Η καινούρια μου warmoth strat

Earendil είπε:
Συμβόλαιο ο λόγος του Harilatron, έτσι παιδιά;

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Με ενδιαφέρει πολύ το γεγονός ότι επενδύεις ξανά σε μια εταιρεία που είχες χαρακτηρίσει τότε "εξαιρετικά ασυνεπή". ...
Αφού είχα βάλει " :P " . Δεν νομίζω να πιστέψατε ότι εννοούσα πράγματι ότι δεν θα ξαναφτιάξω partcaster? (Πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια όμως ε?)

Δεν θυμάμαι ποια ήταν η ασυνέπειά τους τότε..... νομίζω το είχαν στείλει με λάθος τρόπο και με καθυστέρησε το τελωνείο γιατί είχε έρθει με ΕΛΤΑ.

Πράγματι TGL η κιθάρα θα είναι ανατριχιαστικά κοντά στη δική σου.  Γι αυτό και γκρινιάζω για τα clips ;D

Κλειδιά έχω ήδη.

Με την γέφυρα, έχει ανακύψει ένα θέμα (ξέχασαν να τη στείλουν) αλλά υπάρχουν ήδη τα studs στο σώμα οπότε θα πρέπει να προχωρήσω με αυτήν. Απλά ίσως θα πρέπει να την προμηθευτώ από αλλού και να συνεννοηθώ να μου επιστραφούν τα λεφτά.

harilatron είπε:
Πράγματι TGL η κιθάρα θα είναι ανατριχιαστικά κοντά στη δική σου.  Γι αυτό και γκρινιάζω για τα clips ;D

Κλειδιά έχω ήδη.

Με την γέφυρα, έχει ανακύψει ένα θέμα (ξέχασαν να τη στείλουν) αλλά υπάρχουν ήδη τα studs στο σώμα οπότε θα πρέπει να προχωρήσω με αυτήν. Απλά ίσως θα πρέπει να την προμηθευτώ από αλλού και να συνεννοηθώ να μου επιστραφούν τα λεφτά.
Η γέφυρα που έχεις παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος είναι η VS-100:

http://www.stewmac.com/shop/Bridges,_tailpieces/Electric_guitar_tremolos/Wilkinson_Gotoh_VS-100N_Tremolo.html?tab=Pictures#details

Επίσης με τα ίδια posts ταιριάζει αυτή:

http://www.aampselectricguitarstore.com/allparts/allparts_wilkinson_vs300.html

που είναι κατά τα λοιπά ίδια με τη δικιά μου. Αν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία στη Warmoth, τότε αυτό νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή (με τα ίδια posts επίσης) είναι το VS401 που βάζει ο Wilkinson σε αρκετές κιθάρες του (Fret King).

Μια διαφορά της κιθάρας σου με τη δική μου θα είναι στο πόσο... παχιό είναι το μπράτσο... Χμμμ... καλή ευκαιρία να δούμε πόσο επηρεάζει ΚΑΙ αυτό τον τόνο.  ;D

εχω ενα σομα απο stratocaster το οποιο στην θεση της γεφυρας εχει αρκετο χωρο για να χωρεσει διπλο μαγνητη, η μεσαια θεση ειναι μικροτερη και χοραει μονο και πανω πανω ειναι και αυτη μεγαλη για διπλο μαγνητη, η κιθαρα φοραγε απο την μανα της (ισιος) μονους μαγνητες, με το κλασικο καπακι για τους μονους και υποτιθεται οτι το σομα ειναι fender usa,

το ερωτημα μου ειναι: βαζει η fender στης strats της, θεσεις για διπλους, ενω βαζει μονους μαγνητες? η απλα το σομα δεν ειναι fender? 

blue monk είπε:
εχω ενα σομα απο stratocaster το οποιο στην θεση της γεφυρας εχει αρκετο χωρο για να χωρεσει διπλο μαγνητη, η μεσαια θεση ειναι μικροτερη και χοραει μονο και πανω πανω ειναι και αυτη μεγαλη για διπλο μαγνητη, η κιθαρα φοραγε απο την μανα της (ισιος) μονους μαγνητες, με το κλασικο καπακι για τους μονους και υποτιθεται οτι το σομα ειναι fender usa,

το ερωτημα μου ειναι: βαζει η fender στης strats της, θεσεις για διπλους, ενω βαζει μονους μαγνητες? η απλα το σομα δεν ειναι fender? 
Καλώς ήλθες.

Στα περισσότερα σύγχρονα fender σώματα το  "σκάψιμο" είναι έτσι που περιγράφεις.

