Όντως... Αυτό δε το είχα σκεφτεί ...yameth είπε:Αυτό εγω θα το θεωρούσα προσόν και όχι μειονέκτημα. Οταν θα'ρθει η ώρα για τάστα, θα δεις ότι το binding θα παραμείνει ανέπαφο! Ενώ στις Gibson...
Έτσι είναι όλες οι Tokaiyameth είπε:Βέβαια επειδή η κιθάρα είναι μεταχειρισμένη, πιθανόν να έχουν αλλαχτεί τα τάστα και γι αυτό να είναι έτσι. Αν ήταν καινουργια μπορεί να ήταν και αυτά σαν της Gibson. Μήπως κάποιος από τους ιδιοκτήτες νέας Tokai μπορεί να μας διαφωτήσει;
OK. Γράψε λάθος τότε. Πάντως είναι σίγουρο ότι δεν έχει γίνει ταστοδουλειά στην κιθάρα. Τα τάστα είναι απείραχτα (όπως και η κιθάρα ΑΘΙΚΤΗ...)IraklisZS είπε:δεν είναι έτσι όλες οι Tokai.
Γιατί το θεωρείς μειονέκτημα? Και μάλιστα τεράστιο?IraklisZS είπε:γιαυτό και αναγκαστικά του έχουν φορτώσει και το τεράστιο μειονέκτημα -κατ'εμε του bind πανω απο τα τάστα...![]()
Την ίδια απορία έχω κι εγώ.bloody_sunday είπε:Γιατί το θεωρείς μειονέκτημα? Και μάλιστα τεράστιο?
το θεωρώ μειονέκτημα γιατί κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί το όργανο αλλαγή τάστων και θα σου κοστίσει παραπάνω λεφτάbloody_sunday είπε:Γιατί το θεωρείς μειονέκτημα? Και μάλιστα τεράστιο?
ΆΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ;D ;D ;Dodis13 είπε:Eπειδη αργει ο bluezlick....καλοπαίξιμη και να σου ζησει!
μαζι σου!(προσθετω κ τον Bloomfield)bloody_sunday είπε:Με γεια! Σαν μεγάλος οπαδός των Social Distortion, μια Goldtop με P90s κι έξτρα κομφόρ όπως long tenon κλπ. την έχω άχτι εδώ και πολλάαααα χρόνια, αλλά το πλήρωμα του χρόνου δεν έχει έρθει ακόμη... θα περιοριστώ στο οφθαλμόλουτρο αν βγάλεις κι άλλες σέξι φωτό! :-[![]()
αμα ο μαστορας ειναι για τα πορτοκαλια.....Μεγειά και καλόπαιχτη!Αυτό εγω θα το θεωρούσα προσόν και όχι μειονέκτημα. Οταν θα'ρθει η ώρα για τάστα, θα δεις ότι το binding θα παραμείνει ανέπαφο! Ενώ στις Gibson...
ετσι ετσι!Eπειδη αργει ο bluezlick....καλοπαίξιμη και να σου ζησει!