cubase HW Sampler Emu 5000 ultra "Latency" με cubase ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

pliktro7 είπε:
ευχαριστώ jack2 κάνει κάτι αλλά "κουτσαίνοντας" δείχνει να "κομπιάζει" σαν να ξε- συγχρονίζεται
1)Για δοκιμασε το midi timestamp

2)μετα ξανακανε τις ρυθμισεις που γραφει ο jack2

και δες κι αυτο

http://www.soundonsound.com/sos/dec07/articles/cubasetech_1207.htm

νέα από το μέτωπο ...  ???

έχω χάσει τη μπάλα τελείως ...

broken tempo προσπάθησα κάποια πράγματα από το link που μου έστειλες και σε ευχαριστώ γι αυτό ( το μόνο που κατάφερα είναι πως τώρα δεν ακούγεται ούτε το click του μετρονόμου )

digisilence τα δοκίμασα και αυτά αλλά  :-\ τζίφος ...

δεν ξέρω ρε παιδιά υποθέτω πως είναι από την κάρτα που η "σοφή"  >:(  m audio διάλεξε να σταματήσει να βγάζει οδηγούς ,τι να πω πρέπει να δω πως γίνεται και το κόλπο της EOS από 4.2 σε 4.7 και να βρώ ένα midi interface μπάς και παίξει λίγο μπάλα ...τι να πώ μέχρι στιγμής το τόπι είναι χαμένο ...κι εγώ το ψάχνω ...

Ευχαριστώ για όλες σας τις απαντήσεις ευπρόσδεκτη κάθε άλλη ιδέα που μπορεί να έχει κάποια/ος !!!!!!!!!

Ένας απλός τρόπος για να δεις αν φταίει το sampler, είναι να το συνδέσεις απευθείας με το midi out του oxygen χωρίς pc χωρίς τίποτα και να παίξεις με τα πλήκτρα ξερά να δεις αν "ακούει" σωστά.

Και ξανατσέκαρε το midi timestamp που λέει ο digi

YSFWwinPortSetup_thumb.jpg

pliktro7 είπε:
με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω με ένα άλλο midi interface (πρέπει να πάρω ένα)
Γιατι δεν δοκιμαζεις το midi interface του oxygen ?

jack2 τι να κάνω δηλαδή να βγάλω το καλώδιο απ το midi out της κάρτας και να το βάλω στο midi out του oxygen; και η κάρτα να μείνει ανοιχτή;

pliktro7 είπε:
jack2 τι να κάνω δηλαδή να βγάλω το καλώδιο απ το midi out της κάρτας και να το βάλω στο midi out του oxygen; και η κάρτα να μείνει ανοιχτή;
Ναι, εφοσον εχεις εγκατεστημενο και συνδεδεμενο  το oxygen στο pc , στο cubase επελεξε τα midi να τα παιζει το midi  out  driver του oxygen.

Απο οτι καταλαβα, η καρτα ηχου σου χρειαζεται για τον μετρονομο, ολα τα parts τα παιζεις απο το sampler, μονο ενα midi out θελεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν με την σειρά  cos_dr,Waterfall-K,jack2,broken tempo,digisilence,manosx και

όσα άτομα ήθελαν να βοηθήσουν αλλά δεν βρήκαν κάτι χρήσιμο,ΣΑΣ ευχαριστώ !!!!!

μόλις μπήκε το midi out στο oxygen λύθηκαν όλα αυτόματα, τα εύσημα μου και

ιδιαίτερα ευχαριστώ στον jack2 και manosx !!!!!!!!!!!!!!!!

Και να πω κάτι και σε άλλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα παρόμοια ή και διαφορετικά

στα σπιτικά τους στούντιο και δυσκολεύονται ...ΡΩΤΗΣΤΕ παιδιά μην ντρέπεστε

όλο και κάποια/ος θα βρεθεί να βοηθήσει,να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του για να βρεθεί

και αν είναι δυνατό να λυθεί το θέμα !!!!!

Ευχαριστώ θερμά όλους !!!

