Αν και δεν είμαι φαν του είδους….Nestoras είπε:Καιρό είχα να ποστάρω, αλλά πρέπει ν' ακουσω κάτι που να μου κάνει κλικ. Λοιπόν πήγα στο στουντιάκι μας και ο Γιώργος μου λέει <<γιατί έχουμε παρατήσει το I'm a Ram>>.
-To ποιό? τι είναι αυτό?
-Δε θυμάσαι το είχαμε προβάρει πριν κάμποσο.
Λοιπόν το συγκεκριμένο είχε σβηστεί από τη μνήμη μου.
Σε ευχαριστούμε!pan12 είπε:Επίσης μου άρεσε η ηχογράφηση …
και αδιάκριτα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει γίνει σε δικό σας χώρο .. ?
Στο σπίτι-στουντιάκι του ντράμμερ μας. Εκεί κάνουμε πρόβες τις οποίες ηχογραφούμε όλες και αν προκύψει κάτι καλό, τότε εδώ είμαστε.
Ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.jose είπε:Με το χερι στη καρδια, νομιζω πως παρατηρω το μονιμο φαινομενο με τους κιθαριστες να ειναι πιο δυνατα απο οσο πρεπει. Η συνθεση ειναι μετρια προς το καλο. Παιγμενη αρτια. Αλλα στο θεμα παραγωγης εκει εχεις πολυ δουλεια φιλε μου. Τα τυμπανα σου ακουγοντε λες κ ειναι παιδικο παιχνιδι απο τα jumbo, η πολυ ωραια δουλεια που εκανες στη κιθαρα σου ρχεται μπουμεραγκ γιατι ακουγεται ακομα πιο πανω κ απ τη φωνη. Σε 1 φαση ψαχτο λιγο ακομα με τις εντασεις. Οσον αφορα το θεμα του ρυθμου, στο τελος το σολο ειναι εντελως αρυθμο. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω σε κιθαριστες οτι ο μετρονομος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου
Χοσέ, Θα διαφωνήσω σχεδόν σε όλα. Ως προς την "παραγωγή" – και ειδικά τον ήχο των τυμπάνων – θεωρώ ότι είναι πολύ καλή γι' αυτό που είναι, δηλαδή οικιακή ηχογράφηση και μάλιστα live (νομίζω). Δεν είναι γραμμένο στα Ocean Way και δεν έχει γίνει με εξοπλισμό εκατομμυρίων, δεκαπέντε ηχολήπτες και τον Rick Rubin να επιβλέπει… Ακούω πολύ συχνά κομμάτια επιπέδου ντέμο που ανεβαίνουν εδώ ή αλλού, πρώτα απ' ευθείας από το λάπτοπ και μετά από το στερεοφωνικό, γιατί αν "περνάνε" από τα ηχειάκια της πλάκας, περνάνε παντού. Και το συγκεκριμένο κατά τη γνώμη μου, περνάει with flying colors.jose είπε:Με το χερι στη καρδια, νομιζω πως παρατηρω το μονιμο φαινομενο με τους κιθαριστες να ειναι πιο δυνατα απο οσο πρεπει. Η συνθεση ειναι μετρια προς το καλο. Παιγμενη αρτια. Αλλα στο θεμα παραγωγης εκει εχεις πολυ δουλεια φιλε μου. Τα τυμπανα σου ακουγοντε λες κ ειναι παιδικο παιχνιδι απο τα jumbo, η πολυ ωραια δουλεια που εκανες στη κιθαρα σου ρχεται μπουμεραγκ γιατι ακουγεται ακομα πιο πανω κ απ τη φωνη. Σε 1 φαση ψαχτο λιγο ακομα με τις εντασεις. Οσον αφορα το θεμα του ρυθμου, στο τελος το σολο ειναι εντελως αρυθμο. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω σε κιθαριστες οτι ο μετρονομος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου