- Πόντοι
- 16
Αγαπητοί συμφορουμήτες και κυρίως οι κιθαρίστες!
Έπεσα στα χέρια μου μια Hohner Revelations Rtx μοντέλο 96 απο όσο μπόρεσα να βρώ.
Πιο συγκεκριμένα αυτή. Αλλα σε σαφώς λιγότερο κιτς finish
Είναι σχεδόν άθικτη και αχρησιμοποίητη... τα τάστα φαίνονται μια χαρά τα κλειδιά το ίδιο, η ταστίερα επίσης αν και σίγουρα χρειάζεται λάδωμα...
Τα μεταλλικά μέρη όμως είναι σκουριασμένα..
Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω να πειραματίζομαι με αυτήν και να την φέρω κούτσα κούτσα σε λειτουργική κατάσταση έχω κάποια ερωτήματα.
Τί λέτε έχει ελπίδες ο ασθενής (τουλάχιστον χωρίς να χρειαστεί να τα αγοράσω όλα απο την αρχή); ;D
Φωτογραφίες ελπίζω να μπορέσω να ανεβάσω σήμερα το απόγευμα αλλιώς αυρίο το βραδάκι!
Αυτά! Cheers!
Έπεσα στα χέρια μου μια Hohner Revelations Rtx μοντέλο 96 απο όσο μπόρεσα να βρώ.
Πιο συγκεκριμένα αυτή. Αλλα σε σαφώς λιγότερο κιτς finish

Είναι σχεδόν άθικτη και αχρησιμοποίητη... τα τάστα φαίνονται μια χαρά τα κλειδιά το ίδιο, η ταστίερα επίσης αν και σίγουρα χρειάζεται λάδωμα...
Τα μεταλλικά μέρη όμως είναι σκουριασμένα..
Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω να πειραματίζομαι με αυτήν και να την φέρω κούτσα κούτσα σε λειτουργική κατάσταση έχω κάποια ερωτήματα.
- Πώς μπορώ να τσεκάρω ότι το μπράτσο δεν έχει στραβώσει beyond repair λόγω υγρασίας (αν παίζει κάτι τέτοιο)
- Το τρέμολο (που από ότι δίαβαζα είναι αρκετά αξιόλογο) μπορεί να αναστήθεί ή πάει για αλλαγή; Είναι αρκετά σκουριασμένο και αυτήν τη στιγμή δεν κουνάει καθόλου
- Έβαλα σε ενισχυτή και είναι σαν να δουλευεί...τουλάχιστον όσο μπορέι να δουλέψει με 2 χορδές μισοκομμένες και σκουριασμένες όσο δεν πάει. Πως μπορώ να δοκιμάσω αν τα ηλεκτρικά δουλεύουν σωστά;
- Από τα ποτενσιόμετρα και το switch μόνο εγώ λείπω απο μέσα αλλα δείχνουν σημάδια ζωής όταν τα πειράζω. Παίζει να καθαρίζουν και να ξανανιώσουν ή μπα;
Τί λέτε έχει ελπίδες ο ασθενής (τουλάχιστον χωρίς να χρειαστεί να τα αγοράσω όλα απο την αρχή); ;D
Φωτογραφίες ελπίζω να μπορέσω να ανεβάσω σήμερα το απόγευμα αλλιώς αυρίο το βραδάκι!
Αυτά! Cheers!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: