Όχι, όχι, με παρεξήγησες :matawan είπε:Pastelius, με βρίσκεις σύμφωνο, αλλά τί πάει να πει τεχνικός? δηλάδη αυτή η απίστευτη σχέση που έχει με τον ρυθμό είναι απλούστερη,υποδεέστερη ή λιγότερο τεχνική ας πούμε απο το να προβαίνει σε ακαταληπτο wanking στην ταστιέρα?
Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ :-*spy είπε:Και γιατί ακριβώς να μελετήσει; Αν τον ενδιέφερε μάλλον θα το είχε κάνει και - σε τελική ανάλυση - στους RHCP παίζει, όχι στους Return to Forever.
Μια διευκρίνιση μόνο...Στο πρώτο κομμάτι που αναφέρεις παίζει ο Navarro, όχι ο Frusciante...pastelius είπε:Είναι φανερό όμως πως δεν μελετάει και πολύ..Στα δικά μου αυτιά,απο το aeroplane μέχρι το californication δεν έχει εξελιχθεί και πολύ.
Ε,τότε ας πούμε απο το blood sugar.. :-*longshadow είπε:Μια διευκρίνιση μόνο...Στο πρώτο κομμάτι που αναφέρεις παίζει ο Navarro, όχι ο Frusciante...
(Είναι απο το One Hot Minute)
Κι' όμως, εγώ θεωρώ πως έχει εξελιχθεί απο την εποχή του blood sugar, αλλά κατά ένα τρόπο που είναι φανερό πως πρόκειται για τον ίδιο κιθαρίστα. Δεν είναι βέβαια τεχνική η εξέλιξη, αλλά νομίζω πως συμφωνήσαμε πως αυτό δεν έχει σημασία για τον συγκεκριμένο κιθαρίστα.pastelius είπε:Ε,τότε ας πούμε απο το blood sugar.. :-*![]()
Για τιμωρία ;D κάτσε και άκουσε τον τελευταίο δίσκο τους (stadium arcadium) προσεκτικά και θα διαπιστώσεις πως κιθαριστικά υπάρχουν αναφορές σε πάρα πολά μουσικά είδη και μουσικές περιόδους και δεν μιλάω μόνο τεχνικά αλλά συνθετικάΕίναι φανερό όμως πως δεν μελετάει και πολύ..
Όχι μόνο 5 λεπτά, όλη την περιοδεία θα έβγαζα! :-XΚαι στην τελικη πιστεύω πως κανένας από όλους εσάς που κάνετε τόοοοσο σκληρή κρητική δεν θα έβγαζε ούτε 5 λεπτά live με τους peppers Cool Grin
Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι παραπάνω απο τιμωρία... :-Xfleamail είπε:Για τιμωρία ;D κάτσε και άκουσε τον τελευταίο δίσκο τους (stadium arcadium)
Γούστα είναι αυτά φίλε μου! Υπάρχουν τα καλά και τα κακά ;D :-XNoIzY είπε:Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι παραπάνω απο τιμωρία... :-X
Δεν θα τολμήσω να πω ότι το stadium είναι εξίσου καλός δίσκος με το blood sugar, αλλά σίγουρα είναι ο αμέσως καλύτερος τους. Καταρχάς είναι δίσκος που φωνάζει πως έχει βγει από γκρουπιστική φάση με τζαμαρίσματα (σε καλό κλίμα). Και μόνο ότι είναι διπλός -χωρίς να έχει 10 πατάτες τραγούδια- δείχνει ότι το γκρουπ ήταν σε full δημιουργική φάση.NoIzY είπε:Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι παραπάνω απο τιμωρία... :-X
Kι όμως το τήρησε κατα γράμμα! Για το album είχαν γραφτεί 38 κομμάτια + 8 ένα χρόνο πριν από τα οποία κυκλοφόρησαν μόνο τα 25NoIzY είπε:Πάντως θυμάμαι τον Rick Rubin σε συνέντευξή του να λέει πως βάζει μια μπάντα να γράψει πολλά τραγούδια από τα οποία όμως θα επιλέξει λίγα για τον δίσκο... Φαίνεται πως στο stadium arcadium δεν τήρησε κάτι τέτοιο...![]()
+100000. Μήπως είναι επειδή απαξιούν;blue είπε:Τυχαινει βεβαια να μην εχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ κιθαριστα να παιζει σωστα το under the bridge,αλλα δεν πειραζει ,εδω βαζουμε one takes που δεν πειραζουν τα λαθη,συνθεσεις που με μια καλη παραγωγη θα πετανε,καποιοι ξερουν τη Myxolydian,καποιοι κανουν bends...γουστα,γουστα.
Ρε μανία με τις συγκρίσεις!!! Είναι ανάγκη να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο? Πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικά album, που γράφτηκαν σε εντελώς διαφορετικές εποχές και κάτω από διαφορετικές συνθήκες!NoIzY είπε:12AX7 σε βρίσκω κάπως υπερβολικό... :-\ Δηλαδή θεωρείς ότι το SA είναι καλύτερο από το californication ας πούμε? :![]()
Τι να το κάνεις? Το απολαμβάνεις! ;DΗ τελευταία τους δουλειά θα ήταν πολύ καλύτερη αν τελικά είχαν κρατήσει γύρω στα 10-12 τραγούδια... Τι να το κάνεις αν υπάρχουν κάποιες κομματάρες (2-3) και κάποια καλά τραγούδια, τα οποία όμως χάνονται στο χάος του 2πλού cd και των 25 τραγουδιών...