Ακόμα λείπω (το κλιπ ήταν πριν φύγω) ;DThe Genius Loci είπε:Αργοπορημένος όπως πάντα κι'εγώ, να δώσω το μπράβο για το κλιπάκι, αλλά και την ταχύτητά σου στις κιθαρο-εργασίες (πιο γρήγορος από τη σκιά σου είσαι βρε παιδί μου... εσύ δεν ήσουν Γερμανία μέχρι προχτές??)
Απ'όσα άκουσα, και συγκρίνοντας με τη δικιά μου, διαπιστώνω για μια ακόμα φορά πόσο ρόλο (μπορεί να) παίζει το ύψος που έχεις σετάρει τους μαγνήτες, κάτι που θα ήταν χρήσιμο να διευκρινήσεις.
Χρωστάω φωτό και clips (και με γκάζι) με τη δική μου... soon compadre, soon...
ΚΕΜΠΑΠ. Και προσφέρεται και ως sashimi......... μόνο σε αυτό το μαγαζί.Earendil είπε:ΤΟ ΠΣΟΜΙ ΤΙΣ ΞΕΝΙΤΗΑΣ ΙΝΕ ΠΙΚΡΟ.
MMMMMMMMMMMMMMMharilatron είπε:Τελικά έβαλα το cream pickguard.
Οι μαγνήτες "παλαιώθηκαν" με πράσινο σφουγγαράκι (για να γίνουν ματ) και τσιγαρίλα σε μπουκάλι για να κιτρινίσουν. (Καφέδες, χρώματα -μέχρι και βερνίκι παπουτσιών- δεν "έπιαναν" στο συγκεκριμένο πλαστικό)
Ρε συ έτσι είχε γίνει η δικιά μου από μόνη της ;D ;D ;D. Όταν θέλεις να ξανά relic-αρεις, φέρε τη μου για μια εβδομάδα....θα στη κάνω special από την τσιγαρίλα...και φυσικά πράγματα!harilatron είπε:Τελικά έβαλα το cream pickguard.
Οι μαγνήτες "παλαιώθηκαν" με πράσινο σφουγγαράκι (για να γίνουν ματ) και τσιγαρίλα σε μπουκάλι για να κιτρινίσουν. (Καφέδες, χρώματα -μέχρι και βερνίκι παπουτσιών- δεν "έπιαναν" στο συγκεκριμένο πλαστικό)
Δεν παίζεσαι με τίποτε. 8)LK είπε:Ρε συ έτσι είχε γίνει η δικιά μου από μόνη της ;D ;D ;D. Όταν θέλεις να ξανά relic-αρεις, φέρε τη μου για μια εβδομάδα....θα στη κάνω special από την τσιγαρίλα...και φυσικά πράγματα!![]()
Θα το εξαπατήσομεν το Αμερικανάκι δεν ανησυχώ ;D. Λοιπόν, μου έδωσες ιδέα. Θα ανοίξω μπίζνα, με τους ρυθμούς μου μπορώ να ρελικάρω (παλαιώνω) δυόμιση κιθάρες per day! ;Dharilatron είπε:Μα είσαι τρελός? Μπορεί να θέλω να την πουλήσω σε κανέναν καλιφορνέζο και να με ρωτάει αν ήταν σε smoke-free περιβάλλον όλο αυτό τον καιρό. ;D
Έχεις και εσύ Νέστωρ τίποτις για ρελικάρισμα;Δεν παίζεσαι με τίποτε. 8)
Mπα, εμένα χάλια είναι όλα, οπότε.LK είπε:Έχεις και εσύ Νέστωρ τίποτις για ρελικάρισμα;![]()
Δεν γρατζουνιέται?harilatron είπε:*Παλιό pickguard + Βαφείο αυτοκινήτων + ένας κωδικός της SKODA που είναι πρακτικά ίδιο μεταλλικό χρώμα με το LPB - 25 Ευρώ
Έχει ένα παχύ στρώμα βερνίκι αυτοκινήτου με σκληρυντικό.marathon είπε:Δεν γρατζουνιέται?
Έκανες μία καλή δουλειά...και πάς να τη χαλάσεις!!!!!...harilatron είπε:ίσως "ενισχύσω" τα επίφοβα σημεία με διαφανές αυτοκόλλητο.