- Πόντοι
- 38
Σας ευχαριστουμε ολους για τα σχολια!
@Στραταρα μου..τα φιλια μου... :-*
@Ξαρφε εχεις δικιο(και ο Νικολας).Η αληθεια ειναι οτι τα δοκιμασα γιατι ακουγεται καπως γυμνο το μπασιμο στο ρεφραιν.Κατι δε μου καθοταν ομως(γινοταν πολυ γκοσπελοσαουθ-τραγουδατε ινα σωθωμεν απο του σατανα ;D)και προτιμησα την μονοφωνικη αποδοση για πιο λιτη αισθηση.Εχει τελειωσει η μιξη και θα ειναι απ αυτα που σε ταλανιζουν καθε φορα που το ακους.. :-\
Εκτος αν μου τη βιδωσει,παρω ολη τη μιξη και βαλω φωνες απο πανω... >
@Pipityri το δευτερο σολο παιζει ο Παναγιωτης!Να σαι καλα! :-*
@Γκρεγκ χαιρομαι ιδιατερως που σου αρεσε οσο λες!
Σ ευχαριστουμε πολυ!
Πιο πολυ μου αρσει αυτο που ειπες..
@Νεστορα μου..το κλισε ειναι ''κλίση''.Προσωπικα δεν εχω την αναγκη να το αποφυγω.
Ωστοσο,εχεις αντικειμενικά δίκιο.
@Σωτηρη...Σ ευχαριστουμε...
@Νικολα δε σου κρυβω οτι εντυπωσιαζομαι με το γεγονος οτι ενας ανθρωπος με κλασσική παιδεια και ''κλίση'',γουσταρει αυτες τις παλιοροκιες!
Σε ευχαριστουμε εκ βαθεων για ολα και για το ενδιαφερον που επιδεικνυεις αμειωτα για τα τραγουδια μου/μας.
@Στραταρα μου..τα φιλια μου... :-*
@Ξαρφε εχεις δικιο(και ο Νικολας).Η αληθεια ειναι οτι τα δοκιμασα γιατι ακουγεται καπως γυμνο το μπασιμο στο ρεφραιν.Κατι δε μου καθοταν ομως(γινοταν πολυ γκοσπελοσαουθ-τραγουδατε ινα σωθωμεν απο του σατανα ;D)και προτιμησα την μονοφωνικη αποδοση για πιο λιτη αισθηση.Εχει τελειωσει η μιξη και θα ειναι απ αυτα που σε ταλανιζουν καθε φορα που το ακους.. :-\
Εκτος αν μου τη βιδωσει,παρω ολη τη μιξη και βαλω φωνες απο πανω... >

@Pipityri το δευτερο σολο παιζει ο Παναγιωτης!Να σαι καλα! :-*
@Γκρεγκ χαιρομαι ιδιατερως που σου αρεσε οσο λες!

Σ ευχαριστουμε πολυ!
Πιο πολυ μου αρσει αυτο που ειπες..
διοτι οταν εκτος απο τη συνθεση,ασχολεισαι και με την παραγωγη,μετα απο ενα σημειο κουραζεσαι,θολωνεις και σπαταλας ενεργεια προς ολες τις κατευθυνσεις..Ευτυχως δεν πηγε τζαμπα η ενεργεια στον τομεα ''παραγωγη''.gregg είπε:Α, επισης η παραγωγη εχει ανεβει πολλα σκαλια!![]()
@Νεστορα μου..το κλισε ειναι ''κλίση''.Προσωπικα δεν εχω την αναγκη να το αποφυγω.
Ωστοσο,εχεις αντικειμενικά δίκιο.

@Σωτηρη...Σ ευχαριστουμε...

@Νικολα δε σου κρυβω οτι εντυπωσιαζομαι με το γεγονος οτι ενας ανθρωπος με κλασσική παιδεια και ''κλίση'',γουσταρει αυτες τις παλιοροκιες!
Σε ευχαριστουμε εκ βαθεων για ολα και για το ενδιαφερον που επιδεικνυεις αμειωτα για τα τραγουδια μου/μας.