i-phone και μουσικές εφαρμογές

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
(Το βάζω εδώ γιατι το i-phone είναι σχεδόν φορητός υπολογιστής. Αν θέλετε μεταφέρτε το)

Διαβάζω τελευταία ότι το i-phone κάνει διάφορους παπάδες με τα applications του. Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που το χρησιμοποιεί με μουσικά applications; Θα μπορούσε να μας μεταφέρει τις γνώσεις του για το ποια είναι τα apps αυτά και πόσο πραγματικά χρήσιμα είναι;

Ευχαριστώ

Αν θεωρείς μουσική εφαρμογή το ένα κουρδιστήρι που έχει (guitar toolkit), μπορώ να πως πως είναι απίστευτα χρήσιμο και ακριβές. Έχω δει πως υπάρχει μέχρι και τετρακάναλο recorder αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Ξεκίνα από εδώ

http://www.noiz.gr/index.php?topic=173946.0;topicseen

Το τί είναι χρήσιμο σε εμένα, δεν είναι απαραίτητα χρήσιμο και σε εσένα...εγώ (ας πούμε) έχω μια εφαρμογή για εναλακτικά κουρδίσματα...όχι ότι την χρησιμοποιώ...αλλά ήταν free ;D

Εγω εχω παθει πλακα με αυτο

Κρίμα που δεν εχω (ακομα) iphone.

marathon είπε:
Ξεκίνα από εδώ

http://www.noiz.gr/index.php?topic=173946.0;topicseen

Το τί είναι χρήσιμο σε εμένα, δεν είναι απαραίτητα χρήσιμο και σε εσένα...εγώ (ας πούμε) έχω μια εφαρμογή για εναλακτικά κουρδίσματα...όχι ότι την χρησιμοποιώ...αλλά ήταν free ;D
Από εκεί ξεκίνησα και γιαυτό ρωτάω... :)

mscmkr είπε:
Μην σου κάνει εντύπωση...η δύναμη (και δυναμική) που έχουν αυτές οι εφαρμογές, που ΚΥΡΙΩΣ εφαρμόζονται σε wireless περιβάλλον, είναι απίστευτες.

Πρόσφατα διάβαζα ότι έχουν γραφτεί 7.000 ιατρικές εφαρμογές, με κάποιες να μεταδίδουν δεδομένα σε θεράποντες γιατρούς

Εάν σου πώ, γιατί αγόρασα Ipod Touch θα γελάσεις...

mscmkr είπε:
Για πες...
Το πήρα για το Ebay... ;) ;)

Όλα τα καλά bids λήγανε στις 4 η ώρα το πρωί και βαριόμουν να σηκώνομαι από το κρεβάτι...άσε που γκρίνιαζε και η κυρία μου..."που πάς πάλι..."

Βέβαια στα 3 χρόνια που το έχω, δεν έχω ξαναπάρει laptop σπίτι από τη δουλειά...

Λογικό. Είναι τόσο εύχρηστο;

Και γω σκεφτομαι σοβαρα ipod touch, για τις εφαρμογες και το wireless...

(Αμα μπορουσες να βαλεις και καρτα μνημης για επεκταση... Αρχοντας... :-\)

mscmkr είπε:
Λογικό. Είναι τόσο εύχρηστο;
Για ένα παλιό Μac User, σαν και μένα είναι ένα θαυμαστό εργαλείο ;D

Το προσωπικό μου backup (μουσική, φωτογραφίες, βίντεο...) εκτός από όλα τα άλλα.

...και βέβαια απαιτεί wireless δίκτυα...

ΘΑ σας δώσω και ένα άλλο παράδειγμα λειτουργικότητας. Μπορεί να το κάνουν και άλλες συσκευές...αλλά εγω IPod Touch έχω.

Πέρισυ που ήθελα να πάω στο Λονδίνο με τον γιό μου, αγόρασα από το Ι- Τunes Store για 0.70 ευρώ, την εφαρμογή του Λονδρέζικου Μετρό. Είχα λοιπόν προγραμματίσει από πρίν όλο μου το ταξίδι μέσω μετρό...η δε εφαρμογή δούλευε και offline...έτσι έκανα όλες μου τις βόλτες χωρίς να ψάχνομαι...δεν λέω ότι είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είναι βολικό.

Ναι όντως. Η δύναμη ενός μηχανήματος είναι πάντα οι apps.

marathon είπε:
Πέρισυ που ήθελα να πάω στο Λονδίνο με τον γιό μου, αγόρασα από το Ι- Τunes Store για 0.70 ευρώ, την εφαρμογή του Λονδρέζικου Μετρό.
Υπάρχει και μία εφαρμογή που λέγεται MetrO http://itunes.com/apps/MetrO και έχει όλα τα μετρό του κόσμου. Είνια και free  ;)

Oι μουσικες εφαρμογες του iphone εχουν κυριως διασκεδαστικο/εκπαιδευτικο χαρακτηρα κατα τη γνωμη μου

1.Εγω το χρησιμοποιω κατα την διαρκεια της μελετης μου με εφαρμογες που σου δειχνουν ακκορντα-κλιμακες-δρομους-αρπισματα κτλ κτλ

2.Για να κουρδιζω (εχει βγαλει μεχρι κ ο peterson strobe tuner app  :o )

3.Το πιανακι το χρησιμοποιω για ear training

4.Υπαρχει επισης εφαρμογη που παιζει αρχει guitar pro

5. Εχουν κυκλοφορησει ηδη αρκετα 4-καναλα τα οποια δεν εχω την ευκαρια να δοκιμασω λογω του οτι δεν εχω (ακομα...) καλωδιο για Κιθαρα-iphone

6. Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για μετρονομο

7. Εφαρμογες που παιζεις drums κιθαρα κ μπασσο μου φαινονται πιο πολυ για παιχνιδια κ σκοτωμα χρονου

Γενικα υπαρχουν χρησιμες εφαρμογες αλλα σιγουρα θα μπορουσα να μελετησω και χωρις αυτες  ;)

ginargiros είπε:
Υπάρχει και μία εφαρμογή που λέγεται MetrO
Thanks...μόλις τη χτύπησα :D

plusyear είπε:
5. Εχουν κυκλοφορησει ηδη αρκετα 4-καναλα τα οποια δεν εχω την ευκαρια να δοκιμασω λογω του οτι δεν εχω (ακομα...) καλωδιο για Κιθαρα-iphone
Δε θα παίζουν και με το mic?  Τώρα τι απόδοση θα έχει είναι άλλο θέμα.

ginargiros είπε:
Δε θα παίζουν και με το mic?  Τώρα τι απόδοση θα έχει είναι άλλο θέμα.
γενικα δεν εχω μεινει ευχαριστημενος με το Mic που εχει πανω οποτε για αυτο και δεν εχω κατσει να ασχοληθω περισσοτερο με αυτες τις εφαρμογες  ;)

Four Track

4 Tracks DX

κ Gigbaby ειναι καποιες απο αυτες

Trending...

Νέα θέματα

Back