- Πόντοι
- 6
Πολυ καλο
...περα απο την πλακα,τετοιες κιθαρες ειναι ο ορισμος του κιτς,κατα την γνωμη μου

τελικά είναι μύθος οτι η fender είναι η πιο ευέλικτη κιθάρα. ;Druffneck είπε:Αν και είμαι πληκτράς, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η κιθάρα είναι μία κούκλα για εσάς του είδους.
;D τελικά βλέπω ότι σε πληγώνει το θέμα.Παρακαλώ fenter κάντε μία κιθάρα στα γούστα του whiteNoise για να μην είναι πικραμένος και κακός :'( αλλά μία και μοναδική στο κόσμο και όχι μία που να την έχουν σε πολλά αντίτυπα;D.whiteNoise είπε:τελικά είναι μύθος οτι η fender είναι η πιο ευέλικτη κιθάρα. ;DΑν και είμαι πληκτράς, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η κιθάρα είναι μία κούκλα για εσάς του είδους.
ούτε ενα κυνήγι αγριογούρουνου δεν μπορείς να κάνεις με μια fender σαν άνθρωπος. :
άραγε το μοντέλο αυτό βγαίνει και σε αδιάβροχη έκδοση για ψάρεμα ξιφία? ;D
Συμφωνα με το "το δικιο είναι το δίκιο το δικό μου"schafferbfg είπε:Η πιο ωραια κιθαρα ειναι η δικια μου !!![]()
;D 8)
Kι εκεί θα επιστρέψουν ;Daligator είπε:τι κιθαρες ειναι αυτες ρε..σαν να ηρθαν απο τον διαολο..
;D ;D ;Dfleamail είπε:Kι εκεί θα επιστρέψουν ;Dτι κιθαρες ειναι αυτες ρε..σαν να ηρθαν απο τον διαολο..
Κιθαρορατσισμός!!! Ενίσταμαι! ;D ;D ;D Εγώ αναρωτιέμαι πως δεν είδαμε ακόμα τους Manowar με καμιά τέτοια! Ή έστω τον "παλιό", Ross the boss!fleamail είπε:Kι εκεί θα επιστρέψουν ;Dτι κιθαρες ειναι αυτες ρε..σαν να ηρθαν απο τον διαολο..
Aυτό είναι photoshop ή όντως υπάρχει μουσικός που παίζει μ'αυτό?!?panka είπε:me αυτο το μπασακι... θα παιζω και θα εχω καμοια 10αρια γκομενες στη σκηνη να ερχονται να κανουν παιχνιδια...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.guitarsite.com/newsletters/gnw/images/ugly06/01-11penis.jpg
καποτε ηταν πρως πωληση στο ebay σαν ΜΟΥΣΙΚΟ οργανο... ;DSmurflord είπε:Aυτό είναι photoshop ή όντως υπάρχει μουσικός που παίζει μ'αυτό?!?me αυτο το μπασακι... θα παιζω και θα εχω καμοια 10αρια γκομενες στη σκηνη να ερχονται να κανουν παιχνιδια...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.guitarsite.com/newsletters/gnw/images/ugly06/01-11penis.jpg![]()
Ε, κατά το ήμισυ μέσα έπεσαν! ;Dpanka είπε:καποτε ηταν πρως πωληση στο ebay σαν ΜΟΥΣΙΚΟ οργανο... ;D