- Πόντοι
- 2,098
Το ιδιο επαθα κα εγω στο βιβλιο με την Παμελα Αντερσον και τον Τομι λη. ;D ;D ;Dmarathon είπε:Και στην Εμαννουέλα...το βιβλίο το βαρέθηκα...
Το ιδιο επαθα κα εγω στο βιβλιο με την Παμελα Αντερσον και τον Τομι λη. ;D ;D ;Dmarathon είπε:Και στην Εμαννουέλα...το βιβλίο το βαρέθηκα...
Εδώ κολλάει το όταν τα έλεγα εγώ (έγραφα) ;D ;D. Δεν με λες Κώστα, αυτό το «The Greatest Album Covers of All Time», που υποθέτω ότι το έχεις, πώς είναι δομημένο; Αυτό του Michael Ochs , ακολουθεί μία χρονολογική και θεματολογική λογική, π.χ. δίσκοι 60’s με εξώφυλλα πορτρέτα .audiokostas είπε:
Του Ochs έχω, κι αυτό δώρο. ;DLK είπε:Δεν με λες Κώστα, αυτό το «The Greatest Album Covers of All Time», που υποθέτω ότι το έχεις, πώς είναι δομημένο; Αυτό του Michael Ochs , ακολουθεί μία χρονολογική και θεματολογική λογική, π.χ. δίσκοι 60’s με εξώφυλλα πορτρέτα .
Είναι αυτός ο σκοπός άραγε;fuZZed είπε:μιας και πλεον εχω σκοπο να ακουσω το οσο δυνατον περισσοτερα πραγματα μπορω
Για μερικούς και το μέσον, είναι μέρος του ταξιδιού.και οχι να δενομαι συναισθηματικα με το υλικο κοματι.
Πραγματικα δεν ειμαι σε θεση να ξερω... και ισως δε μαθω κ ποτε,audiokostas είπε:Είναι αυτός ο σκοπός άραγε;