Update: Έχω όλα τα εξαρτήματα και ίσως σήμερα την συναρμολογήσω.  :)

Μοναδικός δισταγμός: Ο μαγνήτες έχουν άσπρα καπάκια. Προβάροντας, βλέπω ότι θα της πήγαινε πολύ καλύτερα να ήταν κρεμ. (Έχω ένα σετ καπάκια κρεμ). Τα καπάκια στους Bill Lawrence φαίνεται να είναι απλά στερεωμένα με λίγο κερί και μου φαίνεται απλό να τα αλλάξω. Μου διαφεύγει κάτι? Έχει δοκιμάσει κανείς να τα αλλάξει?

marathon είπε:
Ένα ΚΟΥΜΠ-Η σαν της προηγούμενης
Έχει 3 κρεμ ασορτή (με συμβατικό 5-way strat wiring).
mimimi.gif

Πέραν της πλάκας, ξέρει κάποιος αν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θερμαίνοντας λίγο με το πιστολάκι των μαλλιών το κάλυμμα και τραβώντας το?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
harilatron είπε:
Τα καπάκια στους Bill Lawrence φαίνεται να είναι απλά στερεωμένα με λίγο κερί και μου φαίνεται απλό να τα αλλάξω. Μου διαφεύγει κάτι? Έχει δοκιμάσει κανείς να τα αλλάξει?
Αν το κάνεις please ενημέρωσε για τον τρόπο και τα αποτελέσματα  :)

το πιστολάκι κανει σιγουρα δουλεια για να βγαζουμε αυτοκολητα..... ;)

harilatron είπε:
Update: Έχω όλα τα εξαρτήματα και ίσως σήμερα την συναρμολογήσω.  :)

Μοναδικός δισταγμός: Ο μαγνήτες έχουν άσπρα καπάκια. Προβάροντας, βλέπω ότι θα της πήγαινε πολύ καλύτερα να ήταν κρεμ. (Έχω ένα σετ καπάκια κρεμ). Τα καπάκια στους Bill Lawrence φαίνεται να είναι απλά στερεωμένα με λίγο κερί και μου φαίνεται απλό να τα αλλάξω. Μου διαφεύγει κάτι? Έχει δοκιμάσει κανείς να τα αλλάξει?
OXI!

Απ'όσο ξέρω τα καπάκια ΔΕΝ αλλάζουν στους 280 και σχετικούς! Πριν κάνεις ο,τιδήποτε, τσεκάρισέ το με τη Becky ή στο forum του Παππού!

The Genius Loci είπε:
OXI!

Απ'όσο ξέρω τα καπάκια ΔΕΝ αλλάζουν στους 280 και σχετικούς! Πριν κάνεις ο,τιδήποτε, τσεκάρισέ το με τη Becky ή στο forum του Παππού!

Κάτι μου έλεγε ότι δεν πρέπει να το κάνω :D  ;D

Ρίχνω μια ματιά στο forum του παππού. 

Μπορεις αραγε να επιχειρησεις aging χωρις να αφαιρεσεις τα καπακια, προσεχωντας να μη καταστρεψεις το μαγνητη?

harilatron είπε:
Κάτι μου έλεγε ότι δεν πρέπει να το κάνω :D  ;D
γαmoto ποτέ δε θα μάθουμε  :P :P :P :P  ;D

Βέβαια ο παππούς έχει και άλλα μετρήματα οπότε καλή τύχη να βρεις σωστό καπάκι. ;)

RayDTutto είπε:
Βέβαια ο παππούς έχει και άλλα μετρήματα οπότε καλή τύχη να βρεις σωστό καπάκι. ;)
Σωστό κι αυτό.

Βρε Χάρρυ, αφού θα πάρεις κι'άλλα από τον παππού στο μέλλον... άσε τους μαγνήτες ήσυχους για τώρα και αααααν παραγγείλεις παίρνεις σε άλλο χρώμα. Δεν θα δυσκολευτείς να πουλήσεις αυτούς.  ;)

Συνεχιζωντας εγω το βιολι μου, πεταω στο τραπεζι το ενδεχομενο "μαγνητες καπνιστοι". Θεωρητικα ο καπνος του τσιγαρου κιτρινιζει τα λευκα πλαστικα μερη με το χρονο και δε νομιζω να προκαλεσει καποιο προβλημα στους ιδιους τους μαγνητες. Μπορεις να τους βαλεις σε ενα πλαστικο μπουκαλι που θα γεμισεις καπνο. Δε ξερω βεβαια ποσο καλα θα δουλεψει και ποσο χρονο θα χρειαστει...και θα βρωμανε και λιγο οι μαγνητες :P.

Γενικευμένο κιτρίνισμα δεν κάνει. Θέλει κατά τόπους, όπως βεβαίως και σκουριασμένους πόλους.

Καλά.... με πείσατε. Δεν τους πειράζω.  ;D ;D ;D

Εκτός απροόπτου... τα ξαναλέμε το βράδυ.  ;)

RayDTutto είπε:
Γενικευμένο κιτρίνισμα δεν κάνει. Θέλει κατά τόπους, όπως βεβαίως και σκουριασμένους πόλους.
Αν μιλαμε για relic, ναι. Στην προκειμενη περιπτωση ομως το ζητουμενο δεν ηταν απλα ενα crem χρωμα για να ταιριαζει με το pickguard?

Συγκεκριμένα, ήθελα να ταιριάζει με τα κουμπηά και με το binding. Το pickguard είναι άσπρη πέρλα ξέξασπρη.

Trending...

Νέα θέματα

Back