η bandlab εξαγόρασε την Cakewalk !!!

Άντε να κάνουν και μια καλή προσφορά τώρα... να το πάρουμε.

yameth είπε:
Οσον αφορά την Cakewalk μην εκπλαγείτε αν δεν εξαφανιστεί και αγοραστεί απο μικρότερη, σχετική με τον κλάδο εταιρία. Εχει συμβεί και παλαιότερα.
;)

yameth είπε:
Το SONAR, ποτέ δεν πεθαίνει.

Δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει

και ξανά προς τη ΔΟΞΑ τραβά.

dimsonic είπε:
Με τετοια που λετε....μου ανοιγετε την ορεξη για απιστιες.....
Εδώ που τα λέμε, ακόμα σε cubase γράφεις εσύ... ::) :P :-X

dimsonic είπε:
Εσυ πού γραφεις;
Μην το πεις Φώτη, θα μας κόψει η λογοκρισία. ;D ;D ;D ;D

Και εγώ εχθές το βράδυ στο  sonar έγραφα. Εμ το είχα ξαναπεί χωρίς βέβαια να σημαίνει πως δεν γίνονται αυτά σε άλλα, αλλά ρε παιδί μου πως το λένε. Σε μια οθόνη να τα έχεις όλα, στο midi track το quantize, το arpeggiator, διαολεμένο ακόμα και το scaling σε λίγα τετραγωνικά εκατοστά πλήρως προσβάσιμα στις αναλυτικές λειτουργίες, το inspector στο audio track  με εργαλεία που ανακουφίζουν από την έξτρα χρήση cpu για λύσεις με plugin effect. Τα έχουν στριμώξει τόσο.... άνετα που τι να πεις. Και ποιο ήταν το ευχαριστώ? Να τους κλείσουν και να το διακόψουν.  Ρε να πάει ο φάκελος στη δικαιοσύνη ρε να πεσουνε κορμιά. Θα την γδαρουμε την Gibson χαχαχαχαχα

Διαβαζω τα σχολια σας και σκεφτομαι οτι εχω το SONAR LE και δεν το εχω χρησμοποιησει ποτε... :-X

Πανω που ελεγα να μαθω καποιο περαν του  ableton και ελεγα για το cubase. Λετε να κατσω να δουλεψω το SONAR?

Το cubase μια χαρα είναι αν το μαθεις.

Αλλα θελει μελετη.

expired είπε:
Διαβαζω τα σχολια σας και σκεφτομαι οτι εχω το SONAR LE και δεν το εχω χρησμοποιησει ποτε... :-X

Πανω που ελεγα να μαθω καποιο περαν του  ableton και ελεγα για το cubase. Λετε να κατσω να δουλεψω το SONAR?
Σε καμία περίπτωση.

Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δεν έχει κανένα μέλλον.

Θα δούμε αν η εξαγορά που έγινε, θα καταφέρει να του ξαναδώσει πνοή.

trolley είπε:
Σε καμία περίπτωση.

φίλε trolley δεν νομίζω οτι θα συμφωνήσω μαζί σου για το μέλλον του Sonar

απο εδώ https://blog.bandlab.com/cakewalk-announcement-faq/ ειναι ξεκάθαρα ΔΥΟ πράγματα

1.το development του Sonar θα συνεχιστεί

2.καποιοι -ισως και τα περισσότεροι απο τους προγραμματιστες έχουν έρθει ή θα έρθουν στη νέα εταιρεία

Ό

trolley είπε:
Σε καμία περίπτωση.

φίλε trolley δεν νομίζω οτι θα συμφωνήσω μαζί σου για το μέλλον του Sonar

απο εδώ https://blog.bandlab.com/cakewalk-announcement-faq/ ειναι ξεκάθαρα ΔΥΟ πράγματα

1.το development του Sonar θα συνεχιστεί

2.καποιοι -ισως και οι περισσότεροι απο τους προγραμματιστες έχουν έρθει ή θα έρθουν στη νέα εταιρεία

Όπως μπορείτε να δείτε και εδώ ,http://forum.cakewalk.com/Hello-from-BandLab-m3730905.aspx  our steadfast goal is that former SONAR owners (of all versions) will not need to spend any money to cross-over/cross-grade to the future flagship product.

σ εμένα μετα απο αυτά το μέλλον φαινεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενδιαφέρον.

Και μη ξεχνας οτι το Sonar ειναι εξαιρετικά σταθερό σαν πρόγραμμα....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back