Η ωδή της Δεής

Εμένα πάλι μου "φέρνει σε κάτι" λίγο Μπουκοφσκικό.

Λίγο σαν την τέχνη της "προσωπικής εσωτερικής παρακμής" σε ένα κόσμο που ενώ ρέπει ολοένα προς τα κει, την δαιμονοποιεί ταυτόχρονα.

Μα τι άλλο θα μπορούσε να είναι πιο άμεσα εσωτερικό?

Αν και δεν συμφωνώ με το νόημα των "στίχων" όπως εγώ το λαμβάνω, σαν δημιουργική έκφραση μου άρεσε.

Και το σημαντικότερο Σάμυ, είναι ότι "δεν μοιάζει".

Είδες τελικά τι μπορούν να σου προσφέρουν τα μηχανήσματα και τα προγράμματα του διαβόλου?

Παρα πολυ μου αρεσε!!!

Εδιτ:Περα απο τη πλακα που κανατε πιστευω οτι αν βαλεις καλο Αμερικανικο στιχο,θα εχει ενα πολυ καλο αποτελεσμα!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ,αυτή είναι άλλωστε και η μεγάλη ικανοποίηση που λαμβάνει οποιοσδήποτε από εμάς ανεβάζοντας ένα τραγούδι-οβίνδεο κλπ . Να ακούσει από άλλους μουσικούς πως έφτιαξε κάτι καλό ,ή ακόμα και να του προσφέρουν γνώμες για να το κάνει καλύτερο.

@Grey ,όχι δεν είμαι κρητικός ,αλλά δεν έχει καμιά σχέση για πλάκα ανέφερα τις μπαλωθιές

@ Kwstas79 κατσίκα πέριξ του Παγκρατίου δεν κυκλοφορεί ,οπότε το σενάριο του οβίνδεου έχει προσαρμοστεί πάνω στην απουσία της ;D

Προς όλους όσους είπαν περί πρωτότυπου και δεν μοιάζει . Σαφέστατα και δεν είναι πρωτότυπο ,δεν ανακάλυψα το τροχό ,ούτε καν τον βελτίωσα  ;D Απλά έπαιξα χαριτωμένα -ίσως- ένα ηεχασμένο μουσικό ιδίωμα με ελληνικό σατυρικό στίχο. Προσωπικά τους στίχους τους έγραψα με διάθεση σάτυρας και ειρωνίας προς το πρόσωπο μιας πρώην .

Η κατάταξη του βασιλείου έχει ως εξής , Θεοί- Ημίθεοι ,που είμαι εγώ και πάνω απ όλους οι Τιτανοτεράστιοι ,κάτι τύποι ,σα το Νέστορα , τον Ελευθοροκά,το Τέρρυ και αρκετούς ακόμα εδώ μέσα λεβέντες ,που βάζουν φωτιά στα τέλια ,έχουν γκρουπάρες και παράγουν εδώ και χρόνια μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο κι ας είναι ερασιτέχνες.

Φυσικά και δεν μπορώ να μην αναφέρω ξανά και το ίνδαλμά μου το Λάκη ,ο οποίος είναι ο άνθρωπος για όλα . Γιατί μπορεί να μην είναι Ο Κιθαρίστας , Ο Τραγουδιστής, Ο ντράμερ, ο, ο ,ο ,αλλά είναι όλα αυτά και μαζί σκηνοθέτης ,εικονολήπτης και μοντέρ ,τα έχει όλα και συμφέρει κι ας είναι μπαόκι  ;D ;D ;D

Τέλος και επ ευκαιρίας του άσματος θα ήθελα να ευχαριστήσω το θειό μου το Κιθ ,που μου έμαθε τη πεντάχορδη κιθάρα σε ανοιχτό σολ  ;D ;D ;D

@ Φούζιε τα μηχανήματα του διαβόλου τα κοροιδεύω ,αλλά προσπαθώ να τα μάθω και να τα χρησιμοποιώ ,δεν τα δαιμονοπιώ και συστίνω σε όλους μας να μην είμαστε τεχνοφοβικοί, η κόσμος πάει μπροστά ,έστω κι αν παίζει με 5χορδη ακουστική  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ημιθεος με πενταχορδη εισαι Σαμ!

Ο Κιθ ειναι απλος θεος.

