Απλά με τα τύμπανα κομπρεσαρισμενα να είναι τόσο ...τουμπανα όσο εδώ ? κ γκαζωμενες ρυθμικές θέλει κάτι να κόβει...
Και άλλος ένας με LP όπου παίζω με SLO-100 πανω στο drum loop του ampero:
SLO100 drums.mp3 1.01 MB · 424 downloads
αν βιάζεσαι, γιατί εγώ βαριέμαι του κερατά, άκου λίγο στο βίντεο που έκανα.Στείλε μου ένα βρώμικο SLO sample να τον φέρω κοντά τον ηχο. Δεν είχα σημείο αναφοράς και έβαλα σχεδόν ο,τι έβγαζε το preset.
αν βιάζεσαι, γιατί εγώ βαριέμαι του κερατά, άκου λίγο στο βίντεο που έκανα.
Αν βρω κέφι ίσως ασχοληθώ.
Στο daw ρε φίλε έχεις χρόνο. Κάθεσαι χάνεις τα νιάτα σου, ξοδεύεις φαιά ουσία και τα φτιάχνεις. Ζωντανά με τόσα μάτια να σε κοιτάνε δεν έχεις χρόνοLive είναι όλα καλύτερα. Στο daw υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις.
Στο daw ρε φίλε έχεις χρόνο. Κάθεσαι χάνεις τα νιάτα σου, ξοδεύεις φαιά ουσία και τα φτιάχνεις. Ζωντανά με τόσα μάτια να σε κοιτάνε δεν έχεις χρόνο
Όχι, σίγουρα όχι, απλά εγώ συγκρίνω στο νου μου άλλο πράγμα. Σκέψου τελείως ampless rig σε σύγκριση με rig ενισχυτήΓι'αυτό τα έχεις αποθηκευμένα και με ένα κλικ αλλάζεις ήχο. Ευκολοτερο είναι να έχεις 10 αναλογικά πετάλια και να προσπαθείς να πάρεις πολλούς ήχους?
Όχι, σίγουρα όχι, απλά εγώ συγκρίνω στο νου μου άλλο πράγμα. Σκέψου τελείως ampless rig σε σύγκριση με rig ενισχυτή
Έπιασες έναν ωραίο ήχο srv με το ampero.Περιέγραψε μου τις αλυσίδες των δύο rig για να καταλάβω τι εννοείς.
Η στα στέλνει ανταποδωτικά όλα ο Thomann ασούμε, ελέω influencing ?Εάν θα πήγαινα με το αμπερο σε συναυλία θα ήθελα να το ακούω πίσω μου. Διδω 100 ευρώ ακόμα και παίρνω τον τελικό ενισχυτή hotone και το κοτσαρω στην καμπίνα μου, ή κουβαλάω έναν combo και το κοτσαρω στο return του fx loop, και παίρνω ακόμα καλύτερο ήχο.
Εναλλακτικά, αγοράζω ένα active μόνιτορ και το χρησιμοποιω πίσω μου αντί καμπίνας/ενισχυτή. Η αγοράζω μια αυτοενισχυομενη καμπίνα.
Πολλές οι επιλογές για να έχεις δυνατό ήχο πίσω σου.
Δραχμας δεν διδωΕάν θα πήγαινα με το αμπερο σε συναυλία θα ήθελα να το ακούω πίσω μου. Διδω 100 ευρώ ακόμα
28 λεπτά πριν, dimsonic είπε
Δραχμας δεν διδω