Η κορυφή έχει όνομα

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
Αν υπάρχει πιο "αντίο και τα λέμε στο πέμπτο τεταρτημόριο του γαλαξία" βίντεο, παρακαλώ να μου το δείξετε.

Υ.Γ. Το τραγούδι το λατρεύω βέβαια.

Περιμενα απο στιγμη σε στιγμη να μπει στο πλανο και ο Παραβας με το μηχανακι του να παρει την πριγκηπεσσα του (με αδερφη της την Νορα Βαλσαμη νομιζω)...

Μου θυμίζει το "Μ'αγαπάς? - σ'αγαπώ! - πιο δυνατά!" του Αντύπα.

Μόνο που δεν μπορώ ν'αποφασίσω ποιό απο τα δύο μου αρέσει καλύτερα!...

evris είπε:
Περιμενα απο στιγμη σε στιγμη να μπει στο πλανο και ο Παραβας με το μηχανακι του να παρει την πριγκηπεσσα του (με αδερφη της την Νορα Βαλσαμη νομιζω)...
τρικυκλο για την ακριβεια....  ;)

boody είπε:
τρικυκλο για την ακριβεια....   ;)
Ο Παράβας είχε μηχανάκι. Τρίκυκλο είχε ο τύπος με τον οποίο ήτο ερωτευμένη η Βαλσάμη.

Φτού, το κοψε για διαφημίσεις πάνω στο καλύτερο. >:(

evris είπε:
Τα χεις λιιιγο μπερδεμενα. Αλλο το εργο με την Μπετυ Αρβανιτη και αδερφη της την Βαλσαμη (τι μωρο Θεε μου) και αλλη αυτη με το μηχανακι (τρικυκλο) και την Τονια Καζιανη και αδερφη την Μαρθα Καραγιαννη. Εξ ου και ο τιτλος "Ο μαγκας με το τρικυκλο" (και με τη Θεικη ατακα "Εισαι να κουνισουμε την αχλαδια?")

Sharif Dean, δικέ μου, δισκάκι του 1979 (είχε ξανακυκλοφορήσει και παλαιότερα) Ε ρε σκοπιλίκι (τρία έκανα όλα κι όλα) στο Στεφανοβίκειο και να το παίζει ο Άραβας στα μεσαία.... το 1987.....

boody είπε:
τρικυκλο για την ακριβεια....   ;)
Re Boody εσύ θα το άκουσες να το βάζω κανένα βράδυ στον Heart ή παλιότερα στον 9.86....

Καλά ρε... υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει και η Βαλσάμη ΚΑΙ η Λιάσκου. Τι κοινό υπάρχει;;;

Η μία είναι κοντή, η άλλη ψηλή.

Η μία χορεύει, η άλλη κινείται (εννίοτε).

Η μία είναι μέσα στο κέφι, η άλλη έχει σαπίσει στις απόπειρες αυτοκτονίας.

Η μία μυρίζει θάλασσα και νησί, η άλλη μυρίζει λαχειοπώλες στη κοκκινιά..

Με μπερδεύετε...

H μια μου καλυπτει τις ατελειες της αλλης...  ;)

Καλα ρε σεις, υπαρχει πιο θανατηφορο μωρο απο την Βαλσαμη στο "Κατι κουρασμενα παληκαρια"?

Trending...

Νέα θέματα

Back