Σ'ωραιος!

Να τώρα ας πούμε ,μου δίνει χαρά ο Τζιβούριος ,ένας παίχτης ολκής  να μου αποδίδει εύσημα ,νδρέπομαι και κοκκινίζω ωσάν να ήμουν στη κόκκινη πλατεία και θυμώνω που έτυχε επ ευκαρία του σχολίου του, με τον Μουσταφα(νκ) ;D να έχει τόσες όμορφες ιδέες στο soundcloud και να μη τις έχει πάει ένα βήμα πιο πάνω. Νδροπή σου Μουσταφά(νκ)  ;D κι σε ευχαριστώ κι εσένα για το καλό σου λόγο  ;)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η ρεπόρτερ του σταθιμού μας Καίτη Μπουλκουμέ ,παρευρέθει σήμερις το απόγευμα στα γυρίσματα του οβίδεον κλιπ των Samy and the Paragas για το νέος τους τραγούδι, Ήσουν καλή (Η ωδή της ΔΕΗς) .

Δείτε κατ' αποκλειστικότητα ,τι κατέγραπσε ο φακώς της εκΠΟΜΠΗΣ μας  ;D

hot_sauce είπε:
τώρα εγώ να θίξω το θέμα "LAG"? ;D
Αν σου βαστάει θίξτω ,έτοιμο τόχω το κονσερβοκούτι στο θηκάρι και όπως βλέπεις κι απ το οβίνδεο έχω και χώρο να σε βολέψω μετά  ;D ;D ;D

Για πες λοιπόν ,τι ήθελες να πεις?  ;D ;D ;D

τι? νομίζεις πως μου πέφτει λίγη??

αντιθέτως! περισσότερες πληροφορίες περί μοντέλου και γνώμης θα επιθυμούσα μιας και τον τελευταίο καιρό έχουν μπει στο στόχαστρο!

(αλλά είπα να μη χαλάσω το θέμα! ;D )

samy paraga είπε:
...και όπως βλέπεις κι απ το οβίνδεο έχω και χώρο να σε βολέψω μετά  ;D ;D ;D
τα σπασε! :P ;D

hot_sauce είπε:
τι? νομίζεις πως μου πέφτει λίγη??

αντιθέτως! περισσότερες πληροφορίες περί μοντέλου και γνώμης θα επιθυμούσα μιας και τον τελευταίο καιρό έχουν μπει στο στόχαστρο!

(αλλά είπα να μη χαλάσω το θέμα! ;D )

τα σπασε! :P ;D
Φίλε είμαι πολιτισμένος κουμουνιστής εγώ ,είμαι του ΚΚΕεσ ,δεν θα πονέσεις  ;D ;D ;D

LAG gla T66D, την είχα πράρει πριν 3 χρόνια προς 120 ευρώ . Δυνατός ήχος ολίγον ξερός χωρίς ιδιαίτερο χρώμα .

Ταστιέρα φαρδιά ,κουτσουρέ  ;D Θέλει ρύθμισμα το ύψος των χορδών μια και απ τη μάνα τους όλες οι ΛΑΓΚ έρχονται ρυθμισμένες στο θεό  ;D

Σαν πεντάχορδη που τη χρησιμοποιώ πλέον έχει τον ήχο που θέλω. Αν άκουσες το τραγουδάκι ,αυτή παίζει και δεν έχει υποστεί τπτ τραγικές επιδιορθώσεις στη μίξη.

Πριν κανά μήνα πήρα κι άλλη μία LAG Τ200J σε στυλ τζάμπο . Συμπαθής για τα λεφτά της 300 ευρώ ,πάλι το ίδιο προβληματική ταστιέρα φαρδιά ,ήχος γεμάτος και πλούσιος .

Το σίγουρο είναι πως είναι ανθεκτικές και κατασκευασμένες να αντέχουν. Με τα 300 που έδωσα θα μπορούσα να έχω βρει καλύτερη κιθάρα ,αλλά βιαζόμουν  ;D

Την Τ66 τη δοκίμασα πρόσφατα και δε με χάλασε (για τα λεφτά που κοστίζει!)

το μπράτσο μου άρεσε (παίζω με SG) αλλά το action δε το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια...

η γενικότερη εικόνα που μου άφησαν τα δύο μοντέλα της εταιρείας που δοκίμασα πάντως ήταν πως είναι πολύ vfm!!

καιιιιιιι ontopic! ;D

εν αναμονονή του οβίνδεου!!!!

hot_sauce είπε:
Την Τ66 τη δοκίμασα πρόσφατα και δε με χάλασε (για τα λεφτά που κοστίζει!)

το μπράτσο μου άρεσε (παίζω με SG) αλλά το action δε το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια...

η γενικότερη εικόνα που μου άφησαν τα δύο μοντέλα της εταιρείας που δοκίμασα πάντως ήταν πως είναι πολύ vfm!!

καιιιιιιι ontopic! ;D

εν αναμονονή του οβίνδεου!!!!
Κοίτα ,δεν είμαι ο πλέον ειδικός για να εκφράζω γενικά γνώμη περί οργάνων ,μια και δεν εχω παίξει με πολλά.

Η Τ66 ήταν η πρώτη μου ακουστική εδώ και 30 χρόνια και αυτή που είχα πριν ,δεν πιάνεται για ακουστική ,ούτε καν για κιθάρα  ;D ;D ;D

Εγώ παίζω με Τέλε ,οπότε λογικό είναι να μου φαίνονται οι ταστιέρες της ΛΑΓΚ αεροδρόμια  ;D

Συνήθεια ,είναι ,αλλά απ την άλλη θεωρώ πως είναι και σκληρά. Κι αυτό συνήθεια είναι ,όπως και οι 13άρες χορδές που τους βάζω .

Η Τ66 σίγουρα αξίζει τα λεφτά της ,η άλλη δεν ξέρω ακόμη ,αλλά και πάλι σου λέω πως είναι σκυλιά από απόψεως αντοχής ,ειδικά σε ακουστικά όργανα που έχουν ευαισθησίες παραπάνω απ τα ηλεκτρικά .

Το οβίνδεο το αναμμένω κι εγώ ,καθότι ο σκηνοθέτης είναι ζόρικος και με απείλησε πως ίσως χρειαστούν κι άλλα γυρίσματα . Τι τραβάμε κι εμείς οι ροκ σταρς ;D ;D

ναι, ενώ εγώ έχω παίξει με εκατομμύρια! ;D

Ευχαριστώ για τις απόψεις....(13άρες χορδές??!!  :o)

Καθόσον ο σκηνοθέτης περιορίστικε ,μόνο στα καθήκοντα του καμερατζή ,ηναγκάσθειν να ολοκληρώσω το πόνημα μόνος  ;D

Λάκης ,κάποια μέρα θα σε ξεπεράσω  ;D ;D ;D

Νομίζω ήταν μια σεμνή τελετή δια την αποβιώσασσα πρώην  ;D

Ακολουθώ τα βήμματα του Λάκης όπως θα έχετε παρατηρήσει ,αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ένας indoor ''καλλιτέχνης'' οφείλει να βγάζει και οβίνδεα .Δεν είμαι τσακωμένος με τα γκρουπ ,απλά δεν είναι μέσα στις χρονικές μου δυνατότητες και το κέφι . Το είχα δοκιμάσει παλιά και το είχα διασκεδάσει ,τώρα αρκούμε σε βοήθειες που χρειάζομαι .........και δυστυχώς δηλώνω αδυναμία στο να προσφέρω τα αντίστοιχα σε άλλους ,καθότι είμαι τεμπέλης στα του χόμπυ μου στη μουσική .

::)Bump καθότι αρκετοί με είπαν πως δεν έχουν δει το οφίτσιαλ οβίδεόνε μου  ;D

samy paraga είπε:
::)Bump καθότι αρκετοί με είπαν πως δεν έχουν δει το οφίτσιαλ οβίδεόνε μου  ;D
;D ;D ;D ;D

Για μια ακόμη φορά θα υποκλιθώ στον αγνό και πηγαίο καλλιτέχνη  8)

ΥΓ: Το βίντεο απευθύνεται σε... αγρότες;  ;D ;D ;D Τσάπες βλέπω... μελίσσια  ::) ;D ;D

@LK κύριε συνήγορε επιτρέπεται να σκάβουμε τα άλση ή ο ληστοσυμμορίτης παρανόμησε;  ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back