Η μικρή μου..... κελαηδάει

vasilisgeo72 είπε:
Ηλικία 13 χρονών και εχει πάρει τα....από τα κουσούρια του μπαμπά..... ;D ;D ;D κιθαρουλα την έχω μάθει εγώ από τα λίγα ταπεινά που ξέρω.... απολαύστε την .. ;) https://www.youtube.com/watch?v=WQjLHo5X0Bc&list=UUfgd1xwAQxSap3hz59cDIrw
Να ναι καλα και αυτη και εσυ... Πολυ καλη ... Να της μαθεις να παιζει μεταλ :P

Μόνο 13;;; Πραγματικά πολύ καλή. Να τη χαίρεσαι. Περιμένουμε κι άλλα και με καλύτερη παραγωγή. ;)

Πολύ όμορφη, αέρινη, φωνή, που δεν μοιάζει με τίποτα ότι προέρχεται από ένα 13χρονο κορίτσι! Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνης!!! Για να γκρινιάξω λίγο :P, την άλλη φορά χαμήλωσε το reverb στην φωνή....  Και μην το ξεχάσω ξεστόλισε και το δέντρο , τα Χριστούγεννα τέλειωσαν...  ;D ;D ;D

Περασαν τα χριστουγεννα...?? Χαχα ευχαριστω για τα καλα λογια σας.Εξοπλιζομαι σιγα σιγα με διαφορα καλουδια για καλυτερο αποτελεσμα... ;D

στο μελλον

vasilisgeo72 είπε:
Ηλικία 13 χρονών και εχει πάρει τα....από τα κουσούρια του μπαμπά
  Καμαρώνεις....χαζομπαμπά?  ;D ;D ;D

(έχω κι εγώ μια κορούλα 13....μηνών)

Πάρα πολύ γλυκιά η κοπελίτσα,εύγε!

Ευχαριστώ πολύ.. και σας ευχαριστεί όλους και η ίδια .Είναι πολύ καλό για αυτήν να παίρνει καλά λόγια απο ανθρώπους σαν εσάς που αγαπούν την μουσική διαφορετικά απο τους φίλους τις στο fb και το σχολειο.....τιμή της .

santso 4 είπε:
  Καμαρώνεις....χαζομπαμπά?  ;D ;D ;D

(έχω κι εγώ μια κορούλα 13....μηνών)

Πάρα πολύ γλυκιά η κοπελίτσα,εύγε!
πολύύύ ... να την χαίρεσαι την μικρή σου !! Εμένα αυτή είναι το συγκρότημα μου και μεγάλος κριτής για τα live του σαλονιού μου.

Μπραβο της για την ηλικια της  και μπραβο σου και εσενα για την μουσικη παιδια που της δινεις  ;)

Μπραβο πολύ καλή η μικρή,Το τραγούδι δεν το ξέρω αλλά μου άρεσε πολύ να την χαιρεσαι αδερφε.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Να της πεις πως θέλουμε και άλλα τραγούδια, αφού διαβάσει πρώτα τα μαθήματά της  :)
Η κιθάρα που κρατάει είναι το δώρο τις (που αυτή μου ζήτησε) για το 19 και 10 δωδέκατα τις πρώτης Γυμνασιου  ;D ;D ;D

foxxx είπε:
Μπραβο της για την ηλικια της  και μπραβο σου και εσενα για την μουσικη παιδια που της δινεις  ;)
Αυτό είναι για μένα το καλύτερο σχόλιο. Η μουσική χτίζει ....χαρακτήρες.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Να της πεις πως θέλουμε και άλλα τραγούδια, αφού διαβάσει πρώτα τα μαθήματά της  :)
Φίλε Μανώλη αν δεις στο κανάλι στο youtube πρώτη της προσπάθεια είναι αυτή https://www.youtube.com/watch?v=iegoL873LFgΕδώ δεν ξέρει κιθαρα είναι στις αρχες του καλοκαιριου ...

εδώ είναι στα τέλη του καλοκαιριου......

https://www.youtube.com/watch?v=OhMafJOucxM

Αυτό το βίντεο που έβαλα ήταν τα χριστουγεννα  :o :o :o και τώρα προσπαθει να βγάλει  το brother in arms στην ακουστική...... καλά πάμε ;D ;D ;D ;D

Johnny.T είπε:
Μπραβο πολύ καλή η μικρή,Το τραγούδι δεν το ξέρω αλλά μου άρεσε πολύ να την χαιρεσαι αδερφε.
σε ευχαριστώ πολύ :)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Μπράβο της  :)

Μπράβο και στον μπαμπά της.
Σας ευχαριστώ όλους σας .Τιμή μου και χαρά μου και όταν ανέβει σκαλοπατακι θα σας το περάσω να το δείτε . Να είστε καλά όλοι σας !!! :) :) :) :)

Τραγουδα πολυ ομορφα.

Ισως να βγαλεις λιγο απο τα εφφε και τα βαθη,θα ειναι πιο φυσικο το πραγμα.

Ετσι η αλλιως ομως η ουσια δεν αλλαζει,ειναι εξαιρετικη και να τη χαιρεσαι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back