hungarian dance no.5 (gypsy blue clip)

Αν σας αρεσε η προσπαθεια του blue αυτο πιστευω θα σας καταπληξει...

[flash=200,200]

Συγγνωμη αν ειμαι λιγο offtopic...  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
blue έχεις καταντήσει τόσο γύφτος, που κάθε φορά που σε ακούω μυρίζει σκορδίλα. Ήμαρτον.

Πάρα πολύ καλό. Λίγο ποπ για τα γούστα μου ο Μπράμς αλλά η εκτέλεση ήταν πολύ καλή. Εύγε.

Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω ως γνήσιος γκρινιάρης την πτώση του τέμπο προς το τέλος. Και σωστά, γιατί ξεκίνησε (ίσως λόγω ενθουσιασμού) λίγο γρήγορα.

Μπράβο blue!!! To έχετε ;)

(Σήκωσε και κανά τηλ ρεεεεεεεεε)

ευχαριστούμε και πάλι :)

@tasosSG : με κίνδυνο να χαρακτηριστώ μλκς, δηλώνω υπευθυνα οτι η δική μας εκτελεση μου αρεσει καλύτερα :)

@78,99 : δε σου μιλαω.

@elavd : σου εστειλα mail

@harilatron : σου εχω αφησει φαγητό στο ψυγείο.

@audiokostas : σιγά μη δεν το χάναμε ;D (καμμιά φορά βαζουμε μετρονόμο και γελάμε εις βάρος του,δεν ταιριάζει στην παρέα ,ειναι μονότονος,αυστηρός και δεν εχει χιουμορ) ;D ;D ;D

Φιλε blue παρεξηγησες..

Δεν το εστειλα για να γινει συγκριση,απλα το ειχα πετυχει στο παρελθον το θυμηθηκα και χαρηκα  ;D ;D (εκ του ''οτι θυμαμαι χαιρομαι'')..

Και δε νομιζω να σε πει κανενας μλκ..

Περι ορεξεως ουγγαροπιτα  ;) ;)

blue έχεις καταντήσει τόσο γύφτος που πήρες δάνειο για κάμπριο μερτσεντέ και το ξεπληρώνεις πλένοντας τζάμια στα φανάρια.

μου αρεσε πολυ σαν ιδεα! κ παιχτικα ειναι πολυ καλο αλλα

εχει ενα προβληματακι στο Groove Κ στο Tempo

Μπράβο mr. Blue! Πολύ καλό αζ γιουζουαλ. (Τι έγινε... μπηκε κι έκτο τεμάχιο στο ρεπερτόριο;  ;D )

Κατι πρεπει να κανεις με τα μικροφωνα. Δεν εχει ογκο η ηχογραφηση και μαλλον στησιμο, επεξεργασία φταιει. Ως προς την εκτελεση, θελει λιγο πιο σταθερό και ισως αργό παίξιμο;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σας ευχαριστώ όλους για την ακρόαση και τα καλά σας λόγια.

Ίσως βιάστηκα λίγο να το ανεβάσω,έπρεπε να περιμένω μια ηχογράφηση που να το "έχουμε" πιο πολύ :)

Για την ηχογράφηση ,η πραγματικότητα ήταν οτι με 2 πυκνωτικά αντικατέστησα την ηχογραφηση που θα έκανα από το minidisk μου, επειδη έτυχε να παιξουμε στο δωματιο μου :)

Δεν εγινε κανενα στησιμο (δεν ξερω πως κανουμε στησιμο) απλα τα τοποθετησα στο δωματιο (εκει που χώραγε να μπει η βάση) και τα άφησα να γράφουν.

