγραψα - οχι οτι ειναι και κατι το ιδιαιτερο αλλα......

το μπασο εγω το εβαλα και θα γινοταν καλυτερο αν δεν χαλαγε ο προενισχυτης μου πανω στην περιπτωση......το εγραψα καρφι στην καρτα με λιιιιιγο datube

Ναι ο ατιμος εγω του εστειλα τις κιθαρες μονο κ σε καμια ωριτσα περιπου μ ειχε στειλει πισω ετοιμο αυτο :P
ελα ρε......μου πηρε τοοσο ?  :P :P

παντως να πω οτι στο κομματι μπορουσα να κανω και αλλα πολλα αλλα

1ον ηταν πολυ μικρο (στην ουσια δεν ηταν κομματι αλλα ιδεα)

2ον δεν ειχα πολυ χρονο

messalion είπε:
παντως να πω οτι στο κομματι μπορουσα να κανω και αλλα πολλα αλλα

1ον ηταν πολυ μικρο (στην ουσια δεν ηταν κομματι αλλα ιδεα)

2ον δεν ειχα πολυ χρονο
Ναι οπως σ ειπα κ σε πμ τωρα που το ακουσα ετσι με αυτα τα τυμπανα ενθουσιαστηκα απιστευτα με το κομματακι κ θα κατσω να το δουλεψω κ αλλο. Κ μετα θα σ ερθει πακετο για περεταιρω μετατροπες-προσθηκες  ;D

Θα βρουμε κ εναν να τραγουδησει ( γιατι εγω δν το εχω  ;D ;D ) κ ετοιμο!

Επαναφερω το θρεντ για να δειτε το αποτελεσμα.

Μετα απο βοηθεια του messalion, ο οποιος προσθεσε αρκετα στοιχεια στα κιθαριστικα μερη, drums κ μπασο απο τον ιδιο κ μιξη κ μαστερινγ ιδου τι καταφεραμε!!!!

Εχω ενθουσιαστει παρα πολυ με το αποτελεσμα κ με τη δουλεια του messalion :) :)

Το ανεβασα σε soundcloud γιατι δν χωραει λογω μεγεθους...

http://soundcloud.com/jimskeet2002/my-first-composition-final

Για ψαχτείτε όμως λιγάκι, ενώ το αρχικό είναι stereo, τα "βελτιωμένα" είναι μονοφωνικά... ::)  ;)

Stereo τα βλεπω εγω... Μηπως εννοεις οτι στο πρωτο π ειχα βαλει εγω ειχα κανει παναρισμα τις κιθαρες διαφορετικα ενω στα αλλα οχι? Δεν βλεπω να ειναι μονοφωνικα....    :-[

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back