- Πόντοι
- 1
Πρωτα απ ολα καλησπερα σας και καλως επιτελους σας βρηκα.Ειμαι στο forum μπορω να τολμησω να πω περιπου απο της 9 το πρωι και εχω διαβασει απιστευτα πολλα πραγμτα,συγχαρητηρια λοιπον που υπαρχουν τετοιου ειδους sites τα οποια απαρτιζονται απο επαγγελματιες του ειδους και βοηθουν εμας τους φτωχους πλην τιμιους αδαεις στο χωρο αυτο!
Διαβασα παρα πολλες θεματικες ενοτητες πανω στο σπιτισιο στουντιο, σε καποια εβγαλα ακρη σε αλλα μπερδευτηκα παραπανω (ισως φταιω κ γω) γι αυτο ανοιξα αλλο ενα θεμα με το home studio για να μου λυθουν καποιες προσωπικες απορειες πρωτου παω και κανω καποια αγορα που δεν θα ωφεληση πουθενα.
Λοιπον εχω το εξης θεμα, εχω καποια πραγματακια τα οποια θα παραθεσω παρακατω και θελω να τα εκμεταλευτω για το σκοπο μου,φυσικα χρειαζομαι να ενταξω και αλλα για να πετυχω αυτο που θελω. Ο σκοπος μου λοιπον δεν ειναι καποιος επαγγελματικος αλλα ερασιτεχνικος και τι εννοω εχω τα εξης πραγματα
1 PC core2quad 2.66 4gb ram xp windows
2 καρτα ηχου m-audio audiophile 2496
3 ενα midi m-audio keystation 61es
4 drum machine yamaha dd65
5 μια ηλεκτροακουστικη κιθαρα
6 το cubase sx
7 και ηχεια monitor fostex pm0.4
Α!και μελλοντικα ενα μικροφωνο για φωνη
Aυτο που θελω λοιπον να πετυχω ειναι να τα συνδεσω καπου ολα μαζι (αν γινετε) ωστε να ακουγονται απο τα ηχεια τα μονιτορ και επισης να μπορω να τα ηχογραφησω ταυτοχρονα
Μηπως με κατι τετοιο http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=3_31_3104&products_id=3762 θα μπορουσα να κανω δουλεια συνδεοντας τα οργανα εκει και μετα την κονσολα στην καρτα...?? ή τι χρειαζετε για να το πετυχω ολο αυτο που μου φαινετε βουνο
Eυχαριστω και συγγνωμη αν κουρασα με το μεγαλο ποστ αλλα ηθελα να γινω σαφης!!
Διαβασα παρα πολλες θεματικες ενοτητες πανω στο σπιτισιο στουντιο, σε καποια εβγαλα ακρη σε αλλα μπερδευτηκα παραπανω (ισως φταιω κ γω) γι αυτο ανοιξα αλλο ενα θεμα με το home studio για να μου λυθουν καποιες προσωπικες απορειες πρωτου παω και κανω καποια αγορα που δεν θα ωφεληση πουθενα.
Λοιπον εχω το εξης θεμα, εχω καποια πραγματακια τα οποια θα παραθεσω παρακατω και θελω να τα εκμεταλευτω για το σκοπο μου,φυσικα χρειαζομαι να ενταξω και αλλα για να πετυχω αυτο που θελω. Ο σκοπος μου λοιπον δεν ειναι καποιος επαγγελματικος αλλα ερασιτεχνικος και τι εννοω εχω τα εξης πραγματα
1 PC core2quad 2.66 4gb ram xp windows
2 καρτα ηχου m-audio audiophile 2496
3 ενα midi m-audio keystation 61es
4 drum machine yamaha dd65
5 μια ηλεκτροακουστικη κιθαρα
6 το cubase sx
7 και ηχεια monitor fostex pm0.4
Α!και μελλοντικα ενα μικροφωνο για φωνη
Aυτο που θελω λοιπον να πετυχω ειναι να τα συνδεσω καπου ολα μαζι (αν γινετε) ωστε να ακουγονται απο τα ηχεια τα μονιτορ και επισης να μπορω να τα ηχογραφησω ταυτοχρονα
Μηπως με κατι τετοιο http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=3_31_3104&products_id=3762 θα μπορουσα να κανω δουλεια συνδεοντας τα οργανα εκει και μετα την κονσολα στην καρτα...?? ή τι χρειαζετε για να το πετυχω ολο αυτο που μου φαινετε βουνο
Eυχαριστω και συγγνωμη αν κουρασα με το μεγαλο ποστ αλλα ηθελα να γινω σαφης!!