Η μεγαλύτερη συλλογή δίσκων. Οταν αγαπας...

marathon είπε:
Και στην Εμαννουέλα...το βιβλίο το βαρέθηκα...
Το ιδιο επαθα κα εγω στο βιβλιο με την Παμελα Αντερσον και τον Τομι λη. ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Παράθεση με εγωιστική πρόθεση ....... ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=672.msg278963#msg278963
  Εδώ κολλάει το όταν τα έλεγα εγώ (έγραφα)  ;D ;D. Δεν με λες Κώστα, αυτό το «The Greatest Album Covers of All Time», που υποθέτω ότι το έχεις, πώς είναι δομημένο; Αυτό του Michael Ochs , ακολουθεί μία χρονολογική και θεματολογική λογική, π.χ. δίσκοι 60’s με εξώφυλλα πορτρέτα .

LK είπε:
Δεν με λες Κώστα, αυτό το «The Greatest Album Covers of All Time», που υποθέτω ότι το έχεις, πώς είναι δομημένο; Αυτό του Michael Ochs , ακολουθεί μία χρονολογική και θεματολογική λογική, π.χ. δίσκοι 60’s με εξώφυλλα πορτρέτα .
Του Ochs έχω, κι αυτό δώρο.  ;D

Και το άλλο χρονολογικά νομίζω πάει.....

Δεν θέλω να τα βλέπω. Πορώνομαι.

Μάγκες παραδεχτείτε το.

Vinyl rules.

kate-beckinsale-underworld-evolution.jpg

Catwoman3.jpg

227959323_94f6d6bd23.jpg

Ειναι οπως εχει μαθει ο καθενας.. Εγω ας πουμε δεν αντεχω πια το βαλε-βγαλε ουτε στα cd ουτε στους δισκους,

επισης ενας λογος που με<<ξεμπλοκαρε>> απ τις ενοχες που ειχα ως προς την ψηφιοποιηση cd και αναπαραγωγης τους απ το σκληρο ειναι η εξοικονομηση χρονου που προσφερει μιας και πλεον εχω σκοπο να ακουσω το οσο δυνατον περισσοτερα πραγματα μπορω και οχι να δενομαι συναισθηματικα με το υλικο κοματι.

fuZZed είπε:
μιας και πλεον εχω σκοπο να ακουσω το οσο δυνατον περισσοτερα πραγματα μπορω
Είναι αυτός ο σκοπός άραγε;

και οχι να δενομαι συναισθηματικα με το υλικο κοματι.
Για μερικούς και το μέσον, είναι μέρος του ταξιδιού.

audiokostas είπε:
Είναι αυτός ο σκοπός άραγε;
Πραγματικα δεν ειμαι σε θεση να ξερω... και ισως δε μαθω κ ποτε,

αν με ρωτησεις καλλιτεχνικα-τεχνικα ειμαι παλι μπερδεμενος διοτι ναι μεν εχουν ανοιξει πολλοι οριζοντες που μπορω να περασω και στο παιξιμο μου, απ την αλλη ομως πολλες φορες πνιγομαι και νιωθω πολυ <<μικρος>> (πραμα που ετσι κ αλλιως ισχυει, αλλα αλλο να το λουζεσαι) και μου κοβονται τα ποδια και σαν εμπνευση και σαν εκτελεση...

Σαφως η αγνοια πολλες φορες ειναι ευλογια.. πιστευω.

Εχει να κανει κ με το οργανο πιστευω που παιζει ο καθενας μας και σε τι ειδος απασχολειται, πχ αν εγω παιζω rock'n'roll μονιμα τι να τη κανω την Αιθιοπικη jazz :P??

Παντως audiokosta ειμαι σιγουρος οτι και να κολαει το δακτυλο στο repeat σε καποια κοματια ή δισκους δεν ειναι κ εγκλημα..!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back