the heritage....(αυτη ειναι η μαρκα της κιθαρας)kultura είπε:Γράψε και κάνα review...
Τι μάρκα, πρώτ' απ' όλα, γιατί δεν είναι gibson, απ' ότι βλέπω, τι μαγνήτες, πως σου φαίνεται ο ήχος, κτλ...
Και αν μπορείς, ανέβασε και κάνα κλιπάκι, να την ακούσουμε κι' όλας....
καινουρια με lightweight σωμα aluminium tailpiece και suhr pick ups sperzel tuning keys παει στα 2100 περιπουlongshadow είπε:βρε το ξερουμε το story!.......τιμη ρωτησαμε...![]()
panka είπε:αν και δεν ειμαι fan των les paul,
αν ολιγης εχεις αγορασει 2 κιθαρες με τις οποιες δεν εισαι fan. ;Dη κιθαρα αν και δεν ειμα fan της σθηρ
whiteNoise είπε:αν και δεν ειμαι fan των les paul,
αν ολιγης εχεις αγορασει 2 κιθαρες με τις οποιες δεν εισαι fan. ;Dη κιθαρα αν και δεν ειμα fan της σθηρ
με ολο το θαρρος...γιατι δεν αγοραζεις κιθαρες που εισαι fan?? :![]()
longshadow είπε:ερωτηση....η κιθαρα ηρθε απο το εργοστασιο με suhr μαγνητες η τοποθετηθηκαν εδω?.....(παντως επειδη εχω "γρατζουνισει" heritage ειναι οντως καλες κιθαρες...)
οχι δεν καταλαβες τι σε ρωτησα.panka είπε:αν και δεν ειμαι fan των les paul,
![]()
![]()
![]()
χαχαχα.διορθωθηκε!!!λαθος εκ'παραδρωμης
ναι βρε.σου λεω διορθωθηκε(κοιτα το αρχικο post)των suhr μαλλον ειμαι απο τους μεγαλυτερους fan.ποτε αλλοτε δεν εχω παιξει με κιθαρα που να με συγκινισει οσο μια του κυριου suhr.whiteNoise είπε:οχι δεν καταλαβες τι σε ρωτησα.αν και δεν ειμαι fan των les paul,
![]()
![]()
![]()
χαχαχα.διορθωθηκε!!!λαθος εκ'παραδρωμης
εφοσον δεν εισαι fan(οπαδος) ουτε των suhr ουτε των les paul γιατι δεν επαιρνες κατι που αλλο που φανταζομαι θα σε συγκινει περισσοτερο?
sssssssss!!!makispoll είπε:Εγω παντως την Suhr χαλβαδιάζω.... :-\ :-\ :-\ Με γεια πάντως την heritage!!!
Alter είπε:μεγεια η κιθαρα. ειναι κατι σαν κρυμμενο μυστικο οι heritage...![]()