@Superfunk,
@Haris
Να ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ήμουν στο PC και άρχισε να γυρίζει ο κέρσορας και να χάνω συντομεύσεις.
Τι έγινε ρε παιδιά λέω. ?
Για να μην τα πολυλογώ επειδή είμαι ανώτερος από τον PCSTEPS? και βρήκα τι έφταιγε τα έφτυσε ένας SSD μου που είχε καμιά 900αριά GB δεδομένα παιχνιδιών και τον έβγαλα, κοίταξα μπας και τον συνεφέρω αλλά δε.............
Είναι στην εγγύηση και θα πάει αύριο για αλλαγή βέβαια αλλά............................
1) Με γλωσσοφάγατε ? γιατί τι λέω ο κακομοίρης, γιατί αγωνίζομαι? για τη σοσιαλιστική λύση που όλους θα τους οφελήσει?.
2) Αυτός είναι ο καπιταλισμός μας, να τον χαιρόμαστε? με τα σάπια εργοστάσια και τους κακοπληρωμένους και το ανεξέλεγκτο quality control γιατί δεν τα πλένουν που λέει και το βίντεο και χαλάνε και μας παιδεύουν.
3) Θα κατεβάζω δεδομένα τώρα 900 γιγα για να έχω τα παιχνιδάκια μου, μια διασκέδαση και θα κάψω ρεύμα παραπάνω που ακρίβυνε γιατί ακρίβυνε το πετρέλαιο από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, έκανα ομως undervolting στον επεξεργαστή και την καρτα γραφικών για να γλυτώσω κανα watt, εκεί μας φτάσανε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γΙΑΤΙΙΙΙΙ
Κάντε μου καζούρα τώρα, καλά να πάθει το ΚΟΜΜΟΥΝΙ χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχααχχα
Η κρίση των ΤΣΙΠΣ δεν είναι μόνο στη διάθεση.
Θα είναι και στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ γιατί έτσι ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.
Δεν θα περάσει όμως, ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.