- Πόντοι
- 38
χαχααχχααχ, οντως ΠΟΛΥ καληstudio54GR είπε:Ελένη Προκοπίου..... For ever
"Απονε πατεεεερα, πες μια καλησπερααααα...."
Καλα, στις ελληνικες κωμωδιες δεν παιζομαι (ειδικοτης ΘΒ)
χαχααχχααχ, οντως ΠΟΛΥ καληstudio54GR είπε:Ελένη Προκοπίου..... For ever
Μπράβο ρε giannis που το παραδέχεσαι... και εγώ έχω σαπίσει να το ακούω... μη κοιτάς που κάνουν τους σκληρούς οι άλλοι, έπρεπε να είχαν το μωράκι να τους γελάει έτσι απέναντι και θα τραγουδάγανε τη.. μακαρένα από τη χαρά τους.giannis είπε:πρέπει να το`χω λιώσει το κομμάτι τρείς μέρες τώρα,
ο τζόνυ ο ηλεκτρονικός,έγινε ρομαντικός..
![]()
Είναι θέμα αρχής. Προσωπικά δεν ανέχομαι να μη ξέρω το όνομα μίας τέτοιας κοπέλας.playloud είπε:Aμα ειναι καμμια γνωστη να το ψαξουμε, αλλα αμα ειναι καμμια Σουλα Καραμπεσινη τι να ψαξουμε να βρουμε ρε?
το σωστό να λέγεται,λατρεύω αυτές τις εποχές,είναι ενα απο τα είδη που γουστάρω +θα γούσταρα να το ζώ,φαντάζεσαι αυτο το ντουέτο με Ντέμη,και Βίκυ Λέανδρος??θα απογειωνόταν...Wow! είπε:Μπράβο ρε giannis που το παραδέχεσαι... και εγώ έχω σαπίσει να το ακούω... μη κοιτάς που κάνουν τους σκληρούς οι άλλοι, έπρεπε να είχαν το μωράκι να τους γελάει έτσι απέναντι και θα τραγουδάγανε τη.. μακαρένα από τη χαρά τους.
Πάμε τώρα για ΤΟ κουίζ:
Πως λένε αυτή τη κούκλα στο βίντεο;
Σας προειδοποιώ ότι θα τα παίξετε για να βρείτε το όνομά της (με πιθανή εξαίρεση τον ταλαντούχο στο search ελ-εβλαντόρ). Εμένα μου πήρε μία εβδομάδα, αλλά δε μπορούσα να το αφήσω έτσι...
![]()
Άστα αυτά, έχεις τάξει δισκάκι (1973-74 είναι). Μόλις εμφανίσεις δισκάκι, θα δικαιούσαι να βάλεις κουίζ.studio54GR είπε:Ρε παλιόπαιδα, θα με κάνετε να σας βάλω κι εγώ κουίζ σε καψουροsong και θα ψάχνεστε......
that 's right...giannis είπε:Βέβαια ο τύπος έχει κορυφαία φωνή (του ταιριάζει αφάνταστα,χωρίς υπερβολές),
Δεν είναι η Stella Maessen;Wow! είπε:Πάμε τώρα για ΤΟ κουίζ:
Πως λένε αυτή τη κούκλα στο βίντεο;
1'.Σας προειδοποιώ ότι θα τα παίξετε για να βρείτε το όνομά της (με πιθανή εξαίρεση τον ταλαντούχο στο search ελ-εβλαντόρ). Εμένα μου πήρε μία εβδομάδα, αλλά δε μπορούσα να το αφήσω έτσι...
Ουόχι...Lost_Highway είπε:Δεν είναι η Stella Maessen;
Και μόνο που είπες εσύ ότι δυσκολεύτηκες στο search, παραξενεύτηκα που "το βρήκα" τόσο γρήγορα.Wow! είπε:Κομάτι από κέϊκ...;;;;
Τσ, τσ, τσ.......
Χμμμ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Εγώ από την αρχή έψαχνα αυτή που είναι στο βίντεο, οπότε μπορεί να έχεις δίκηο.Lost_Highway είπε:Εκτός κι αν είναι άλλη η κοπέλα που τραγουδάει και άλλη αυτή που παίζει στο βίντεο (με Ζερό, πάντα ρούχο καθαρό ;D).
Κι εγώ έτσι το έψαξα εξαρχής (διότι είχα την υποψία ότι αυτή που τραγουδάει στ' αλήθεια μπορεί να είναι ακόμα κι ο μουστάκιας που τρώει το γαρύφαλλο), αλλά "παντού" την αναφέρουν (έχοντας link το βίντεο) ως Stella Maessen. (και τα σχόλια στο youtube, που κοιτάζω τώρα, αυτήν αναφέρουν).Wow! είπε:Χμμμ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Εγώ από την αρχή έψαχνα αυτή που είναι στο βίντεο, οπότε μπορεί να έχεις δίκηο.
Αυτή, απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Μπορούμε βέβαια να πάμε και στο ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ κουίζ: ποια είναι αυτή που χορεύει με τον ψυχάκια στην άκρη του βίντεο....