Η παγκόσμια κρίση στα τσιπς και τα panda όλα

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,603
Απαράδεκτες οι ελλείψεις στα τσιπ, τους πυκνωτές!

Απαράδεκτη η ακρίβεια των πρώτων υλών και οι ανατιμήσεις!

Απαράδεκτη η κατάσταση παγκοσμίως και απαράδεκτη η ασυδοσία του κεφαλαίου και η αδυναμία των θεσμών να το ελέγξουν!

Απαράδεκτες και σπαρακτικές η συνέπεια στην κοινωνία!

Και πλέον δεν θα μείνει αμέτοχος ο λαός και θα πάψει να υποφέρει απανταχού!

Σε όλο τον κόσμο!

Ερχόμαστε!!!

Την ευθύνη γι αυτό το ποστ αναλαμβάνει η οργάνωση.

ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.

Ερχόμαστε!!!

aek_erxomaste_2808.jpg

Άσε με γιατί πραγματικά είμαι σε απόγνωση με αυτά που συμβαίνουν στην παγκόσμια οικονομία.

ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!

ΕΧΩ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΝΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ.....................

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ε ναι, αφού τα βάζουν στα εμβόλια....

Τωρα με την 3η δόση να δεις....
Να μην το πάμε στα εμβόλια παρακαλώ ?

Τα εμβόλια και η πανδημία έχουν παίξει τον οικονομικό τους ρόλο και όλα αυτά που λένε για τα τσιπ στα εμβόλια και τέτοια είναι χαζομάρες.

Εδώ οι ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ του ποστ αναφέρονται ξεκάθαρα στην άδικη μετακύλιση της όποιας κρίσης στο λαό και την προκλητική ανοχή στις αυθαίρετες νόρμες της ελεύθερης αυτορυθμιζόμενης προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων αγορά και την αδυναμία των θεσμών να τα σταματήσουν και να κρατήσουν την ισορροπία με ότι αυτό συνεπάγεται...... για το λαό.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αν είναι δυνατόν να εκτοξεύεται η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Ο απλός λαός δεν θέλει και ούτε είναι υποχρεωμένος να καταλάβει τι γίνεται, τις επεξηγήσεις των ψευτοειδημώνων που πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και λένε "θα κάνουμε ότι μπορουμε", "θα περάσει"

αααααααααααααααααααααααααααααα

ΟΧΙ ΑΛΛΟ.

ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, εμείς ο απλός λαός.

ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΛΕΜΕ!!!!!!

ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ?

Εδώ ο κύριος PC Steps αυτοπροσώπως, μας δίνει λίγο insight για τους λόγους που δεν ξαναβρούμε φτηνή ΚΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΤΕ! 

1 ώρα πριν, Haris είπε

Εδώ ο κύριος PC Steps αυτοπροσώπως, μας δίνει λίγο insight για τους λόγους που δεν ξαναβρούμε φτηνή ΚΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΤΕ! 

Αυτά ειναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ του παγκόσΖμιου κεφαλαίου. 

Προσφορά, ζήτηση και κανόνες τις αγοράς ΠΑΠΑΛΑ.

Θα έρθει ο @cos_dr ,θα τα κάνει όλα ΔΗΜΟΣΙΑ ,θα μας διορίσει και στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΥΣ.

Μετά θα είναι όλα τέλεια, οι Κινέζοι θα ΚΑΝΟΥΝ πως παράγουν ΤΣΙΠΣ,εμείς θα ΚΑΝΟΥΜΕ πως τα αγοράζουμε και όλοι μαζί δεν θα έχουμε  κομπιούτερΖ.

Θα έχουμε όμως σοσιαλιΖμο και, κρατικά πλέον, ΤΣΙΠΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ με ρίγανη. 

Αχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα έχουμε όμως σοσιαλιΖμο και, κρατικά πλέον, ΤΣΙΠΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ με ρίγανη. 
Δεν μ' αρέσουν με ρίγανη. Θέλω τα σκέτα. Τι; Είμαι αναθεωρητής; Θα καταλήξω σε γκούλακ;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα έρθει ο @cos_dr ,θα τα κάνει όλα ΔΗΜΟΣΙΑ ,
όχι θα περιμένω να αυτορυθυμιστούν οι αγορές.

Οι ανατιμήσεις είναι ήδη σε ισχύ και οι πληροφορίες μου λένε πως το επόμενο εξάμηνο θα είναι πολύ μεγαλύτερες όπως και οι ελλείψεις των τσιπ και ποιοτικών πυκνωτών που έχουν προδιαγραφές για 105 βαθμούς κελσίου.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ και τα παρακολουθώ πολύ στενά και εγώ και οι ΟΜΟΙΟΙ μου δεν θα κάτσουμε για άλλη μια φορά με ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Τέρμα αυτά που ήξεραν οι ΑΓΟΡΕΣ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ?

Τέλος απαξιώ να δω βίντεο του κυρίου PC STEPS γιατί είμαι ανώτερος από αυτόν στα ηλεκτρονικά, όταν εγώ ασχολιόμουν με αυτά και ήξερα τα ΠΑΝΤΑ, να προγραμματίζω κλπ. αυτός ούτε πάνες δεν φόραγε, δεν υπήρχε ακόμα και αυτά περί ζήτησης που καθορίζουν τις τιμές και τέτοια τα ακούμε εγώ και οι ΟΜΟΙΟΙ μου ΒΕΡΕΣΕ γιατί δεν μας ενδιαφέρει.

Μας ενδιαφέρει το δόγμα του κοινωνικού αγαθού over των κεφαλαιακών συμφερόντων και των κυκλωμάτων που επιβάλλουν τεχνητά την ανάγκη αναβαθμίσεων για "την ασφάλεια" και πολλά άλλα που θα τα πούμε, τώρα δεν είναι ώρα γιατί θα φάω και θα ξαπλώσω στον καναπέ αλλά έχουμε να πούμε πολλά για αυτά τα φαινόμενα και τι θα έπρεπε να κάνουν οι θεσμοί για να προστατεύσουν τον καταναλωτή από την ΑΣΥΔΟΣΙΑ, την ΑΣΥΔΟΣΙΑ του κεφαλαίου, των αγορών που δρουν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ σε βάρος δισεκατομμυρίων ανθρώπων που τους ξεζουμίζουν, τους διαιρούν και τους αφήνουν έρμαια της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, της ΑΔΙΚΙΑΣ και χασκογελούν γιατί ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΑ λόγω χρημάτων και επιρροής το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

θα τα πούμε. ?

Φέτος θα έχουμε μεγάλο ξεκαθάρισμα και το ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ θα είναι άλλο ένα θεμέλιο στο δρόμο  για την επάνοδο του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!!!!!!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.?

@cos_dr ειλικρινά, αν δεν μου πεις τι πίνεις, θα 'ρθω σπίτι σου και θα το βρω μόνος μου.
Και ναι, θα μάθω που μένεις. Έχω άκρες. ? 

@cos_dr ειλικρινά, αν δεν μου πεις τι πίνεις, θα 'ρθω σπίτι σου και θα το βρω μόνος μου.
ναι καλά. ?

Αυτοί πίνουν και τρώνε στην υγειά του κοροϊδου του λαού αλλά είπαμε.

Λίγα τα ψωμιά της ασυδοσίας του κεφαλαίου.

Η ιστορία έδειξε πως οι λαοί τους βάζουν στη θέση τους και έτσι μετά τη σύγκρουση και τις νέες σοσιαλιστικές ζυμώσεις θα απολαύσουμε πάλι αγαθά σε λογικές τιμές και ποιότητα και θα έχουμε καλούς πυκνωτές στα τροφοδοτικά μας και στις άλλες συσκευές μας και θα αναβαθμιζόμαστε τακτικά και δεν θα λέμε το ψωμί ψωμάκι και θα τουρτουρίζουμε επειδή κλείσαμε τη θέρμανση.

Άσε με, έχω ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ και δεν πάει άλλο.

Θα πούμε πολλά το επόμενο διάστημα.

Άντε μην την πληρώσει ο Κυρίτσης του PC STEPS. ?

Αυτός είναι ο ΗΛΙΘΙΟΣ ?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αν τον κάνεις καλά ( δηλ. τον φέρεις σε μια βασική επαφή με την πραγματικότητα, και σταματήσει να γράφει την ίδια απομαγνητοφΟΝημενη  κασέτα από τον Ριζοσπάστη (τεύχος 22 ,Μάιος 1919) ) θα σου χαρίσω ένα Rogers Dynasonic του 1966 που έχω.

Αν τον κάνεις καλά ( δηλ. τον φέρεις σε μια βασική επαφή με την πραγματικότητα, και σταματήσει να γράφει την ίδια απομαγνητοφΟΝημενη  κασέτα από τον Ριζοσπάστη (τεύχος 22 ,Μάιος 1919) ) θα σου χαρίσω ένα Rogers Dynasonic του 1966 που έχω.
ποιον Ριζοσπάστη ρε παιδιά? ?

Τι λέμε τώρα.

Βρείτε άλλους τρόπους να τους υπερασπιστείτε αφού είστε τόσο φανατικοί της άποψης πως η εξέλιξη   της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης και μεθοδολογίας είναι φυσιολογική και η καλύτερη δυνατή και συμβάλλει στην κοινωνική ανάταση και ευημερία και δεν βλέπετε τα ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ από το να ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ σε όποιον ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ και θέλει να συμβάλλει στη ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .?

Αυτό το σύστημα που πλέον είναι ΑΡΡΩΣΤΟ με την έκταση που έχει πάρει η διαφθορά, η διαπλοκή και η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του να ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ γιατί απλά έχει εξουδετερώσει ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και έχει καταπνίξει κάθε μορφή ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ με την κοινωνία που είναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ θα πέσει, θα αλλάξει, πως το ΛΕΝΕ? δεν πα να μας λέτε ότι θέλετε?

Αυτό έχει πλέον να επικαλεστεί το σύστημα αυτό, τόσο θλιβερό είναι πλέον και τόσο πάτο έπιασε.

Να λέει μην μιλάτε και να λέτε πάλι καλά και κοιτάξτε τη Βόρειο Κορέα και το Αφγανιστάν.

Αμ δε.

ΣΟΛΙΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ να φέρει ξανά την ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Βλέπουμε τις τελευταίες παραστάσεις του σύγχρονα διαμορφωμένου καπιταλισμού.

Και μην φοβάστε, δεν θα σας βάλουμε στα γκούλαγκ άμα πάρουμε την εξουσία. ?

Οι πραγματικοί ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ σαν εμένα, είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ σε ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Και ένα YAMAHA Akira Jimbo 7x13  που μου έχει ξεμείνει. 
Πάρε μου εμένα το νεο KOMPLETE και το MASCHINE και δεν ξαναμιλάω ποτέ.

Θέλω κάτι καινούργιο για να παίξω μαζί του και η διαμορφωμένη κατάσταση με τις ανατιμήσεις και τις αυξήσεις και τις ελλείψεις και την ακρίβεια στην ψηφιακή αγορά με αποτρέπουν?

Πλήρωσε τα εσύ να μου αντισταθμίσεις τη χασούρα και θα λέω υπέρ. ?

Όλα έχουν την τιμή τους?

@cos_dr Λοιπόν έρχομαι και θα αναμορφωθείς θέλοντας και μη.
Δεν το χάνω εγώ το Dynasonic επειδή εσύ είσαι ιδεολόγος! ?

@cos_dr Λοιπόν έρχομαι και θα αναμορφωθείς θέλοντας και μη.
Δεν το χάνω εγώ το Dynasonic επειδή εσύ είσαι ιδεολόγος! ?
Πόσο ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back