Menelaos δεν μας τα λες καλα. :lol:
Καταρχην για το φαλτσο του τραγουδιστη δεν ευθυνεται ο ηχοληπτης & κατα δευτερον σε πληροφορω οτι σε μια μεση παραγωγη ελληνικου fame story σκυλιου (απο φ.... ' date='μ.... δηλ :lol: ) το 90% του χρονου αφιερωνεται στο αγαπημενο Antares,και ΧΑΛΑΡΑ oι Ελληνες ηχοληπτες ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ στον κοσμο στη χρηση του pitch correction μια και τα εγχωρια μουσικα ηθη επιβαλουν τραγουδιστριες με ωραια μπουτια μεν αθλια φωνη δε.
Εχω δει παμπολλες φορες ηχοληπτες να κανουν τα αδυνατα δυνατα με αυτες τις τραγουδιαρες... :lol:
ΟΜΩΣ ακομα & το Antares εχει τα ορια του & δεν μπορει να κανει θαυματα σε περιπτωσεις 99%...ΑΣΤΟΧΙΑΣ :lol:
Αν παρατηρησεις αλλωστε τα φαλτσα στο MAD γινονται κατα 90% απο τραγουδιστριες & οχι τραγουδιστες :wink:
Γενικα (& χωρις να θελω να υπερασπισω κανεναν ηχοληπτη btw δεν ειμαι ηχοληπτης) πιστευω οτι οι περισσοτεροι σοβαροι ελληνες ηχοληπτες (και υπάρχουν αρκετοι πιστεψε με) ειναι ηρωες μια & δουλευουν σε απιστευτες ταχυτητες και με Budget τρομερα χαμηλα.
Ενα θα σου πω,οταν εβαλα στον γνωστο αυτο αμερικανο παραγωγο το cd μας & του ειπα οτι το γραψαμε-μιξαραμε σε 40 ωρες μου ειπε : "εγω φιλε μου σε 40 ωρες δεν προλαβαινω ουτε τα μικροφωνα στους ενισχυτες να δοκιμασω!!!" 8O[/quote']
Ναι, δεκτόν, γι αυτό και τόνισα ότι δεν "τη λέω" στους ηχολήπτες. Πάντως κι εμένα με έτρωγε να τονίσω το "τραγουδΙΣΤΡΙΕΣ" και όχι τραγουδιστές :lol: Αλλά πέραν αυτού μου κάνει τεράστια εντύπωση να ακούω τραγούδια με φριχτά φάλτσα πάνω στη βασική γραμμή, ειδικά όταν μιλάμε για τραγούδια που πάνε για χιτάκια....