Η καινούρια μου warmoth strat

μολις ακουσα το κλιπακι

καταπληκτικος ηχος! ενας πολυ καλος, yet διαφορετικος, ηχος Strat

προτιμω by far τις single θεσεις στον επιλογεα.

μπραβο στον Κο Bill για τους μαγνητες του, αλλα και σε σενα για το παιξιμο.

μου αρεσε πολυ!

Αργοπορημένος όπως πάντα κι'εγώ, να δώσω το μπράβο για το κλιπάκι, αλλά και την ταχύτητά σου στις κιθαρο-εργασίες (πιο γρήγορος από τη σκιά σου είσαι βρε παιδί μου... εσύ δεν ήσουν Γερμανία μέχρι προχτές??  :P)

Απ'όσα άκουσα, και συγκρίνοντας με τη δικιά μου, διαπιστώνω για μια ακόμα φορά πόσο ρόλο (μπορεί να) παίζει το ύψος που έχεις σετάρει τους μαγνήτες, κάτι που θα ήταν χρήσιμο να διευκρινήσεις.  ;)

Χρωστάω φωτό και clips (και με γκάζι) με τη δική μου... soon compadre, soon...

Ααα, τώρα αξιώθηκα κι εγώ.

Μια χαρά παίζει. Γειά στα χέρια σου και καλορίζικη!

The Genius Loci είπε:
Αργοπορημένος όπως πάντα κι'εγώ, να δώσω το μπράβο για το κλιπάκι, αλλά και την ταχύτητά σου στις κιθαρο-εργασίες (πιο γρήγορος από τη σκιά σου είσαι βρε παιδί μου... εσύ δεν ήσουν Γερμανία μέχρι προχτές??  :P)

Απ'όσα άκουσα, και συγκρίνοντας με τη δικιά μου, διαπιστώνω για μια ακόμα φορά πόσο ρόλο (μπορεί να) παίζει το ύψος που έχεις σετάρει τους μαγνήτες, κάτι που θα ήταν χρήσιμο να διευκρινήσεις.  ;)

Χρωστάω φωτό και clips (και με γκάζι) με τη δική μου... soon compadre, soon...
Ακόμα λείπω (το κλιπ ήταν πριν φύγω) ;D

Σήμερα -σε λίγο- επιστρέφω και ίσως μετρήσω τους μαγνήτες.

Προς το παρόν είναι ρυθμισμένοι "με το μάτι". Σίγουρα αφού "ζήσω" με την κιθάρα για λίγο καιρό οι μαγνήτες θα έρθουν στο τελικό τους ύψος και γενικώς όλο το setup θα κινηθεί προς την τελική του κατάσταση.

Είμαι για πρωϊνό στο μαγαζί των Superfunk-Marathon. Χαμός. Τσακώνονται για το μήκος των κεμπάπ και για τα ονόματα στη μαρκίζα. Πριν λίγο ο μαραθον εβγαλε την ΚΑΣΕΤΑ του Καζαντζίδη και έβαλε εκείνο το live του Jeff Beck.  

ΤΟ ΠΣΟΜΙ ΤΙΣ ΞΕΝΙΤΗΑΣ ΙΝΕ ΠΙΚΡΟ.

Earendil είπε:
ΤΟ ΠΣΟΜΙ ΤΙΣ ΞΕΝΙΤΗΑΣ ΙΝΕ ΠΙΚΡΟ.
ΚΕΜΠΑΠ. Και προσφέρεται και ως sashimi......... μόνο σε αυτό το μαγαζί.

Μια χαρά το ακούωνανε το κιθαρόνι φίλος.

Ο Έτζης παίζει;

Έχεις δοκιμάσει πως ακούγεται με άλλο binding ή με χρυσό hardware ή έστω με άλλο pickguard;

Γειά σου Χαρίλαε με τα ωραία σου.

Δεν ξέρω τι και σε ποιο βαθμό όντως μεταφράζεται σε αυτό που ακούμε, και μάλλον ακόμη και μπλακεντέκε θα ακουγόταν ωραία σε αυτό το σετάπ... πάντως είναι θεσπέσιος ήχος. :)

Τελικά έβαλα το cream pickguard.