ΥΓ.Αν ευκαιρεί κάποιος,ας πει με τι τρόπο τοποθετούμε 2 πυκνωτικά σε διαταξη Χ-Υ για να γραψουμε κατι τετοιο πρόχειρα (αυτο που ακουν 2 κιθαρίστες που παίζουν σε ενα δωματιο)

blue είπε:
ΥΓ.Αν ευκαιρεί κάποιος,ας πει με τι τρόπο τοποθετούμε 2 πυκνωτικά σε διαταξη Χ-Υ για να γραψουμε κατι τετοιο πρόχειρα (αυτο που ακουν 2 κιθαρίστες που παίζουν σε ενα δωματιο)
Είπαμε: αφού γράφετε "όπου νάναι" πάρτε ένα τέτοιο:

http://www.zoomh4.net/h4n

να κάνετε τη δουλειά σας.  :D

Και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν 4-κάναλο.  ;)

Καλα Blue!

Δε ντρέπεσε λίγο; Έπιασες κλασσικό κομμάτι και το έκανες γυφτέξ;;;

ΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κάποιος το έκανε! Και το έκανε ωραίο! Αυτοί οι πεθαμένοι πρέπει να πειράζονται... Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο! Και αυτά τα λέει κλασσικός πιανίστας, έτσι;

Το προτειμώ 1000ες φορές απο το ντουέτο για πιάνο, ή για ορχήστρα, ή ότι άλλο...

Τώρα το feedback: Βάλε το κομμάτι σε λούπα και δες διαφορά στην ταχύτητα! Ο ήχος δε με χαλάει καθόλου, και το παίξιμο βαράει και δέρνει! Άρα; Φτιαξτε το τέμπο και είστε εκεί ήδη!

άντε και σε συναυλίες!

Τάσο: Καλό και το δικό σου, αλλά πολύ ψώνιο ο τύπος, και πολύ μπλα μπλά. Κι εγώ μλκς θα φανώ αλλά του blue μου άρεσε πιο περισσότερο (<-επίτηδες το έβαλα έτσι... για να τονίσω το πόσο μου άρεσε...  :P)

Σ¨ευχαριστω πολυ Νικόλα :)

Η κυβερνηση Blue δεσμευεται να το ξαναανεβασει με σταθερο μετρονομο :-[

Και παλι ζητω συγγνώμη για το βιαστικό upload,ο ενθουσιασμος οπλισε το χερι να πατησει το enter  ;D

YΓ.Δες/δειτε ενα αλλο παραδειγμα - άπιαστο νομίζω :

:-X  :-X

blue είπε:
Σ¨ευχαριστω πολυ Νικόλα :)

Η κυβερνηση Blue δεσμευεται να το ξαναανεβασει με σταθερο μετρονομο :-[

Και παλι ζητω συγγνώμη για το βιαστικό upload,ο ενθουσιασμος οπλισε το χερι να πατησει το enter  ;D

YΓ.Δες/δειτε ενα αλλο παραδειγμα - άπιαστο νομίζω :

Και αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ είναι το μισο-ειρωνικό χαμογελάκι.  >:(

Άλλος ένας που μπήκε στο hate list μου.

Πολύ καλή και η ιδέα και τα arrangements! Άντε, τι περιμένεις, δε θα ανεβάσεις το δεύτερο take που περιμένουμε;;; ;D

Επίσης: θα συμφωνήσω στην πρόταση για λίγο πιο αργή εκτέλεση, όχι για τα λίγα λαθάκια που σίγουρα διορθώνονται, αλλά γιατί θα έδινε όγκο και... βαρύτητα (κατά τη γνώμη μου) στο κομμάτι... ;)

Ευχαριστω για το bump Μενελαε  ;D

Προς το παρον παιζουμε σε παρκα, οποτε δυσκολα θα γραψουμε συντομα, αλλα υποσχομαι με ανανεωση εξοπλισμου να γραψουμε καλυτερα (και με μελετη να παιζουμε καλυτερα).

Επισυναπτω φωτο με τις προθέσεις μου :)

gitane.jpg

Με μπέρδεψαν τα ζαρζαβάτια....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back