υ.γ. τώρα βέβαια έχω ένα άλλο θεματάκι ,δεν μπορώ να γράψω μέσα στο cubase από το sampler να κάνω δηλαδή τα κανάλια audio ...αλλά θα το βρώ κάτι με τις συνδέσεις είναι υποθέτω  :)

Πρεπει να σολαρεις το καθε καναλι και να  ηχογραφησεις  ολα τα καναλια, ενα προς ενα.

ναι jack2 αυτό το ξέρω ,αυτό που δεν ξέρω είναι το ποιά σύνδεση πρέπει να έχει η κονσόλα με την κάρτα για να το καταφέρω !

Συνδεσε το CR out (Control Room Out) της κονσολας στο input 1 και 2 της καρτας ηχου, και ελενξε την ενταση απο το ποτενσιομετρο CR/Phones. Το καναλι της καρτας ηχου  καλυτερα να το εχεις κλειστο (mute) οταν ηχογραφεις τα καναλια.

το δοκίμασα αυτό που είπες jack2 και δεν δείχνει να "δουλεύει"...δοκίμασα και με τα aux και δεν ...πιστεύω μια λύση είναι από τα out ή in της κονσόλας στο tape αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα !

λοιπόν η λύση και σε αυτό ήταν να βάλω τα καρφιά στα input της κάρτας μπροστά εκε'ι που μπαίνει το μικρόφωνο !!!!!!!!!!

Όλα Ο.Κ. τώρα !!!

Μιας και λύθηκε το θέμα ας ρωτήσω (ζητήσω )κατι σχετικό με το συγκεκριμενο sampler

Μήπως υπάρχει κανεις που να εχει αντίγραφο του EOS 4.70 για το e5000 ultra σε.....δισκέτα ;

(Γιατί μόνο απο δισκέτα γίνεται το upgrade,)

Λέω μήπως ....και ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια χαρα φιλε, δεν ειχα ποτε το EOS 4.7 σε δισκετα, οποτε  δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω.

Γιατι δεν το κατεβαζεις απο εδω?  :

https://docs.google.com/file/d/0B0OyTSIhZUU2Nzg4NzQ5OTgtNzIwMi00Y2Y4LTk0M2EtOGRiOWZkNjUyN2Vk/edit

Καλο ειναι να εχεις ενα Windows 98 boot cd, για να γραψεις τα αρχεια  FLASHPRP και EOS470 στις δισκετες.

jack2 είπε:
Γεια χαρα φιλε, δεν ειχα ποτε το EOS 4.7 σε δισκετα, οποτε  δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω.

Γιατι δεν το κατεβαζεις απο εδω?  :

https://docs.google.com/file/d/0B0OyTSIhZUU2Nzg4NzQ5OTgtNzIwMi00Y2Y4LTk0M2EtOGRiOWZkNjUyN2Vk/edit

Καλο ειναι να εχεις ενα Windows 98 boot cd, για να γραψεις τα αρχεια  FLASHPRP και EOS470 στις δισκετες.
Ευχαριστώ για την απάντηση

Το πρόβλημα λοιπόν είναι οτι δεν έχω (παλιο) υπολογιστή για τρέξω dos και να φτιάξω την δισκέτα

Hysplex είπε:
Μιας και λύθηκε το θέμα ας ρωτήσω (ζητήσω )κατι σχετικό με το συγκεκριμενο sampler

Μήπως υπάρχει κανεις που να εχει αντίγραφο του EOS 4.70 για το e5000 ultra σε.....δισκέτα ;

(Γιατί μόνο απο δισκέτα γίνεται το upgrade,)

Λέω μήπως ....και ευχαριστώ εκ των προτέρων
αν και ειναι τσουχτερη τιμη για μια δισκετα...  ;D

http://www.ebay.co.uk/itm/EMU-EOS-Version-4-70-Supplied-on-Floppy-Disk-E-MU-ULTRA-/251993171161?hash=item3aabf6a4d9:g:GTYAAOxyjxlTNZX9

Trending...

Νέα θέματα

Back