Η διασκευή της χρονιάς.

matawan

Μέλος
Πόντοι
48
Ladies And Gentlemen, Los Colorados!

H μπάντα απο την Ουκρανία διασκευάζει Katy Perry.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!!!

παντως φαίνεται πως το απολαμβάνουν τα παλικάρια της ουκρανίας !!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

απειρος ο πληκτρας. ινφινιτιβ που λεν κ στο χωριο μου.  8)

:o

Είναι πολύ μπροστά η διασκευή..!

προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο είναι προς το τέλος που κρατάει το ρυθμό μόνος του ο τούμπανος και οι άλλοι τραγουδάνε...  ;)

Πρέπει να βγάλω κάποια "σφραγίδα" που να γράφει:

"ΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ". Το κάνω πολύ συχνά μου φαίνεται.

Έχει πολύ πλάκα η φάση, αλλά γουστάρουν και το τραγουδι με τα 4 ακόρντα προσφέρεται για κάτι τέτοιο νομίζω. Η προφορά έιναι το κάτι άλλο βέβαια...  :P

Μα η προφορά είναι το πραγματικά κορυφαίο...

contactlost είπε:
προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο είναι προς το τέλος που κρατάει το ρυθμό μόνος του ο τούμπανος και οι άλλοι τραγουδάνε...  ;)
Είναι το συναυλιακό σημείο αυτό. Για να βαράει ο κόσμος παλαμάκια...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
γαματη διασκευη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back