Οι μαγνήτες "παλαιώθηκαν" με πράσινο σφουγγαράκι (για να γίνουν ματ) και τσιγαρίλα σε μπουκάλι για να κιτρινίσουν. (Καφέδες, χρώματα -μέχρι και βερνίκι παπουτσιών- δεν "έπιαναν" στο συγκεκριμένο πλαστικό)

warmoth-lpblue-creampickguard.jpg

harilatron είπε:

Οι μαγνήτες "παλαιώθηκαν" με πράσινο σφουγγαράκι (για να γίνουν ματ) και τσιγαρίλα σε μπουκάλι για να κιτρινίσουν. (Καφέδες, χρώματα -μέχρι και βερνίκι παπουτσιών- δεν "έπιαναν" στο συγκεκριμένο πλαστικό)
MMMMMMMMMMMMMMM

Φωτογραφίες από τη διαδικασία του relicing των μαγνητών.

(3 τσιγάρα, απευθείας ο καπνός μέσα στο μπουκάλι με καλαμάκι, αναμονή 1 ώρα ανάμεσα στα τσιγάρα να κατακαθίσει ο καπνός). 

kitrinila.jpg

tsigaro+kalamaki+mpoukali.JPG

harilatron είπε:

Ρε συ έτσι είχε γίνει η δικιά μου από μόνη της ;D ;D ;D. Όταν θέλεις να ξανά relic-αρεις, φέρε τη μου για μια εβδομάδα....θα στη κάνω special από την τσιγαρίλα...και φυσικά πράγματα!  :P

Μα είσαι τρελός? Μπορεί να θέλω να την πουλήσω σε κανέναν καλιφορνέζο και να με ρωτάει αν ήταν σε smoke-free περιβάλλον όλο αυτό τον καιρό.  ;D

LK είπε:
Ρε συ έτσι είχε γίνει η δικιά μου από μόνη της ;D ;D ;D. Όταν θέλεις να ξανά relic-αρεις, φέρε τη μου για μια εβδομάδα....θα στη κάνω special από την τσιγαρίλα...και φυσικά πράγματα!  :P
Δεν παίζεσαι με τίποτε.  8)

harilatron είπε:
Μα είσαι τρελός? Μπορεί να θέλω να την πουλήσω σε κανέναν καλιφορνέζο και να με ρωτάει αν ήταν σε smoke-free περιβάλλον όλο αυτό τον καιρό.  ;D
Θα το εξαπατήσομεν το Αμερικανάκι δεν ανησυχώ ;D. Λοιπόν, μου έδωσες ιδέα. Θα ανοίξω μπίζνα, με τους ρυθμούς μου μπορώ να ρελικάρω (παλαιώνω) δυόμιση κιθάρες per day!  ;D

Δεν παίζεσαι με τίποτε.  8)
Έχεις και εσύ Νέστωρ τίποτις για ρελικάρισμα;  :D

LK είπε:
Έχεις και εσύ Νέστωρ τίποτις για ρελικάρισμα;  :D
Mπα, εμένα χάλια είναι όλα, οπότε.

Τελικά βρήκα τρόπο* να φτιάξω Lake Placid Blue pickguard.  8)

Μάλλον το Σάββατο θα της το προβάρω.  ;)

*Παλιό pickguard + Βαφείο αυτοκινήτων + ένας κωδικός της SKODA που είναι πρακτικά ίδιο μεταλλικό χρώμα με το LPB - 25 Ευρώ

lpb-pickguard.jpg

harilatron είπε:
*Παλιό pickguard + Βαφείο αυτοκινήτων + ένας κωδικός της SKODA που είναι πρακτικά ίδιο μεταλλικό χρώμα με το LPB - 25 Ευρώ
Δεν γρατζουνιέται?

marathon είπε:
Δεν γρατζουνιέται?
Έχει ένα παχύ στρώμα βερνίκι αυτοκινήτου με σκληρυντικό. 

Νομίζω ότι είναι όσο σκληρό είναι και το φινίρισμα του σώματος. However, ίσως "ενισχύσω" τα επίφοβα σημεία με διαφανές αυτοκόλλητο.  

harilatron είπε:
ίσως "ενισχύσω" τα επίφοβα σημεία με διαφανές αυτοκόλλητο. 
Έκανες μία καλή δουλειά...και πάς να τη χαλάσεις!!!!!...

μην βάλεις καμμιά τέτοια βλακεία!!! Εάν γρατζουνιστεί, με 25 ευρώ, να πάς να το ξαναβάψεις!

Trending...

Νέα θέματα

Back