- Πόντοι
- 1,688
Τελειο οπως και το προηγουμενο
Εχεις ΠΜ με τα στοιχεια μου 8)
Εχεις ΠΜ με τα στοιχεια μου 8)
Σ ευχαριστουμε πολυ Bill Trantos,να σαι καλα!BillTrantos είπε:Παιδιά σας ζηλεύω!! (με την καλή έννοια πάντα) Πολύ θα ήθελα να παίζω σε μια μπάντα σαν τη δική σας.Το ταλέντο περισσεύει,γράφετε κομματάρες σε μια εποχή που αυτό το είδος δε βγάζει πολλές αξιόλογες μπάντες και είστε άριστοι επαγγελματίες.Συγχαρητήρια!!!
Φυσικα και αστειευεσαι για το οτι θα υποτιμησω μια επικοδομητικοτατη παρατηρηση..IntrepidSpaceman είπε:Λίγη περισσότερη προσοχή θέλεις στην εκφορά των κοφτών 'ι' που τείνεις να τα μακραίνεις λίγο. Σκέψου την διαφορά ανάμεσα πχ στο live/leave, still/steal, mill/meal, fill/feel κοκ. Θα μου πεις, ρε δεν μας χέζεις ρε Dall' Ara... αλλά όλα τα άλλα ήταν αψεγάδιαστα.
Βρε Νικόλα, μπορεί να είναι το πιάνο με ουρά που είχες παραγγείλει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DNikolas είπε:ο ταχυδρόμος έφερε και μια ειδοποίηση για ένα "ογκόδες" δέμα!
Έλα ντε! Πώς δε το σκέφτηκα; Αυτό θα είναι...fusiongtr είπε:Βρε Νικόλα, μπορεί να είναι το πιάνο με ουρά που είχες παραγγείλει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Νικολα ισως θα πρεπε ν ανοιξουμε ενα αλλο θεμα αλλα συμβαινουν παραξενα πραγματα με τα ΕΛΤΑ.Nikolas είπε:Σταύρο κοντεύω να τρελλαθώ!
Ειναι ο ηχος ρε.Τα ξυλα... ;D ;D"ογκόδες"