Εξαρτάται από ποια σκοπιά θα το δεις.KAΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!
παιδια ειλικρινα του χρονου πρεπει να στειλουμε μια βομβα στην eurovision . τον κατμαν.
και το λεω σχεδον σοβαρα .
πρεπει ο ευρωπαιος ψηφοφορος να μπορει με την ψηφο του να στειλει ενα μηνημα και να απαξιωσει κατι που δε του αρεσει . οπως στις εκλογες μπορω να ψηφισω λευκο ή ακυρο ' date=' οι ευρωπαιοι θα μπορουν να ψηφισουν κατμαν για να δειξουν οτι η διοργανωση εχει πιασει πατο και οτι μας χαλαει ενα σαββατομκυριακο το χρονο και μας χαλαει και την διαιτα.[/quote']
Χμμμμ, καλά φαντάζεσαι τον κατμαν με διεθνή καριέρα μετά? :lol: :lol:
Για άλλη μια φορά θα έχουμε κατεβάσει τον μέσο ευρωπαίο από τα δέντρα. :lol: :lol:
¶σε που άμα γίνει καμία στραβή, φαντάσου πόσους εγχώριους κατμαν θα φάμε στη μάπα μετά. ¶στο ρε συ καλύτερα... δεν θα φτάνουν τα φάρμακα.
Ναι υπάρχουν, αλλά νομίζω ότι αυτά τα 4-5 θα ήθελαν μερικές πινελιές ακόμα.Γενικά η eurovision έχει πάντα μερικά πολύ ωραία τραγούδια. Όπως πέρυσι η γερμανία με το κάντρυ τραγούδι. Όσοι το παίζουν σνόμπ χάνουν!
Εξαρτάται από ποια σκοπιά θα το δεις.KAΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!
Σου έλειψαν τα ωραία τραγούδια από αλλού' date=' για να τα ψάχνεις στη Γιουροβίζιον;
Η Γιουροβίζιον θέλει καραγκιοζιές και βυζιά, πλαισιωμένα από ακίνδυνες μουσικές για να γουστάρει ο κόσμος.
Το δυστυχές της υπόθεσης είναι ότι ορισμένες χώρες ακόμα να το καταλάβουν αυτό κι επιμένουν να μας παιδεύουν με "ποιοτικές" :lol: :lol: :lol: προσπάθειες. Αυτή η υποκρισία είναι που κάνει μίζερη τη γιοροβύζιον.[/quote']
ΡΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ
Nemo έχασες!!!!!!! Δεν είδες eurovision;;;;;Ban αφεντικό...
Διαφωνώ. Φέτος ήταν πεσμένα τα πράγματα.ΡΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ
Μάλλον ο Nemo εννοούσε ότι δεν είδε Γιουροβύζιον.Nemo έχασες!!!!!!! Δεν είδες eurovision;;;;;Ban αφεντικό...
Μάλλον εννοεί ότι είδε Eurovision, αλλά δεν είχε Γιουροβύζιον.Ναι το ξέρω....Μα για αυτό το είπα και εγώ....
Αφού είναι για κλάμματα η γιουροβίζιον' date=' γιατί τηνε βλέπει τόσος κόσμος κάθε χρονιά με προσήλωση τσάμπιονς λιγκ, ο οποίος μετά τη θάβει συστηματικά;[/quote']
Γιατί κι ο κόσμος είναι για κλάματα.
Α γεια σου...Αφού είναι για κλάμματα η γιουροβίζιον' date=' γιατί τηνε βλέπει τόσος κόσμος κάθε χρονιά με προσήλωση τσάμπιονς λιγκ, ο οποίος μετά τη θάβει συστηματικά;[/quote']
Γιατί κι ο κόσμος είναι για κλάματα.