Δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να προτιμαει καποιο προιν της Hotone, απο οποιοδηποτε της Fractal, αν τα οικονομικα δεν παιζουν ρολο.
Δεν απαντάω...
Προσπαθώ να συνερθω ..
Λέω αυτός από καποια πολύ περίεργη οπτική το σκέφτεται...
Που να ήξερα.....
Ή μήπως ήξερα;
Ή μήπως γι'αυτό είπα θα μας κουφανεις;
Γιατί τελικά μας κουφανες ?
Μεγάλη η χάρη σου.Αν σου πω, ότι το σκέφτομαι ακόμα και γελάω μόνος μου ... :classic_biggrin:
Τώρα το λες...Σούπερ ...
Εσύ ήσουν η αιτία που το πιάσαμε, που ζήτησες να το ακούσεις όταν έγραψα τους στίχους ?
Ο κυρ Αλης εκτος απο αυτο εκανε κατι πολυ πιο σημαντικο...Είναι που μ' έφτιαξε ο κυρ Αλής που είπε για την ριφφάρα.
Έλα… τι λάθος έκανα ?;;There 's something wrong with your numbers pal.
Ο κυρ Αλης εκτος απο αυτο εκανε κατι πολυ πιο σημαντικο...
Θα φερει φωνη (γυναικεια) να τραγουδησει ?
Τον βρασίδα σε έκφραση δεν τον φτάνει, αλλά δε θέλει ο βρασίδας να κάνει διεθνή καριέρα σαν μέγας ΤΕΝΟΡΟΣ. Εδώ φτάνει μέχρι ντο απάνω, από τον τόνο του γράφω ταυτοφωνία την ίδια γυναικεία φωνή, έλεος. Θαααα κάνουμε πολύωρες διαπραγματεύσεις. Ίσως στο τέλος να πειστεί να το πει. Αλλιώς κίλα. Ήδη κανα δυο κουπλέ της τα πέρασα.Κήλα?
Το κομμάτι είναι βίωμα.Τον βρασίδα σε έκφραση δεν τον φτάνει, αλλά δε θέλει ο βρασίδας να κάνει διεθνή καριέρα σαν μέγας ΤΕΝΟΡΟΣ. Εδώ φτάνει μέχρι ντο απάνω, από τον τόνο του γράφω ταυτοφωνία την ίδια γυναικεία φωνή, έλεος. Θαααα κάνουμε πολύωρες διαπραγματεύσεις. Ίσως στο τέλος να πειστεί να το πει. Αλλιώς κίλα. Ήδη κανα δυο κουπλέ της τα πέρασα.
Δες το πρώτο ποστ του Φιούζιου στην προηγούμενη σελίδα για το πώς λύνονται όλα αυτά τα προβληματαΝα παιρνουμε και κανα χιλιαρικο για καθε stream, και θα την περναμε μπεικα.
Ναι. Οι δικές μου οι ψεύτικες φτάνουν μέχρι σολ ΜΑΞΙΜΟΥΜ, με εξωτερική σωματική παρέμβαση, δεν ξέρω αν με πιάñεις...Εκεί που κάνω τις ψεύτικες κ γελάει ο κόσμος όλος?
Το κομμάτι είναι χεβμεταλ ΛΑΙΜΑΙ. (Οκ με λίγο ζεμπεκικο)Ναι. Οι δικές μου οι ψεύτικες φτάνουν μέχρι σολ ΜΑΞΙΜΟΥΜ, με εξωτερική σωματική παρέμβαση, δεν ξέρω αν με πιάñεις...